Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Ε ναι ρε...εγκο γκαβο είμαι...Μονο εαν με ακολουθεις...!!![]()
Ε ναι ρε...εγκο γκαβο είμαι...Μονο εαν με ακολουθεις...!!![]()
Και εγώ με κάλυψη την παίζω την Λιλ!Το Αμβούργο το φοβάμαι...δεν το ακουμπάω!gato για βαλενθια δεν ειμαι τοσο ζεστος .... για λιλ θελει καλυψη στο χ παρολο που παιζει με το μεγαλυτερο στουντιο της βρετανιας οπως και για την κοντρα σε παο συμφωνο σε ασιατικο χαντικαπ +1 για στανταρ που σημαινει μονο με ηττα απο 2 γκολ και πανω να παμε κουβα...απο ολα παντος τα υπολοιπα εχω παρατηρησει στο μπασκετ το πολυ χρημα που πεφτει στο μαρουσι....λες ο παο να του το δωσει για να περασει ; ολα πιθανα ειναι ...
Το παιχνιδι που παντος θα πονταρω σε λαιβ μπετ σημερα γιατι η μεχρι τωρα αποδοση δεν με καλυπτει (1.69 @ bet188.com) ειναι ο ασος του αμβουργου...
γατε πως και δεν εχεις αναφερθει σ'αυτο το ματς ;
Χέστη...Και εγώ με κάλυψη την παίζω την Λιλ!Το Αμβούργο το φοβάμαι...δεν το ακουμπάω!
πηγαινε αλλουΧέστη...
Παίξε τη Μίλαν διπλό...
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ για άλλη μια φορά...
ελα τωραεσενα τωρα ποιος σου μιλησε?
2-0 το Αμβούργο!Το πρόλαβες πριν σκοράρει?gato για βαλενθια δεν ειμαι τοσο ζεστος .... για λιλ θελει καλυψη στο χ παρολο που παιζει με το μεγαλυτερο στουντιο της βρετανιας οπως και για την κοντρα σε παο συμφωνο σε ασιατικο χαντικαπ +1 για στανταρ που σημαινει μονο με ηττα απο 2 γκολ και πανω να παμε κουβα...απο ολα παντος τα υπολοιπα εχω παρατηρησει στο μπασκετ το πολυ χρημα που πεφτει στο μαρουσι....λες ο παο να του το δωσει για να περασει ; ολα πιθανα ειναι ...
Το παιχνιδι που παντος θα πονταρω σε λαιβ μπετ σημερα γιατι η μεχρι τωρα αποδοση δεν με καλυπτει (1.69 @ bet188.com) ειναι ο ασος του αμβουργου...
γατε πως και δεν εχεις αναφερθει σ'αυτο το ματς ;
Και καπάκι ισοφάρισε! :SΜωρή γαμιόλα βαλένθια έφαγες και κόκκινη...
Αμβούργο και Γιούβε γάττε πέρασαν...