Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.280
- Πόντοι
- 6.615
Holic τελικα ταιριαζω με τη Λενιω,μου την παραχωρεις????![]()
Αποκλειστικά ΠΟΤΕ. Μόνο αν θέλεις να τη μοιραζόμαστε...
Holic τελικα ταιριαζω με τη Λενιω,μου την παραχωρεις????![]()
Αποκλειστικά ΠΟΤΕ. Μόνο αν θέλεις να τη μοιραζόμαστε...
ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΜΩΡΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΚΑΛΟ ΚΑΚΟ ΚΡΑΤΑ ΜΙΑ ΣΚΡΔΑ ΣΤΙΝ ΤΣΕΠΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΤΙΑΖΕΙ ΕΧΕΙ ΠΡΑΣΙΝΑ![]()
![]()
![]()
ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
![]()
![]()
![]()
Τι ειναι??? τουρτα ειναι και θα την μοιραστουμε??? να ρωτησουμε την ιδια καλυτερα ποιον θελει απο τους δυο μας,εισαι μεσα???
ΟΧΙ ΡΕ ΜΩΡΟ ΑΛΙΜΟΝΟ ΑΠΛΑ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΩ ΜΟΥ ΘΙΜΙΣΕΣ ΤΟ ΜΕΛΙ ΔΕΝ ΦΤΕΟ ΕΓΩ[ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ]ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΣΓιατί ρε την τελευταία φορά σου είχα έρθει αξύριστος;;;
Μην το επιχειρήσεις καν. Έχεις χάσει από το... αεροδρόμιο![]()
![]()
![]()
ΑΝ ΜΟΥ ΡΘΕΙΣ ΑΞΥΡΙΣΤΟΣ ΜΕ ΜΕΛΙ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΤΑΛΕΠΟΡΙΣΟ ΑΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΙΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΘΑ ΠΟΝΑΣ ΜΕ ΜΕΛΙ![]()
![]()
![]()
![]()
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ ΕΔΩ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙΣ :-* :-* :-*γεια σου κοπελαρα μου... τι κανεις???
ΟΧΙ ΡΕ ΜΩΡΟ ΑΛΙΜΟΝΟ ΑΠΛΑ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΩ ΜΟΥ ΘΙΜΙΣΕΣ ΤΟ ΜΕΛΙ ΔΕΝ ΦΤΕΟ ΕΓΩ[ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ]ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΣ![]()
![]()
ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ ΕΔΩ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙΣ :-* :-* :-*
ΑΧΧΧΧΧΧ ΠΕΔΙΑ ΜΗΝ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΔΟΞΑ ΣΤΟ ΘΕΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΒΛΕΠΟ ΚΟΜΑΤΑΚΙΑ ΚΟΜΑΤΑΚΙΑloipon ti legame??? a nai,lenio telika poion apo toys dyo theleis???? ton holic h emena???![]()
ΑΧΧΧΧΧΧ ΠΕΔΙΑ ΜΗΝ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΔΟΞΑ ΣΤΟ ΘΕΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΒΛΕΠΟ ΚΟΜΑΤΑΚΙΑ ΚΟΜΑΤΑΚΙΑ
ΑΛΛΑ Ο ΟΜΑΝΑΧΟΛΙΚ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΞΈΡΕΙ ΓΙΑ ΦΤΟ ΤΑ ΛΕΙ ΤΙΧΕΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΟ
ΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΩΡΟ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΡΑ ΛΕΣ ΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΣΟΛενιω εχεις ερωτευτει ποτε σου??? εχεις αγαπησει???
μωρο μου εγω εχω κανει λεσβιακο και με τις δυο....απλα οι κοπελες ειναι τελειες...με εχουν ερεθισει παρα πολυ και με εχουν γλυψει υπεροχα....![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Ο ΣΤΑΜ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ![]()
![]()
![]()