ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.311
- Πόντοι
- 5.006
ευχαριστω πολυ να εισαι καλα....Πωωωω θα τραβιεσαι πολυ καιρο...Περαστικα ευχομαι συντομα και να εισαι οπως πριν.
ευχαριστω πολυ να εισαι καλα....Πωωωω θα τραβιεσαι πολυ καιρο...Περαστικα ευχομαι συντομα και να εισαι οπως πριν.
οχι μολις ξεκινησα απο φαναρι αθηνα κιολας συγγρου στα 10" μετρα ηρθε ο αλλος και μου την εδωσε και εφυγε κιολας....Σταμάτησες απότομα;
Ατυχία μεγάλη μου μυρίζεται πάντως.
Περαστικά και καλές γιορτές ρε συ
εγω σου πα οτι επρεπε να του γαμαγες το μουνι που τον γλυστραγε...αλλα τεσπα στη κατασταση σου οτι σε κανει να νιωσεις καλυτεραοχι μολις ξεκινησα απο φαναρι αθηνα κιολας συγγρου στα 10" μετρα ηρθε ο αλλος και μου την εδωσε και εφυγε κιολας....
Καμια αποζημιωση δικαιουσαι;Με τη δουλεια τι γινεται;Η δεν τον ειδε κανεις αυτον;οχι μολις ξεκινησα απο φαναρι αθηνα κιολας συγγρου στα 10" μετρα ηρθε ο αλλος και μου την εδωσε και εφυγε κιολας....
Περαστικά μεγάλε!Σιδερένιος!αρκετα μεγαλη με χτυπησανε απο πισω με αμαξι εγω με μηχανη....αποτελεσμα διαλυσε γονατο και κνημη....
με τη δουλεια ολα καλα το αφεντικο μου ειναι διπλα και οικονομικα και ψυχολογικα ειμαι. 15 χρονια και με εχει σα παιδι του....οσο για τον αλλο θα το βρει απο το θεο......,Καμια αποζημιωση δικαιουσαι;Με τη δουλεια τι γινεται;Η δεν τον ειδε κανεις αυτον;
ευχαριστω πολυ.....Περαστικά μεγάλε!Σιδερένιος!
καλησπερα ναι εχει οπως και η στοιχιμαν και αλλες....Ξεκινάω κι εγώ τα πρώτα μου βήματα στο ιντερνετικό στοίχημα κι έχω μια απορία. Η bet365 έχει νόμιμη λειτουργία στην Ελλάδα;
πριν εμφανιστει ο κωλονομος στην ελλαδα υπηρχαν εταιριες κορυφη..thanks. Απ' ό,τι βλέπω στις μη νόμιμες πετάει σχετικό μήνυμα. Τώρα είδα και το πρόβλημά σου ΑΝΤΖΕΛΟ. Περαστικά σου.
Επιβεβαιωση Στοιχηματος - HS3006691810I - Iντερνετ Ώρα στοιχήματος: 31/12/2013 02:25:33 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Πακιστάν Άρμι Πακιστάν Άρμι v Πακιστάν Νέιβι
(Τελικό Αποτέλεσμα) 31/12/2013 Κανένα 2.00 Ανοικτό
ο Στρατος γαμησε το ναυτικο στο Πακισταν ...
Υπομονή μια μέρα έμεινε
καλημερα αμην....Υπομονή μια μέρα έμεινε
καλημερα αμην....