TAFTAAR
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 6.125
ε και εσυ τωρα μια χαρα φωνη εχει...μη μου θυμωνεις μικρο μου εσυ, που περασα την φωνη σου για τσατσα :-* :-* :-* :-*
ε και εσυ τωρα μια χαρα φωνη εχει...μη μου θυμωνεις μικρο μου εσυ, που περασα την φωνη σου για τσατσα :-* :-* :-* :-*
μη μου θυμωνεις μικρο μου εσυ, που περασα την φωνη σου για τσατσα :-* :-* :-* :-*
Εμεις παντα γελαμε τελευταιοι και γελαμε καλυτερα........ναι το βλεπουμε ποσα μιαχαρα παει![]()
![]()
γελαι καλιτερα αυτοσ που γελαη τελεφτεοσ για φτο μιν χαριτε πολι
![]()
μακριαΚατι εχεις εσυ με τις τσατσαδες η κανω λαθος. Δεν πιστευω να τις ερωτευεσαι σαν καποιον αλλο?![]()
![]()
![]()
![]()
ακου το ειχα ξεχασι και μου το θιμιζισ παλι τιν αλι φορα θα σου στιλο τιν τσατσα μεσα στο δοματιο να δουμε θα βλεπισ η θα εισαι τυφλομενοσ γιατι τιν προτι μαλον κουφαθικεσμη μου θυμωνεις μικρο μου εσυ, που περασα την φωνη σου για τσατσα :-* :-* :-* :-*
γτ μικρο μου τι σου εκανα και θες να με εκδικηδεις? :-* :-* :-*ακου το ειχα ξεχασι και μου το θιμιζισ παλι τιν αλι φορα θα σου στιλο τιν τσατσα μεσα στο δοματιο να δουμε θα βλεπισ η θα εισαι τυφλομενοσ γιατι τιν προτι μαλον κουφαθικεσ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κανεις και τετοια?να προσεχω δηλαδη?ακου το ειχα ξεχασι και μου το θιμιζισ παλι τιν αλι φορα θα σου στιλο τιν τσατσα μεσα στο δοματιο να δουμε θα βλεπισ η θα εισαι τυφλομενοσ γιατι τιν προτι μαλον κουφαθικεσ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ακυσ ρε ταφταρ με μπερδεπσε εγω ξερο απο τον εροτα τυφλονισ αλα ο φιλοσ μασ ο σταμ ειναι αναποδοσ κουφαθικεε και εσυ τωρα μια χαρα φωνη εχει...
ακου το ειχα ξεχασι και μου το θιμιζισ παλι τιν αλι φορα θα σου στιλο τιν τσατσα μεσα στο δοματιο να δουμε θα βλεπισ η θα εισαι τυφλομενοσ γιατι τιν προτι μαλον κουφαθικεσ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κουφάθηκες αγαπουλη σταμ?ακυσ ρε ταφταρ με μπερδεπσε εγω ξερο απο τον εροτα τυφλονισ αλα ο φιλοσ μασ ο σταμ ειναι αναποδοσ κουφαθικε![]()
![]()
![]()
τπτ απλα με εκανεσ τσατσα θελι πολι λογικι να το καταλαβισ τιν φονουλα μου? :'( :'(να πισ οτι ειχα βαρι φονι θα σε σινχορουσα απλα τορα θα σε κανο ντα νταγτ μικρο μου τι σου εκανα και θες να με εκδικηδεις? :-* :-* :-*
να ρθεις εσυ και η κελλυ μαζι να με κανετετπτ απλα με εκανεσ τσατσα θελι πολι λογικι να το καταλαβισ τιν φονουλα μου? :'( :'(να πισ οτι ειχα βαρι φονι θα σε σινχορουσα απλα τορα θα σε κανο ντα ντα![]()
![]()
α τετια πεσ εσυ εχουν κατιΠροσξε μωρο μου γιατι αν το δωματιο ειναι σκοτεινο, μπορει και να την πηδηξει κατα λαθος!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αδεια απαγορευσης?Καλησπερα σε ολους και σε ολα τα κοριτσακια του 104 που δε μπορουν χωρις εμενα,εχει δημιουργηθει μια πολυ πολυ στενη σχεση μεταξυ μας..........λοιπον εχουμε εξελιξεις,εμαθα οτι υπαρχουν δυο χανουμακια στην παρεα,ενας ειναι ο 5 λεπτα,που ειναι κατοικος φυλης και πηγαινει μεχρι το 104 σε μια ωρα επειδη φταιει το jack dianiels και ο αλλος ειναι ο αρχιαγαπουλης ο λιονταρακος ο οποιος την πεφτει συνεχως στην κελλυ χωρις να με ρωτησει,πηρε αδεια απο μενα και εχει το θρασος να το κανει???? δε θα τα παμε καλα,ακουσες λιονταρακο απο σενα οι καρδουλες κομμενες...... >
>
>
![]()
α τετια πεσ εσυ εχουν κατι![]()
![]()
που μπορι να παθι και ενγεφαλικο ο σταμ
![]()
![]()
![]()
![]()
οχει μαναρι μου ασε τι λενεΕλενάκι πες τους έχω έρθει ποτέ πιωμένος για αποκατάσταση της αλήθειας![]()
![]()
![]()
![]()
Ελενάκι πες τους έχω έρθει ποτέ πιωμένος για αποκατάσταση της αλήθειας![]()
![]()
![]()
![]()