Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 18,9%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,8%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,7%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 88 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,6%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,1%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    366

Radeon

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
ΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΩΡΟ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΡΑ ΛΕΣ ΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΣΟ
ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΟΜΑΝΤΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΜΑ ΕΡΘΗ ΑΥΤΗ ΜΑΣ  ΚΑΝΗ ΚΟΜΑΝΤΟ :-* :-* :-*

Τελικα εισαι καλο μωρο  ;)

Radeon

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
ΑΣΕ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΤΥΦΛΟΣΕ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΙΣ ΚΑΛΑ ΜΑΛΟΝ  ΕΕΕΕ ΡΑΝΤΕΟΝ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αντι να γραψει μια κριτικη της προκοπης πηγε εγραψε ολοκληρη εκθεση,βαριομουνα να την διαβασω,σταμ τον λενε κι ολα τα παιδακια κλαινε  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Radeon

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
σταμ μηπως συναγωνιζεσαι τον ΤΑΚΜΑΝ αυτον που καυλωνει με τις τσατσαδες???? :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Μεχρι και ο holic καταλαβε τη  :jerking: :jerking: που εγραψες και σε κραξε κι αυτος χαχαχαχα  :grin: :grin: :grin: :grin:
αυτα που λεει ο χολικ και εσυ τα εχω γραμενα στα αρχιδια μου   ;)

συνεχισε να λες και αλλα υπαρχει πολυς χωρος

Radeon

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
αυτα που λεει ο χολικ και εσυ τα εχω γραμενα στα αρχιδια μου   ;)

συνεχισε να λες και αλλα υπαρχει πολυς χωρος

Θα γραψεις βιβλιο με ολες τις κριτικες σου για να τις θυμασαι οταν θα γερασεις....... :cheesy:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
:jerking: :jerking:

Αρκετα σας εγραψα σημερα ,παω να γραψω και αλλους δικαιουνται και αλλοι μια θεση  :birdman:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.280
Πόντοι
6.615
σταμ μηπως συναγωνιζεσαι τον ΤΑΚΜΑΝ αυτον που καυλωνει με τις τσατσαδες???? :grin:

Μαλάκες δεν υπάρχει δεύτερος σαν τον TAKMAN. Ο τύπος είναι ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΣ. Δεν είναι μόνο το ότι ερωτεύεται τις τσατσάδες (τόσα και τόσα βίτσια έχουν εκφραστεί σ' αυτό το site κατά καιρούς και έχουμε κι εμείς αρκετά), αλλά ο τρόπος που γράφει ό,τι γράφει, το λεξιλόγιο που χρησιμοποιεί... Ο τύπος ή είναι διάννοια κια κάνει μια πολύ μελετημένη πλάκα ή όπως έχω ξαναγράψει χρήζει άμεσης ψυχιατρικής βοήθειας ως μνημείο ψυχανωμαλίας.

Radeon

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Μαλάκες δεν υπάρχει δεύτερος σαν τον TAKMAN. Ο τύπος είναι ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΣ. Δεν είναι μόνο το ότι ερωτεύεται τις τσατσάδες (τόσα και τόσα βίτσια έχουν εκφραστεί σ' αυτό το site κατά καιρούς και έχουμε κι εμείς αρκετά), αλλά ο τρόπος που γράφει ό,τι γράφει, το λεξιλόγιο που χρησιμοποιεί... Ο τύπος ή είναι διάννοια κια κάνει μια πολύ μελετημένη πλάκα ή όπως έχω ξαναγράψει χρήζει άμεσης ψυχιατρικής βοήθειας ως μνημείο ψυχανωμαλίας.

ο τυπος προσπαθει να ψυχαγωγει τους αναγνωστες του με αυτον τον τροπο,δε νομιζω να ειναι τρελος,πλακα κανει.........

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom