Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
μπραβω αντζελο :) :rockon: :) :) πω με την σεββιλη την εδωσα σε 2-3 ατομα και βγηκε  :rockon:  :) :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
δεν λεμε οτι θα βαλουμε αυτην την 2αδα πολα λεφτα :)  Αλλα για τους παιχτες του στοιχηματος Τους ελληνες καποιοι θα την βαλουν :)  Αν φανταστουμε οτι εβαλαν σημερα την ντορτμουντ το 1,20 που το ερηξε στο 1,15 ο ΟΠΑΠ αυριο πχ  ο  μεγαλο παιχτης ο ελληνας τι θα παιξει αν οχι αυτην την 2αδα :)  Θα παιξει αγγλια να τον φανε τα ψαρια :) Αφου εχουμε 2 ομαδες που παιζουν με χειροτερες εχουν την εδρα και ειναι και καλυτερες ομαδες :) η Βεροια που θα παει να κατακτησει το τσαμπιονς λινγκ :) ο Παναθηναικος χωρις τον μπεργκ σερνετε αυτο που εκανε με την Αιντχοφεν ενταξει και το ολλανδικο πρωταθλημα ειναι για το φουτσο καβαλα παιδια :) Τι να λεμε τωρα περσι που κερδισε ο παναθηναικος ηταν αλλες οι συγκιριες ειχε φορμα κτλ τωρα τι εχει εχασε απο τον ΟΦΗ στην εδρα του ο Ολυμπιακος πηρε αυτοπεποιθηση εταξε πριμ ο Μαρινακης το γηπεδο θα βραζει ο χρηστιδης θα πιτσιλαει :) Τεσπα ο καθενας οτι γουσταρει παιδια προσωπικα αυτην την 2αδα δεν θα την παιξω γιατι παιζω πρωταθληματα που τελειωνουν πχ ιρλανδια εχθες :)  Αλλα καποιοι  μεγαλοπαιχτες αλλα και τα ατομα που παιζουν 5-6-7 ομαδες θα τις βαλουν στο παιχνιδι τους :)  Τα ποσοστα οι μπουκ τα εχουν ετσι για να σε κλεβουν ξερω και εγω οτι με 1 βαθμο διαφορα το 1,30 του ΠΑΟΚ δεν αξιζει αλλα αντε βαλε λεφτα στο 2πλο θα βαλεις πολυ λιγα λεφτα η στο χ2 υπαρχει και φετος το ενδεχωμενο λεμε τωρα οχι ομως οτι το πιστευω ο ΠΑΟΚ να πηγαινει για πρωταθλημα μισο λεπτο να γελασω :2funny: Η βαθμολογια το λεει οχι οτι το πιστευω παιδια πρεπει να ειμαστε ρεαλιστες :) Και οχι τυφλα εγωιστες :) :)  Αλλα λεμε αν ο ΠΑΟΚ Κερδιζει υποθετικα ειναι μεσα στο τρυπακι του τιτλου. Και μπορει μεχρι τον δεκεμβριο αν πηγαινει καλα να κανει ο σαββιδης τιποτα καλες μεταγραφες τον ιανουρι κτλ. Που δεν το πιστευω να πηγαινει καλα :) Αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση διεκδικει πρωταθλημα παιζει στην εδρα του :) Το χειροκροτημα του κοσμου μετα την ηττα απο την φιορεντινα πιστευω θα λιτουργισει ευεργετικα να τα δωσουν ολλα  οι παιχτες :) Απο την αλλη δεν υπαρχει τιποτα σιγουρο παιδια και πρεπει να παιζουμε με συνεση :) και εγκρατεια δηλαδη να πηγαινουμε για το μεροκαματο :) Αυτο ειναι το στοιχημα και οχι να πιασουμε το τζοκερ μεσο του στοιχηματος οι πιθανοτιτες ειναι 33-33-33  :) Στατιστικη μελετη και ο ανθρωπινος παραγοντας που ειναι ευμετάβλητος δηλαδη που αλλαζει ευκολα η ψυχολογια του παιχτη και ερχονται καμια φορα τα πανω κατω γιαυτο ειναι και δυσκολο το στοιχημα :) Υπομονη να πιστευουμε στον εαυτο μας και στην αληθεια :) και υγεια πανω απο ολα το στοιχημα να το βλεπουμε σαν χομπι για ενα μεροκαματο :)  Το εχω πει οτι το γουσταρω σαν χομπι  :) ασχετα που εχω χασει τα μαλια τις κεφαλης μου αυτο εγινε απο τον τροπο παιχνιδιου τον χαζο και της ανυπομονισιας απληστίας  μου και του παρορμυτισμου μου :) Αν μας αρεσει κατι και το κανουμε με σκεψη με συνεση και με εγρατεια και υπομονη δεν θα βγουμε χαμενοι :)  
ΜΑΣΤΕΡ21 :) :) :)  μετεφερε αυτα που εγραψα στον τιγρη :) :) :) να με προσλαβει στην δουλεια στον ΟΠΑΠ ΣΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ :grin: :grin: :grin: :grin: 2000 ευρω μου φτανουν τον μηνα :grin: σπιτι εχω να μεινω στην αθηνα τζαμπα :) :) ο Ολυμπιακτσης  ο γαμπρος μου μαγαπει :) ολα θα τα τρωω στις Φουτανες και στα γουστα :) Με τα αδερφια αντζελο νιπλ και ολα τα παλικαρια εδω :) :) :)

