TAFTAAR
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 6.125
Ελπίζω να περνάς ωραία όπως ωραία είσαι και εσύ :-* :-* :-*καλησπέρα όμορφο αγόρι..![]()
![]()
![]()
![]()
Ελπίζω να περνάς ωραία όπως ωραία είσαι και εσύ :-* :-* :-*καλησπέρα όμορφο αγόρι..![]()
![]()
![]()
![]()
κάτσε να φέρω τη σφουγγαρίστρα γιατί από τα σάλια γλυστράω....Ελπίζω να περνάς ωραία όπως ωραία είσαι και εσύ :-* :-* :-*
:-* :-* :-* :-* :-* :-*τι ωραίο πατουσάκι που έχει η άλεξ...είναι για![]()
![]()
:-* :-* :-* :-* :-* :-*
ευχάριστο αγάπη μου ,,εννοείτε θα περάσω υπέροχα ..Ελπίζω να περνάς ωραία όπως ωραία είσαι και εσύ :-* :-* :-*
πότε θα γυρίσεις??ευχάριστο αγάπη μου ,,εννοείτε θα περάσω υπέροχα ..
περίμενε να φύγω πρώτα με τα θα σου πω ποτε θα γυρίσωπότε θα γυρίσεις??
περίμενε να φύγω πρώτα με τα θα σου πω ποτε θα γυρίσω
ετσι μπραβο ;)ευχάριστο αγάπη μου ,,εννοείτε θα περάσω υπέροχα ..
για γυναίκες που είναι με λακρινες λένε που είναι έξυπνες γιατί τις ξανθιές λένε που in e χαζές....![]()
![]()
![]()
![]()
έχεις και μυαλό παναθεμά σε....οι γυναίκες που είναι και κουκλάρες και έξυπνες με τρελλαίνουν....είσαι απλά υπέροχη!!
ξέρεις πολύ καλά ότι στην περίπτωσή μου δεν ισχύει... ;)πανέξυπνη είναι... ;)για γυναίκες που είναι με λακρινες λένε που είναι έξυπνες γιατί τις ξανθιές λένε που in e χαζές....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
για πια μου μιλάς αγαπητέ μου για αυτή που σκεφτούμε εννοείτε που είναι δεν το συζητάμε...ξέρεις πολύ καλά ότι στην περίπτωσή μου δεν ισχύει... ;)πανέξυπνη είναι... ;)
εδω μιλαμε ερωτας οχι αστειαξέρεις πολύ καλά ότι στην περίπτωσή μου δεν ισχύει... ;)πανέξυπνη είναι... ;)
για πια μου μιλάς αγαπητέ μου για αυτή που σκεφτούμε εννοείτε που είναι δεν το συζητάμε...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
έρωτας και πάθος!!!εδω μιλαμε ερωτας οχι αστεια![]()
Εγώ δεν ξέρω τίποταέρωτας και πάθος!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κάτι ξέρεις κ συ... ;)
όλα τα αραπάκια στη φυλής μέχρι και σήμερα συζητάνε τις πομπές σου του σαββάτου...Εγώ δεν ξέρω τίποταεσένα θαυμάζω ;)
ΑΑΑΑΑΑΑΛΕΕΕΕΕΞΞΞΞΑΑΑΑΑΑΝΔΡΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! που είσαι κούκλα μου?? πάλι![]()
![]()
?? δεν χόρτασες πια?? πρέπει να έρθω να αναλάβω μου φαίνεται γιατί μια γυναικάρα σαν κ σένα αξίζει το καλύτερο
![]()
...
![]()
![]()
μου αρέσει να με θαυμάζουν!!!Εγώ δεν ξέρω τίποταεσένα θαυμάζω ;)