hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 97
- Πόντοι
- 16
εγώ περιμένω Σλοβακία και τα έπιασα.. Άντε να δούμε..
η στοιχιμαν μαλλον θελει να μαδησει ολους τους παρολιτζηδες τυπε
Το Martingale μας εχει κανει πλουσιουςολοι αυτους θελουν να μαδησουν.
οι μονοι πραγματικα κερδισμενοι σε βαθος χρονου ειναι καποιοι "συστηματιες" και οι "μονοι αποδεκτοι" (και οσοι εχουν κεφαλαιο/ορεξη για martingale φυσικα)
θεωρω καλη επιλογη σε μεγαλο κουπονι παντως, να διαλεξεις τα under παιχνιδια και να τα παιξεις σκορ σε συστημα. οχι ομως 0-0, γιατι και η στοιχιμαν και η bet365 σου δινουν πισω τα λεφτα σε σκορκαστ/α.σ. αν δεν μπει γκολ στο ματς.
οποτε παιζεις 8 ακριβη σκορ με συστημα 3-4-5-6-7-8 με 219 στηλες (στον στοιχιμαν αυτο σημαινει οτι με 0,1 τη στηλη παει 21.9 ευρω το δελτιο).
επειδη τα σκορ θα ειναι χαμηλα θα εχουν αποδοση μ.ο. 6 με 7, ας πουμε 6.5.
αρα αν ερθει η 3αδα παιρνεις τα λεφτα σου πισω, αν ερθει και ενα 0-0 τοτε παιρνεις 50+.
οτι παραπανω κατσει τα παιρνεις χοντρα, αξιζει.
πιασε ιταλια Β / αργεντινη Α / πορτογαλια Α και ανα περιπτωση ελλαδα και γαλλια Β. προτιμω να χανω λεφτα κυνηγωντας χιλιαρικα και να εχω πιθανοτητες για επιστροφη παρα να τζογαρω σε παρολι που για να βγαλουν φραγκα πρεπει να ειναι 5αδα και πανω, η οποια 90% θα σπασει και 80% θα σπασουν πανω απο 2 παιχνιδια (του 1.8 που λετε) για να παρω πισω το πονταρισμα.
καλη τυχη σε ολους μας !
Το Martingale μας εχει κανει πλουσιους
διπλασιαζεις το στοιχημα μεχρι να το πιασεις.Αλλα πρεπει να παιζεις σε πανω απο 2,5 αποδοση για να εχεις κερδος.τι ειναι το Martingale?
διπλασιαζεις το στοιχημα μεχρι να το πιασεις.Αλλα πρεπει να παιζεις σε πανω απο 2,5 αποδοση για να εχεις κερδος.
E θα το πιασεις καποια στιγμη δεν γινεται να χανεις συνεχεια.Εκτος και αν εισαι ο Ντοναλντ Ντακ.Αλλα θελει καβα.αν διπλασιαζω το στοιχημα μεχρι να το πιασω και δεν το πιανω μπορει καποια στιγμη να πιανω στην τρυπια μου τσεπη τα αρχιδια μου
κατι μου λεει οτι το παιχνιδακι θα ερθει Χ ή και 22-0 ηδη γαμησα παλι
κατι μου λεει οτι το παιχνιδακι θα ερθει Χ ή και 2
Δεν το εχω παιξει φιλαρακι μου :- .Μακαρι να ερθει 1 να πας ταμειο .Απλως λεω τι βλεπω με τα στοιχεια που εχω στα χερια μου... ;)εισαι μεγαλη κουφαλα αλλα θα χασεις
Δεν το εχω παιξει φιλαρακι μου :- .Μακαρι να ερθει 1 να πας ταμειο .Απλως λεω τι βλεπω με τα στοιχεια που εχω στα χερια μου... ;)
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Σλοβακία Λευκορωσία v Σλοβακία
(Τελικό Αποτέλεσμα) 12/10/2014 Κανένα 2.45 Κερδισμένο
2 Αβελίνο Αβελίνο v Κάρπι
(Τελικό Αποτέλεσμα) 12/10/2014 Κανένα 2.00 Κερδισμένο
Ανακάμψαμε...
Luxembourg v SpainHalf Time Over/Under 1.5 GoalsOver 1.75 +1.5 Κερδισμένο
Belarus v SlovakiaMatch PricesSlovakia 2.45 Κερδισμένο
Μια απ'τα ιδια...
Της Σλοβακιας το 2.45 ηταν δωρακι..