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Σεβιλη 2-1 με καλπικο πεναλτι απο 0-1  :2funny: :2funny: :2funny:

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Για τους Βραδυνους boca j. 1
Γουδαλαχαρα (Χ)2
Ατλετικο ραφαελα 1

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
Παιδια αν πιασω το τζοκερ την πεμπτη καπου στα 11 εκατομμυρια ευρω  θα ειναι  :) Θελω να  :zfuck: :grin:  1  Κινεζα :) 1 αλγερινα απο την αλγερια δηλαδη :)   1 κουβανεζα δηλαδη απο την κουβα του φιντελ :)  1 Τσεχα  απο την τσεχια που βγαζουν τα αεροβολα slavia :)  1 φιλανδεζα που βγαζουν τα nokia τα κινητά :)   1  απο την ινδονισια  εκει δεν ξερω τι βγαζουν αλα θελω να  :zfuck: μια γκομενα :)    1  απο το Ισραήλ  εκει θα παρω τον δημητρακή για μεταφραστη στο καμακι που θα κανω :) 11  εκατομμυρια ευρω  θα εχω θα του δωσω 1000  ευρω για να μου κανει τον μεταφραστη για 1 εβδομαδα :)   1  ιταλιδα εκει θα παρω εναν φιλο που εχω που δουλευει στα ορυχια στην χαλκιδικη ξερει απιαστα ιταλικα :) θα  πληρωσω  στην ελληνικη χρυσος  1 εβδομαδα δουλειας του + τα ενσημα του για να μην εχει προβλημα το παλικαρι :)    1   γιαπονεζα γιατι οι κινητήρες  που βγαζουν οι γιαπονεζοι ζουν πιο πολυ και απο  χελωνα :)    1  γκομενα απο το κοσοβο εκει θα παρω μαζι μου για μεταφραστη εναν φιλο  αλβανο που εχω  θα του δωσω για  1 εβδομαδα 1000  ευρω  εξαιρεσεις δεν κανω ειτε ελληνας ειτε ξενος μταφραστης :)   1  Νορβηγίδα  δεν ξερω αλλα ειχα δει κατι νορβηγιδες στην δουλεια παλια στην θασω που δουλευα σαν μαγειρας και ηταν πολυ μουναρες :) εκει δεν εχω γνωστο που να ξερει την γλωσσα και θα παρω ντοπιο απο το οσλο :)   1  πακιστανη γιατι εχω εναν φιλο πακιστανο που ξερει την γλωσσα αυτος  κανει συναιχεια χαβαλε θα του δωσω 2000  ευρω γιατι μου μοιάζει ο χαβαλες πληρωνετε παιδια :)   1  Πολονεζα γιατι ακουσα οτι ειναι υποτακτικες σε θρεντ εδω στο μπουρδελα κομ μπορει να βρω καμια καλη κοπελα για να παντρευτω :)    1   ρουμανα γιατι ηθελα να γαμησω κατι ρουμανες σε ενα κωλομπαρο παλια αλλα αυτες ηταν μονο για κοζαμασιον δεν  :zfuck: στο μαγαζι το εκαναν ολες οι αλλες ρωσιδες ουκρανεζες κτλ κτλ αλλα οχι οι ρουμανες οποτε μου εμεινε αμανατι να  :fuck1: μια ρουμανα :)   1  ρωσιδα  γνησια φρεσκια απο μοσχα εκει θα παρω παλι τον δημητρακη παιδια για μεταφραστη (αν και εχω  :zfuck: πολλες ρωσιδες στα κωλομπαρα τωρα θα ειναι φρεσκια χωρις να εχει ερθει ελλαδα :)) Παλι 1000  ευρω θα του δωσω εξαιρεση κανω μονο στο φιλο Πακιστανο γιατι εχει χαβαλε και πλακα :)   1  σερβιδα εκει παιδια σαν παοκτσης θα παω μονος μου Οι τις παρτιζαν οπαδοι θα με δειξουν τα καλυτερα μουνια και στα καμακια θα κανουν εξπλαιιν οι ιδιοι για μενα :) θα με κερναν λογο ΠΑΟΚ οποτε θα την βγαλω τζαμπα στην σερβια :)     1  γκομενα απο την  νοτια κορεα γιατι βγαζουν καλα κινητα τηλεφωνα και ειναι και καλα μουνια :)     1  ισπανιδα  εκει για μεταφραστη στο καμακι θα παρω τον χρηστο τον ραγκατσι  που δουλευει στο μετροπολις fm  ειναι με την ισπανια πορομενος στοιχηματικα και οχι μονο :)  επειδη ειναι τσιγκουνις και φραγκοφονιας θα του δωσω 1100  ευρω :) για να μην με πριζει το κεφαλι :)    1 σουιδεζα γιατι βγαζουν καλα ρουλεμαν αλλα και γιατι ειναι μουναρες :)  1  τουρκαλα  αν και ειχα γαμησει παλια στην νυρεμβεργη που ειχα παει ταξιδι με εναν φιλο νταλικερι μια φουτανα ηταν καλη γκαυλα και θα  :zfuck: ακομη μια φορα :)  μια αγγλιδα γιατι ειναι τρελοπουταναρες :)  1  ουκρανιδα εκει θα παρω παλι τον δημητρακη για μεταφραστη θα χεστει στο 1000ρικο ο δημητρακης απο εμενα επειδη θα ειναι η τριτη φορα που θα τον παρω μαζι μου θα τον κανω και δωρο  ενα ζευγαρι μποτες απο αγελαδα :) απο σαλαχι οχι ειναι ακριβες :)   Μια αμερικανα εκει εχω εναν φιλο που ηταν 10 χρονια στην αμερικη και τωρα στην ελλαδα κλαδευει ροδακινιες :)  Αυτον θα τον δωσω 500 ευρω και θα πει και ευχαριστω :)  1 βιετναμεζα γιατι εχω την εντυπωση οτι ειναι ψιλογκαυλιαρες :)   Αυτα παω για καφε και μπορει να δουλεψω λιγακη ετσι για τις κλειδωσεις :) :)  σιγιου λετερ εβριθινγκ τουναιτ :) Το δουλευω το αγγλικο παιδια :) :)    

