TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
Ε καθημερινή σήμερα….εμείς ξεμείναμε μόνοΚαλησπερα φιλαρακι !!!
Ειναι αληθεια αυτο που ειπες, ερημια σημερα !!!
Γιατι ???
Ε καθημερινή σήμερα….εμείς ξεμείναμε μόνοΚαλησπερα φιλαρακι !!!
Ειναι αληθεια αυτο που ειπες, ερημια σημερα !!!
Γιατι ???
Απ'οτι βλεπεις και βλεπω !!! ;) ;) ;)Ε καθημερινή σήμερα….εμείς ξεμείναμε μόνο
Καλησπερα και σε σενα μωρο μου !!! :-* :-* :-* :-* :-*
καλησπέρα ταφ,όλα καλά?? καλησπέρα αναστασάκο...Ε καθημερινή σήμερα….εμείς ξεμείναμε μόνο
ti kanis moromu....
:-* :-* :-*καλησπέρα ταφ,όλα καλά?? καλησπέρα αναστασάκο...
γεια σου λαγο...ολα καλα εσυ?καλησπέρα ταφ,όλα καλά?? καλησπέρα αναστασάκο...
Καλα ειμαι , εσυ ??? ???
kala moromu...efharisto... :-* :-* :-*
καλά μωρέ...ρουτίνα...το πρωί στο 104 παρέα με ένα όμορφο ξανθό αγγελούδι...γεια σου λαγο...ολα καλα εσυ?
??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????καλά μωρέ...ρουτίνα...το πρωί στο 104 παρέα με ένα όμορφο ξανθό αγγελούδι...
καλησπέρα ταφ,όλα καλά?? καλησπέρα αναστασάκο...
είμαι ερωτευμένος κ είμαι ευτυχισμένος...ti kanis "lago"... ;) ;) ;) ;)
τι έγινε κ αντιδράς έτσι????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Γιατι ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Λαγε ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
καλησπέρα κυκλιστά τι κανεις καλάti kanis "lago"... ;) ;) ;) ;)
διαβασα ολα αυτα και κοκκινησα....ντρεπομαι....ουτε εγω εχω λογια να σε ευχαριστησω για τα καλα σου λογια.....χαρηκα παρα πολυ που σε γνωρησα....Πήγαμε χθες για τον καθιερωμένο απογευματινό καφέ στο ΠΟΡΝΟΜΕΓΑΡΟ .
Μαζεύτηκε όλη η εκλεκτή παρέα, που τον τελευταίο καιρό έχει γίνει απαραίτητη……….
Ευχηθήκαμε στον εορτάζονται να τα εκατοστίσει και καλά γαμήσια να έχει!
Με κάποιο μαγικό -- υπερβατικό – μεταφυσικό τρόπο βρεθήκαμε μετά στο 104!
Εκεί ο μεγάλος Παν για μια ακόμα φορά με ευεργέτησε να γνωρίσω μερικά από τα τοπ της Αθήνας!
Αναστασία –Μπεττυ – Σάρα ήταν τα τρία πρώτα σοκ, που δόξα τω γιαραμπή , ίσως οριακά, αλλά τα άντεξα……………………..
Στη συνέχεια όμως κατέφθασαν οι Μαρίνα-Κελλυ και αυτή ήταν η χαριστική βολή!
Πώς να περιγράψει κανείς το ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ?
Δεν βρίσκω λόγια να περιγράψω αυτό που έζησα γνωρίζοντας αυτό το ιδιαίτερο πλάσμα, που έχει φύγει από την κατηγορία της «κοπέλας» και βαδίζει το δρόμο της γυναικάρας που εκτός από την εικόνα της, παρουσιάζει και τον πνευματικό της κόσμο που έρχεται από το μέλλον!
Η Ασπασία, η Θεοδώρα, η Κλεοπάτρα, η Αικατερίνη σίγουρα θα είχαν πολλά να ζηλέψουν από αυτή την ύπαρξη!
Δεν έχω λόγια …..δεν περιγράφω άλλο!
Σου εχω στειλει, δυο χαιρετισμους και εσυ σφυρας αδιαφορα !!! :-* :-* :-*τι έγινε κ αντιδράς έτσι??
Καλησπέρα και από μένα τι κάνετε όλα καλά η παρέα....