Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.451
Πόντοι
12.756
ναι έχουμε καιρό να κάνουμε συζήτηση εφ όλης της ύλης. :grin:

:grin: :grin: :grin: θα τα πουμε παλι φιλε μου , αλλα εχω προβληματα τωρα με τις εταιριες με τις γαμημενες ταυτοποιησεις..

δεν μπορω να παιξω πουθενα , εβγαλα διαβατηριο καινουργιο , και οι τραπεζικοι λογαριασμοι και οι καρτες  ειναι μπερδεμενα για τους λογους που ξερεις και εχω θεματα γαμω το σπιτι τους με τις ταυτοποιησεις και την χαρτουρα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.451
Πόντοι
12.756
πηγανε ταμειο με τη χθεσινη 3αδα τα μουνακια και χαρηκαν θα αργησεις να ακουσεις καλα λογια αν δεν πας ταμειο φιλικα στα λεω αυτα  :grin:

ο πρωτος που πηγε μαλλον εισαι παλιομουνακι

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.480
Πόντοι
506
ετσι οπως τα λες ειναι φιλε , και το θεμα ξερεις ποιο ειναι , οτι πολλοι παιζουν τα παιχνιδια του βγαζουν φραγκα και ενα ευχαριστω ρε Αντζελο για τις προβλεψεις δεν εχουν γραψει τα μουνοπανα , αλλα αμα δεν βγουν ( που συμβαινει ρε φιλε δεν γινεται να ειναι 100% μεσα σε ολες τις προβλεψεις , αλλιως δεν θα ηταν και εδω μαζι μας , θα ειχε αραξει σε καμια παραλια εξωτικη και θα εκανε ολη μερα μασαζ ) οι προβλεψεις ειναι οι πρωτοι που θα γραψουν μαλακια θα του την πουν και θα βγαλουν χολη για τον Αντζελο.
Που μιλαμε τα δινει τσαμπα ο Αντζελο τα προγνωστικα και ετοιμα στο πιατο , και ουτε εχει ζητησει ποτε φραγκα απο κανεναν , και ειναι πολυ εδω μεσα που μπορουν να το υποστηριξουν αυτο που σου γραφω   :sunglasses:
Ρε φιλε τι μου λες, εδω εχω δει μπροστα στα ματια μου σε πρακτορειο τυπος να κερδιζει 8/8 στο κινο 6070€καθαρα με νουμερα που του εδωσε ασχετος εκει μεσα κι εγινε εξαφανιζολ. Οταν το παιδι που δωσε τα νουμερα μετα απο καμια βδομαδα του λεει κερνα ενα γλυκο απεναντι απ το ζαχαροπλαστειο του απανταει(ο κερδισμενος): δεν εχω ρε τυπε ενω εριξε σε 10 λεπτα που ημουν εκει ενα 30αρι σε κληρωσεις... ενα χρονο μετα το ειδα καπου στο λιμανι να ζηταει 50σεντς και τσιγαρα αριστερα και δεξια..Μην ανησυχεις..για ολους εχει...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.451
Πόντοι
12.756
Ρε φιλε τι μου λες, εδω εχω δει μπροστα στα ματια μου σε πρακτορειο τυπος να κερδιζει 8/8 στο κινο 6070€καθαρα με νουμερα που του εδωσε ασχετος εκει μεσα κι εγινε εξαφανιζολ. Οταν το παιδι που δωσε τα νουμερα μετα απο καμια βδομαδα του λεει κερνα ενα γλυκο απεναντι απ το ζαχαροπλαστειο του απανταει(ο κερδισμενος): δεν εχω ρε τυπε ενω εριξε σε 10 λεπτα που ημουν εκει ενα 30αρι σε κληρωσεις... ενα χρονο μετα το ειδα καπου στο λιμανι να ζηταει 50σεντς και τσιγαρα αριστερα και δεξια..Μην ανησυχεις..για ολους εχει...

ετσι  ;)

kulubus

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Μεσα για Ατλ. Παραναενσε και Σαο Παολο

Επισκέπτης
εγω παιζω για να χασω αν κερδισω ειναι καλο για μενα αλλα τα φραγκα που παιζω τα εχω για πεταμα

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
1 ,20  ευρω να κερδισει η Αουστρια βιεννης την Σαλτσμπουργκ στο κυπελλο αυστριας :)

Επισκέπτης
και σημερα (χθες η καριολα η Σαμπαιο Κορρεα με χαλασε τεσπα) απο πολλαπλες επιτυχιες σε Σουηδια (Μαλμε ειδικα), Πολωνια & τουρκαλαδες.
Παω τωρα για κωλundero σε ενα στανταρακι μου  :rockon:
Ε οπως αποκρυπτω και καποια στανταρ παιχνιδια και τα ποσταρω μετα  :grin: ε τι να γινει τα ΧΧΧ στανταρακια δεν τα λεμε  :2funny:

Επισκέπτης
ρε ντουνταρα σε [παρακολουθω δε ξερεις να παιζεις τζαμπα τα λεφτα σου χανεις ποια σαμπαιο κορεα ρε

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
vasco 1
philadelfia οχι το τυρι  :) 1
Μοντρεαλ 1 ή Χ Διπλή πληρωμ thanks Χρηστο για το info
Σαο Παολο Χ
Αθλετικο Μ 2

Kostas99

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Κριτικές
32
Like
1.263
Πόντοι
3.425
Καλα ποσο κλεφτες ειναι αυτοι στον Opap.Δηλαδη αυτος που κερδισε στο στοιχημα 57.000 Ευρω του κρατησαν φορο 11.500 αρα αυτος που επιασε το Τζοκερ τα 9.500.000 ποσα να του πηρανε...Απατεωνες κλεφταραδες.....

Συνημμένα

• 01.jpg
    01.jpg
    129 KB · Εμφανίσεις: 35

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Καλα ποσο κλεφτες ειναι αυτοι στον Opap.Δηλαδη αυτος που κερδισε στο στοιχημα 57.000 Ευρω του κρατησαν φορο 11.500 αρα αυτος που επιασε το Τζοκερ τα 9.500.000 ποσα να του πηρανε...Απατεωνες κλεφταραδες.....
αν το ποσο που επαιξε το εσπαγε σε καμποσα  δελτια θα πληρωνε λιγοτερο φορο . αν το εσπαγε σε πολυ περισσοτερα μπορει κ να μη πληρωνε τιποτε η το ελαχιστο

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Εχω μια πληροφορια για την Ατλετικο παραναενσε οτι θα κερδισει 2-1 @10,00 δινει τωρα στο λαιβ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom