χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.614
- Πόντοι
- 606
μπραβω αντζελο πω με την σεββιλη την εδωσα σε 2-3 ατομα και βγηκε
μπραβω αντζελο πω με την σεββιλη την εδωσα σε 2-3 ατομα και βγηκε
ΜΑΣΤΕΡ21 μετεφερε αυτα που εγραψα στον τιγρη να με προσλαβει στην δουλεια στον ΟΠΑΠ ΣΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ 2000 ευρω μου φτανουν τον μηνα σπιτι εχω να μεινω στην αθηνα τζαμπα ο Ολυμπιακτσης ο γαμπρος μου μαγαπει ολα θα τα τρωω στις Φουτανες και στα γουστα Με τα αδερφια αντζελο νιπλ και ολα τα παλικαρια εδωδεν λεμε οτι θα βαλουμε αυτην την 2αδα πολα λεφτα Αλλα για τους παιχτες του στοιχηματος Τους ελληνες καποιοι θα την βαλουν Αν φανταστουμε οτι εβαλαν σημερα την ντορτμουντ το 1,20 που το ερηξε στο 1,15 ο ΟΠΑΠ αυριο πχ ο μεγαλο παιχτης ο ελληνας τι θα παιξει αν οχι αυτην την 2αδα Θα παιξει αγγλια να τον φανε τα ψαρια Αφου εχουμε 2 ομαδες που παιζουν με χειροτερες εχουν την εδρα και ειναι και καλυτερες ομαδες η Βεροια που θα παει να κατακτησει το τσαμπιονς λινγκ ο Παναθηναικος χωρις τον μπεργκ σερνετε αυτο που εκανε με την Αιντχοφεν ενταξει και το ολλανδικο πρωταθλημα ειναι για το φουτσο καβαλα παιδια Τι να λεμε τωρα περσι που κερδισε ο παναθηναικος ηταν αλλες οι συγκιριες ειχε φορμα κτλ τωρα τι εχει εχασε απο τον ΟΦΗ στην εδρα του ο Ολυμπιακος πηρε αυτοπεποιθηση εταξε πριμ ο Μαρινακης το γηπεδο θα βραζει ο χρηστιδης θα πιτσιλαει Τεσπα ο καθενας οτι γουσταρει παιδια προσωπικα αυτην την 2αδα δεν θα την παιξω γιατι παιζω πρωταθληματα που τελειωνουν πχ ιρλανδια εχθες Αλλα καποιοι μεγαλοπαιχτες αλλα και τα ατομα που παιζουν 5-6-7 ομαδες θα τις βαλουν στο παιχνιδι τους Τα ποσοστα οι μπουκ τα εχουν ετσι για να σε κλεβουν ξερω και εγω οτι με 1 βαθμο διαφορα το 1,30 του ΠΑΟΚ δεν αξιζει αλλα αντε βαλε λεφτα στο 2πλο θα βαλεις πολυ λιγα λεφτα η στο χ2 υπαρχει και φετος το ενδεχωμενο λεμε τωρα οχι ομως οτι το πιστευω ο ΠΑΟΚ να πηγαινει για πρωταθλημα μισο λεπτο να γελασω Η βαθμολογια το λεει οχι οτι το πιστευω παιδια πρεπει να ειμαστε ρεαλιστες Και οχι τυφλα εγωιστες Αλλα λεμε αν ο ΠΑΟΚ Κερδιζει υποθετικα ειναι μεσα στο τρυπακι του τιτλου. Και μπορει μεχρι τον δεκεμβριο αν πηγαινει καλα να κανει ο σαββιδης τιποτα καλες μεταγραφες τον ιανουρι κτλ. Που δεν το πιστευω να πηγαινει καλα Αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση διεκδικει πρωταθλημα παιζει στην εδρα του Το χειροκροτημα του κοσμου μετα την ηττα απο την φιορεντινα πιστευω θα λιτουργισει ευεργετικα να τα δωσουν ολλα οι παιχτες Απο την αλλη δεν υπαρχει τιποτα σιγουρο παιδια και πρεπει να παιζουμε με συνεση και εγκρατεια δηλαδη να πηγαινουμε για το μεροκαματο Αυτο ειναι το στοιχημα και οχι να πιασουμε το τζοκερ μεσο του στοιχηματος οι πιθανοτιτες ειναι 33-33-33 Στατιστικη μελετη και ο ανθρωπινος παραγοντας που ειναι ευμετάβλητος δηλαδη που αλλαζει ευκολα η ψυχολογια του παιχτη και ερχονται καμια φορα τα πανω κατω γιαυτο ειναι και δυσκολο το στοιχημα Υπομονη να πιστευουμε στον εαυτο μας και στην αληθεια και υγεια πανω απο ολα το στοιχημα να το βλεπουμε σαν χομπι για ενα μεροκαματο Το εχω πει οτι το γουσταρω σαν χομπι ασχετα που εχω χασει τα μαλια τις κεφαλης μου αυτο εγινε απο τον τροπο παιχνιδιου τον χαζο και της ανυπομονισιας απληστίας μου και του παρορμυτισμου μου Αν μας αρεσει κατι και το κανουμε με σκεψη με συνεση και με εγρατεια και υπομονη δεν θα βγουμε χαμενοι
