ΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΩΡΟ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΡΑ ΛΕΣ ΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΣΟ
ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΟΜΑΝΤΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΜΑ ΕΡΘΗ ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΚΑΝΗ ΚΟΜΑΝΤΟ :-* :-* :-*
Τελικα εισαι καλο μωρο ;)
ΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΩΡΟ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΡΑ ΛΕΣ ΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΣΟ
ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΟΜΑΝΤΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΜΑ ΕΡΘΗ ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΚΑΝΗ ΚΟΜΑΝΤΟ :-* :-* :-*
εγω ειμαι ο πρωτος καταζητουμενος ομως![]()
ΑΣΕ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΤΥΦΛΟΣΕ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΙΣ ΚΑΛΑ ΜΑΛΟΝ ΕΕΕΕ ΡΑΝΤΕΟΝΜιλατε εσεις για ερωτα...![]()
Με ζηλευεις μωρη αρωστη επειδη εχω σουξε... Βυζουολο![]()
![]()
εισαι και το ξερεις
![]()
ΑΣΕ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΤΥΦΛΟΣΕ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΙΣ ΚΑΛΑ ΜΑΛΟΝ ΕΕΕΕ ΡΑΝΤΕΟΝ![]()
![]()
![]()
![]()
Αντι να γραψει μια κριτικη της προκοπης πηγε εγραψε ολοκληρη εκθεση,βαριομουνα να την διαβασω,σταμ τον λενε κι ολα τα παιδακια κλαινε![]()
![]()
![]()
![]()
Με ζηλευεις μωρη αρωστη επειδη εχω σουξε... Βυζου![]()
![]()
![]()
,σταμ τον λενε κι ολα τα παιδακια κλαινε![]()
![]()
![]()
![]()
αυτα που λεει ο χολικ και εσυ τα εχω γραμενα στα αρχιδια μου ;)Μεχρι και ο holic καταλαβε τη![]()
που εγραψες και σε κραξε κι αυτος χαχαχαχα
![]()
![]()
![]()
![]()
Μιλατε εσεις για ερωτα...![]()
αυτα που λεει ο χολικ και εσυ τα εχω γραμενα στα αρχιδια μου ;)
συνεχισε να λες και αλλα υπαρχει πολυς χωρος
αν γινει μπεστ σελερ ομωςΘα γραψεις βιβλιο με ολες τις κριτικες σου για να τις θυμασαι οταν θα γερασεις.......![]()
Θα γραψεις βιβλιο με ολες τις κριτικες σου για να τις θυμασαι οταν θα γερασεις.......![]()
σταμ μηπως συναγωνιζεσαι τον ΤΑΚΜΑΝ αυτον που καυλωνει με τις τσατσαδες????![]()
![]()
Αρκετα σας εγραψα σημερα ,παω να γραψω και αλλους δικαιουνται και αλλοι μια θεση![]()
Μαλάκες δεν υπάρχει δεύτερος σαν τον TAKMAN. Ο τύπος είναι ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΣ. Δεν είναι μόνο το ότι ερωτεύεται τις τσατσάδες (τόσα και τόσα βίτσια έχουν εκφραστεί σ' αυτό το site κατά καιρούς και έχουμε κι εμείς αρκετά), αλλά ο τρόπος που γράφει ό,τι γράφει, το λεξιλόγιο που χρησιμοποιεί... Ο τύπος ή είναι διάννοια κια κάνει μια πολύ μελετημένη πλάκα ή όπως έχω ξαναγράψει χρήζει άμεσης ψυχιατρικής βοήθειας ως μνημείο ψυχανωμαλίας.
Στο καλο και περιμενουμε απο σενα νεες κριτικες.....![]()