Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
και που κερδισε τυπε κατορθωμα ειναι
αυριο η πρασινη θα γραφει τυπε οτι βουλωσανε στοματα
και που κερδισε τυπε κατορθωμα ειναι
Ιντερ και βερόνα διπλά
τον ξαναηπιαμε.....μονο τον εργοτελη και τον βαζελο προεβλεψα σωστα αλλα δεν τα παιξα.....Αφού πήραμε τα αρχιδια μας το μεσημερι μια βραδινη
Ιντερ 2
Νο γκολ αρσεναλ σαραντι
Γκολ γκολ λυων
Έπιασα τη βερόνα με 4+ απόδοση και χάνω τη βρωμιάρα ρε πούστη
μεχρι τωρα σημερα μονο την λοκερρεν χασαμε :S πιασαμε και την μινειρο 2ιπλο οποιος ακολουθησε ελπιζω να τα πηγε καλα.Απανω τους αδερφια τους πολεμαμε με τα ιδια τους τα οπλα ;)
Παρι φέτος τελικο τσουλου..Μαρσειγ πρωταθλημα..στη Γαλλία τι γίνεται ρε παίδες ; :-
δεν τη βλέπω καλά την παρί ,έχει μείνει αρκετά πίσω
3 βαθμοί από την κορυφή είναι σιγάστη Γαλλία τι γίνεται ρε παίδες ; :-
δεν τη βλέπω καλά την παρί ,έχει μείνει αρκετά πίσω
3 βαθμοί από την κορυφή είναι σιγά
απ'ότι βλέπω στον πίνακα : Μαρσέιγ , Μπορντό , Σεντ ετιέν ισοβαθμούν στην κορυφήΠαρι φέτος τελικο τσουλου..Μαρσειγ πρωταθλημα..
το ελπίζω μάνΘα το πάρει η Παρί ρε τύπε
Δύσκολο φετος.. Ο πλατινι χρωσταει κάτι στον εαυτό του σε διεθνες επιπεδο..θα φαει σμπρωξιμο πιστευω..Θα το πάρει η Παρί ρε τύπε
Θα δωσω αν δεν προκυψει καμια επειγουσα δουλεια... ;) .Χορτο ποτε φιλε απλως βαζω το μυαλο μου να δουλεψει παραπανω σε σχεση με τον απλο παικτη και μαζι με την βοηθεια καποιων εργαλειων...και του θεου προχωραμε...
Θα δωσω αν δεν προκυψει καμια επειγουσα δουλεια... ;) .Χορτο ποτε φιλε απλως βαζω το μυαλο μου να δουλεψει παραπανω σε σχεση με τον απλο παικτη και μαζι με την βοηθεια καποιων εργαλειων...και του θεου προχωραμε...δεν ξέρω τι χόρτο κάπνισες μάντη τειρεσία , αλλά ελπίζω την επόμενη αγωνιστική να μας δώσεις τον χρησμό σου ;)
ε γι'αυτά λέω και γώ ( ισπανία , αγγλία , γαλλία κτλ)Δεν πολυπαιζω τσου λου και γιουροπα παρα μονο εαν δω κατι...ή εχω info.. ;)
Κυριως ασχολουμε με τα τοπικα παραγκαπρωταθληματα της ευρωπης και νοτιας αμερικής
Δεν πολυπαιζω τσου λου και γιουροπα παρα μονο εαν δω κατι...ή εχω info.. ;)για τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχεις κανά χρησμό έτοιμο, αδερφέ μάντη ?
Ακομα νωρις για προβλεψεις μεσοβδομαδες κτλ θελουν και χρονο...ε γι'αυτά λέω και γώ ( ισπανία , αγγλία , γαλλία κτλ)
πω ρε φίλε πήγε 1+15 η ώρα , άντε να ξυπνήσουμε αύριο,την κάνω