καλημερα καλη βδομαδα αδελφε...Παιδια αν πιασω το τζοκερ την πεμπτη καπου στα 11 εκατομμυρια ευρω θα ειναι Θελω να 1 Κινεζα 1 αλγερινα απο την αλγερια δηλαδη 1 κουβανεζα δηλαδη απο την κουβα του φιντελ 1 Τσεχα απο την τσεχια που βγαζουν τα αεροβολα slavia 1 φιλανδεζα που βγαζουν τα nokia τα κινητά 1 απο την ινδονισια εκει δεν ξερω τι βγαζουν αλα θελω να μια γκομενα 1 απο το Ισραήλ εκει θα παρω τον δημητρακή για μεταφραστη στο καμακι που θα κανω 11 εκατομμυρια ευρω θα εχω θα του δωσω 1000 ευρω για να μου κανει τον μεταφραστη για 1 εβδομαδα 1 ιταλιδα εκει θα παρω εναν φιλο που εχω που δουλευει στα ορυχια στην χαλκιδικη ξερει απιαστα ιταλικα θα πληρωσω στην ελληνικη χρυσος 1 εβδομαδα δουλειας του + τα ενσημα του για να μην εχει προβλημα το παλικαρι 1 γιαπονεζα γιατι οι κινητήρες που βγαζουν οι γιαπονεζοι ζουν πιο πολυ και απο χελωνα 1 γκομενα απο το κοσοβο εκει θα παρω μαζι μου για μεταφραστη εναν φιλο αλβανο που εχω θα του δωσω για 1 εβδομαδα 1000 ευρω εξαιρεσεις δεν κανω ειτε ελληνας ειτε ξενος μταφραστης 1 Νορβηγίδα δεν ξερω αλλα ειχα δει κατι νορβηγιδες στην δουλεια παλια στην θασω που δουλευα σαν μαγειρας και ηταν πολυ μουναρες εκει δεν εχω γνωστο που να ξερει την γλωσσα και θα παρω ντοπιο απο το οσλο 1 πακιστανη γιατι εχω εναν φιλο πακιστανο που ξερει την γλωσσα αυτος κανει συναιχεια χαβαλε θα του δωσω 2000 ευρω γιατι μου μοιάζει ο χαβαλες πληρωνετε παιδια 1 Πολονεζα γιατι ακουσα οτι ειναι υποτακτικες σε θρεντ εδω στο μπουρδελα κομ μπορει να βρω καμια καλη κοπελα για να παντρευτω 1 ρουμανα γιατι ηθελα να γαμησω κατι ρουμανες σε ενα κωλομπαρο παλια αλλα αυτες ηταν μονο για κοζαμασιον δεν στο μαγαζι το εκαναν ολες οι αλλες ρωσιδες ουκρανεζες κτλ κτλ αλλα οχι οι ρουμανες οποτε μου εμεινε αμανατι να μια ρουμανα 1 ρωσιδα γνησια φρεσκια απο μοσχα εκει θα παρω παλι τον δημητρακη παιδια για μεταφραστη (αν και εχω πολλες ρωσιδες στα κωλομπαρα τωρα θα ειναι φρεσκια χωρις να εχει ερθει ελλαδα ) Παλι 1000 ευρω θα του δωσω εξαιρεση κανω μονο στο φιλο Πακιστανο γιατι εχει χαβαλε και πλακα 1 σερβιδα εκει παιδια σαν παοκτσης θα παω μονος μου Οι τις παρτιζαν οπαδοι θα με δειξουν τα καλυτερα μουνια και στα καμακια θα κανουν εξπλαιιν οι ιδιοι για μενα θα με κερναν λογο ΠΑΟΚ οποτε θα την βγαλω τζαμπα στην σερβια 1 γκομενα απο την νοτια κορεα γιατι βγαζουν καλα κινητα τηλεφωνα και ειναι και καλα μουνια 1 ισπανιδα εκει για μεταφραστη στο καμακι θα παρω τον χρηστο τον ραγκατσι που δουλευει στο μετροπολις fm ειναι με την ισπανια πορομενος στοιχηματικα και οχι μονο επειδη ειναι τσιγκουνις και φραγκοφονιας θα του δωσω 1100 ευρω για να μην με πριζει το κεφαλι 1 σουιδεζα γιατι βγαζουν καλα ρουλεμαν αλλα και γιατι ειναι μουναρες 1 τουρκαλα αν και ειχα γαμησει παλια στην νυρεμβεργη που ειχα παει ταξιδι με εναν φιλο νταλικερι μια φουτανα ηταν καλη γκαυλα και θα ακομη μια φορα μια αγγλιδα γιατι ειναι τρελοπουταναρες 1 ουκρανιδα εκει θα παρω παλι τον δημητρακη για μεταφραστη θα χεστει στο 1000ρικο ο δημητρακης απο εμενα επειδη θα ειναι η τριτη φορα που θα τον παρω μαζι μου θα τον κανω και δωρο ενα ζευγαρι μποτες απο αγελαδα απο σαλαχι οχι ειναι ακριβες Μια αμερικανα εκει εχω εναν φιλο που ηταν 10 χρονια στην αμερικη και τωρα στην ελλαδα κλαδευει ροδακινιες Αυτον θα τον δωσω 500 ευρω και θα πει και ευχαριστω 1 βιετναμεζα γιατι εχω την εντυπωση οτι ειναι ψιλογκαυλιαρες Αυτα παω για καφε και μπορει να δουλεψω λιγακη ετσι για τις κλειδωσεις σιγιου λετερ εβριθινγκ τουναιτ Το δουλευω το αγγλικο παιδια
καλησπερα αδερφε kai kalh ebdomada σε ολους ζητω η 28 Οκτώβριου ζητω το εθνος ζήτω η καλαμαριακαλημερα καλη βδομαδα αδελφε...
καλησπερα αδερφε kai kalh ebdomada σε ολους ζητω η 28 Οκτώβριου ζητω το εθνος ζήτω η καλαμαρια
μαμησετα εχασα 3 ευρωδιπλο της Βεροιας ελεγες χτες τυπε και παραλιγο να ληξει 8-1 το παιχνιδι