Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.278
- Πόντοι
- 6.615
καλα, βουλγαρε της τουμπας κλασε μου κανα φρυδι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Προτιμώ το μάτι του Μιραλάς από το φρύδι σου
καλα, βουλγαρε της τουμπας κλασε μου κανα φρυδι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γιατι επειδη δεν εισαι εσυ νοικοκυρηςΠρεπει να φυγει η λαικη απο εκει![]()
Μια ζωή ανοικοκύρευτος ο σταμγιατι επειδη δεν εισαι εσυ νοικοκυρης![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν ντρεπόμουν αλλά ξέρεις ότι είμαι κύριος …λέω να κάνω κάτι ψώνια αύριο στην λαϊκή…![]()
![]()
ε ρε φίλε τόσα χρόνια την τρώω στην μάπα τα είπαμε αυτάΜαλάκες είστε απίστευτοι, μέχρι και ποια μέρα είναι η λαϊκή στη Φυλής θυμάστε![]()
![]()
Την είχα πετύχει κι εγώ μια φορά πριν ένα χρόνο περίπου που είχα πάει μεσημέρι στο 104 για να πάρω τη Λίζα ;)
Ναι αλλα ποσα φρεατια δεν ξερουμε ομως...Μαλάκες είστε απίστευτοι, μέχρι και ποια μέρα είναι η λαϊκή στη Φυλής θυμάστε![]()
![]()
Την είχα πετύχει κι εγώ μια φορά πριν ένα χρόνο περίπου που είχα πάει μεσημέρι στο 104 για να πάρω τη Λίζα ;)
ε ρε φίλε τόσα χρόνια την τρώω στην μάπα τα είπαμε αυτά![]()
![]()
Ναι αλλα ποσα φρεατια δεν ξερουμε ομως...
σταμ αμα σε στελνει η γυναικα σου για ντοματεσ μιν ξεχασισ να παρισ και αγουρια εΜια ζωή ανοικοκύρευτος ο σταμ![]()
![]()
![]()
Αγγουριά καλυβιοτηκα Τα καλύτερασταμ αμα σε στελνει η γυναικα σου για ντοματεσ μιν ξεχασισ να παρισ και αγουρια ε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Προτιμω της μπανανεςσταμ αμα σε στελνει η γυναικα σου για ντοματεσ μιν ξεχασισ να παρισ και αγουρια ε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι να κάνουμε αδυναμίεςΝα ψώνιζες κιόλας από τους πάγκους να ενισχύσεις κανένα μικρομεσαίο παραγωγό καλά θα ήταν... Όλο απ' το 104 ψωνίζεις![]()
![]()
![]()
Προτιμω της μπανανες![]()
Άσε Σταμ ούτε τα νεφελιμ δεν σε σώζουν τώρα από την μπανάνασταμ η μπανανα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλησπερα φιλε μουΚαλησπερα σε ολους,φιλαρακι Σταμ σου στελνω ενα pm,κατι θελω να σε ρωτησω και περιμενω την απαντηση σου. ;) ;)
καλησπερα :-* :-* :-* :-* :-* :-*Καλησπερα σε ολους,φιλαρακι Σταμ σου στελνω ενα pm,κατι θελω να σε ρωτησω και περιμενω την απαντηση σου. ;) ;)
βλεπο ποσ παλι η ομαδα εδωΚαλησπερα σε ολους,φιλαρακι Σταμ σου στελνω ενα pm,κατι θελω να σε ρωτησω και περιμενω την απαντηση σου. ;) ;)