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.277
Πόντοι
5.006
Παιδια αν πιασω το τζοκερ την πεμπτη καπου στα 11 εκατομμυρια ευρω  θα ειναι  :) Θελω να  :zfuck: :grin:  1  Κινεζα :) 1 αλγερινα απο την αλγερια δηλαδη :)   1 κουβανεζα δηλαδη απο την κουβα του φιντελ :)  1 Τσεχα  απο την τσεχια που βγαζουν τα αεροβολα slavia :)  1 φιλανδεζα που βγαζουν τα nokia τα κινητά :)   1  απο την ινδονισια  εκει δεν ξερω τι βγαζουν αλα θελω να  :zfuck: μια γκομενα :)    1  απο το Ισραήλ  εκει θα παρω τον δημητρακή για μεταφραστη στο καμακι που θα κανω :) 11  εκατομμυρια ευρω  θα εχω θα του δωσω 1000  ευρω για να μου κανει τον μεταφραστη για 1 εβδομαδα :)   1  ιταλιδα εκει θα παρω εναν φιλο που εχω που δουλευει στα ορυχια στην χαλκιδικη ξερει απιαστα ιταλικα :) θα  πληρωσω  στην ελληνικη χρυσος  1 εβδομαδα δουλειας του + τα ενσημα του για να μην εχει προβλημα το παλικαρι :)    1   γιαπονεζα γιατι οι κινητήρες  που βγαζουν οι γιαπονεζοι ζουν πιο πολυ και απο  χελωνα :)    1  γκομενα απο το κοσοβο εκει θα παρω μαζι μου για μεταφραστη εναν φιλο  αλβανο που εχω  θα του δωσω για  1 εβδομαδα 1000  ευρω  εξαιρεσεις δεν κανω ειτε ελληνας ειτε ξενος μταφραστης :)   1  Νορβηγίδα  δεν ξερω αλλα ειχα δει κατι νορβηγιδες στην δουλεια παλια στην θασω που δουλευα σαν μαγειρας και ηταν πολυ μουναρες :) εκει δεν εχω γνωστο που να ξερει την γλωσσα και θα παρω ντοπιο απο το οσλο :)   1  πακιστανη γιατι εχω εναν φιλο πακιστανο που ξερει την γλωσσα αυτος  κανει συναιχεια χαβαλε θα του δωσω 2000  ευρω γιατι μου μοιάζει ο χαβαλες πληρωνετε παιδια :)   1  Πολονεζα γιατι ακουσα οτι ειναι υποτακτικες σε θρεντ εδω στο μπουρδελα κομ μπορει να βρω καμια καλη κοπελα για να παντρευτω :)    1   ρουμανα γιατι ηθελα να γαμησω κατι ρουμανες σε ενα κωλομπαρο παλια αλλα αυτες ηταν μονο για κοζαμασιον δεν  :zfuck: στο μαγαζι το εκαναν ολες οι αλλες ρωσιδες ουκρανεζες κτλ κτλ αλλα οχι οι ρουμανες οποτε μου εμεινε αμανατι να  :fuck1: μια ρουμανα :)   1  ρωσιδα  γνησια φρεσκια απο μοσχα εκει θα παρω παλι τον δημητρακη παιδια για μεταφραστη (αν και εχω  :zfuck: πολλες ρωσιδες στα κωλομπαρα τωρα θα ειναι φρεσκια χωρις να εχει ερθει ελλαδα :)) Παλι 1000  ευρω θα του δωσω εξαιρεση κανω μονο στο φιλο Πακιστανο γιατι εχει χαβαλε και πλακα :)   1  σερβιδα εκει παιδια σαν παοκτσης θα παω μονος μου Οι τις παρτιζαν οπαδοι θα με δειξουν τα καλυτερα μουνια και στα καμακια θα κανουν εξπλαιιν οι ιδιοι για μενα :) θα με κερναν λογο ΠΑΟΚ οποτε θα την βγαλω τζαμπα στην σερβια :)     1  γκομενα απο την  νοτια κορεα γιατι βγαζουν καλα κινητα τηλεφωνα και ειναι και καλα μουνια :)     1  ισπανιδα  εκει για μεταφραστη στο καμακι θα παρω τον χρηστο τον ραγκατσι  που δουλευει στο μετροπολις fm  ειναι με την ισπανια πορομενος στοιχηματικα και οχι μονο :)  επειδη ειναι τσιγκουνις και φραγκοφονιας θα του δωσω 1100  ευρω :) για να μην με πριζει το κεφαλι :)    1 σουιδεζα γιατι βγαζουν καλα ρουλεμαν αλλα και γιατι ειναι μουναρες :)  1  τουρκαλα  αν και ειχα γαμησει παλια στην νυρεμβεργη που ειχα παει ταξιδι με εναν φιλο νταλικερι μια φουτανα ηταν καλη γκαυλα και θα  :zfuck: ακομη μια φορα :)  μια αγγλιδα γιατι ειναι τρελοπουταναρες :)  1  ουκρανιδα εκει θα παρω παλι τον δημητρακη για μεταφραστη θα χεστει στο 1000ρικο ο δημητρακης απο εμενα επειδη θα ειναι η τριτη φορα που θα τον παρω μαζι μου θα τον κανω και δωρο  ενα ζευγαρι μποτες απο αγελαδα :) απο σαλαχι οχι ειναι ακριβες :)   Μια αμερικανα εκει εχω εναν φιλο που ηταν 10 χρονια στην αμερικη και τωρα στην ελλαδα κλαδευει ροδακινιες :)  Αυτον θα τον δωσω 500 ευρω και θα πει και ευχαριστω :)  1 βιετναμεζα γιατι εχω την εντυπωση οτι ειναι ψιλογκαυλιαρες :)   Αυτα παω για καφε και μπορει να δουλεψω λιγακη ετσι για τις κλειδωσεις :) :)  σιγιου λετερ εβριθινγκ τουναιτ :) Το δουλευω το αγγλικο παιδια :) :)    
καλημερα καλη βδομαδα αδελφε...

