Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Βρεγμένα αγγλικά κυλοτάκια σε καλές τιμές έχω.
το δες? Το παιξες? ;)
Βρεγμένα αγγλικά κυλοτάκια σε καλές τιμές έχω.
Είχα ρίξει 3 ευρώ στο 3-1 ακριβές σκορ.Απόδοση 30.το δες? Το παιξες? ;)
ναι δε το εχεις παρει χαμπαρι τοσο καιρο και με το χρησταρα που μιλαμε και με τους αλλους....
μικρο το κακο αλλα στη ενοτητα του στοιχιματος τα λεγαμε και οχι στα οπαδικα....δεν μπαινω στα οπαδικα τοπικ οποτε δεν το ειχα παρει χαμπαρι
Είχα ρίξει 3 ευρώ στο 3-1 ακριβές σκορ.Απόδοση 30.
άμα δε ρισκάρεις στη ζωή τι νόημα έχει να ζεις.Εξάλλου το χρήμα πρέπει να κινείταιζεις επικινδυνα τυπε![]()
Άμα το απογευματινό (ζενίτ-ντόρμουντ) λήξει ισόπαλο ή 2 (που θα πει ότι λογικά η ντόρντμουντ θα περάσει) εγώ θα παίξω ολυμπιακό με τα μπούνια. Το γράφω για να μην λέτε ότι δε σας το 'πα
να σημειωθει στα πρακτικα οτι οταν ελεγα για ασσο του ολυμπιακου καποιοι γελαγαν![]()
Φίλε τρέμω ακόμα! Δεν το πιστεύω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
χωρις μητρογλου,βαις,σαβιολα,βαλντεζ,φουστερ,ιμπαγασα
βλεπω να βαζει αλλαγη τον βεργο![]()
Για γούρι το κάνει ρε![]()
ηταν ολα εκπληκτικα.......Φίλε τρέμω ακόμα! Δεν το πιστεύω![]()
Σκεφτό-μουνα ότι τα τελευταία χρόνια πάντα υπάρχει μια έκπληξη στη φάση των 16 με βάση τα φαβορί που δίνουν οι εταιρίες στοιχημάτων στα ζευγάρια που είναι να περάσουν π.χ. πέρυσι μάλαγα, κι ίσως γαλατασαράι αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είχε ψηλότερη απόδοση από τη σάλκε στην πρόκριση,( η μάλαγα πάντως σίγουρα είχε ψηλότερη από την πόρτο) και πρόπερσι το αποέλ.
Χτες τα φαβορί βάση αποδόσεων φαίνεται ότι καθάρισαν, σήμερα λογικά δεν προβλέπεται να μην περνάνε μπάγερν και ατλέτικο (ασχέτων σημερινού αποτελέσματος στην έδρα τους νομίζω θα το καθαρίσουν κι οι δύο), ρεάλ και τσέλσι δε νομίζω ότι θα έχουν πρόβλημα, οπότε ποιες μένουν;
Ζενίτ και ολυμπιακός![]()