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
πολύ καλός ο πύρκαυλος.. Εύγε για τα σημεία που έδωσες !

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
9.5 δινει το διπλο του Ολυμπιακου στο Τορινο  :2funny: :2funny: :2funny:
μπεεεεεε

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
goal η χαβρη
οβερ η κπρ
under η ξανθη
2-3 γκολ η νταρμσταντ
νο γκολ η μπεσικτας
2-3 γκολ μπολονια
αρσεναλ σαραντι αντερ

σε συστημα 5,6,7

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538
Ισοπαλία @ 3.25
Πιερικός @ 1.97
Σλόβαν Μπρ. @ 1.87
2X @ 2.05

4-άδα 1 × 3,00 € (id: 46197012)
26/10/2014, 11:47 3,00 € 73,63 €

Επιλογή Παιχνίδι Απόδοση Ώρα έναρξης Αποτέλεσμα
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Ισοπαλία  Σπάρτακ Μ. - Λοκ. Μόσχας
Premier League  3.25 26/10, 12:30  Κερδισμένο (1-1) 
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Πιερικός  Πιερικός - Αγροτικός Αστέρας
Φούτμπολ Λιγκ  1.97 26/10, 15:00  Κερδισμένο (1-0) 
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Σλόβαν Μπρ.  Ρουζόμπεροκ - Σλόβαν Μπρ.
Σουπερλίγκα  1.87 26/10, 20:00  Κερδισμένο (1-2) 
Διπλή ευκαιρία: 2X  Κομπρελόα - Ικίκε
Primera Division  2.05 26/10, 21:00  Κερδισμένο

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
Οέστε @  2.20
Μονό: 9  @ €1 27/10/2014 17:25:44 9,00 0,00
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - LP6589458110I  - Iντερνετ  Ώρα στοιχήματος:  27/10/2014 17:25:44 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Οέστε Οέστε v Πορτουγκέσα Ντεσπόρτος
(Τελικό Αποτέλεσμα) 28/10/2014 Κανένα 2.20 Ανοικτό
Σύνολο:  9 Στήλες @ 1 EUR   Επιστρέφει:  19,80  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom