Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
ΚΟΝΤΡΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!!!!Εγω περιμένω πρόβλεψη ρεντ για τον αγώνα αυριο, έχω πολύ αγωνία
ΚΟΝΤΡΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!!!!Εγω περιμένω πρόβλεψη ρεντ για τον αγώνα αυριο, έχω πολύ αγωνία
Mεχρι εκει φτανεις, λογικο.Εγω θέλω να κρατήσω έναν πισινο
1-0 Oλυμπιακος.Εγω περιμένω πρόβλεψη ρεντ για τον αγώνα αυριο, έχω πολύ αγωνία
Σχετικό-άσχετο..Αποχωρεί η Παναχαική από το πρωτάθλημα!!
Χ Καλλονη και 2 Γκροιτερ δεν ελεγες?Και η γκρόιτερ φιρτ Χ Άλεξ.
Σημερα θα τον δωσει οτι θα νικησειΚΟΝΤΡΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!!!!
Τυπε εσεις δεν ειστε που λετε στους αλλους οτι τα λεφτα φτιαχνουν τις ομαδες και να ριξουν λεφταΚρατηστε μια πισινη.
Οχι ρε, έλεγα ημιχρονα τελικά για πολλά.Δε τα επαιξα σε ακουσα.Ελπίζω ούτε εσυ τα δικά σου.Χ Καλλονη και 2 Γκροιτερ δεν ελεγες?
Εριξα
2-3 Καλλονη
2-3 Φενερ
1 Χαλ
Οβερ Εσπανιολ
Καταρχας δεν υπαρχει το εμεις και το εσεις. Κατα δευτερον τα νουμερα δεν λενε κατι απο μονα τους. Για την υπερβαση παμε, το γνωριζουμε.Τυπε εσεις δεν ειστε που λετε στους αλλους οτι τα λεφτα φτιαχνουν τις ομαδες και να ριξουν λεφτα
να φτιαξουν ομαδες για να σας χτυπησουν;Ε τωρα που η Μαντσεστερ αξιζει 480 εκ ευρω και ο γαυρος 60
αλλαζει αυτο;
Περυσι με το φιορο του Λεβαντε δεν την κανατε την υπερβαση.Για να δουμε φετος.Λιγες ωρες εμειναν.Καταρχας δεν υπαρχει το εμεις και το εσεις. Κατα δευτερον τα νουμερα δεν λενε κατι απο μονα τους. Για την υπερβαση παμε, το γνωριζουμε.
Ήρθε το over της Εσπανιόλ?Και δεν το έπαιξα γαμώ....έλεγα να το παίξω και τελευταία στιγμή το άφησα...Βγήκε κι η Βιγιαρεάλ.Γαμημένε Παναιτωλικέ τα 2 δε σου έφταναν να πληρωθούμε κιόλας?
Γιατι στα αλλα παιχνιδια δεν ειναι 1 στις 3 οι πιθανοτητες;Το Γαυρος - Μανστεστερ αυριο ειναι η Χαρα των μπουκερς
Οποιος το πονταρει εχει 1 στις 3 πιθανοτητες να κερδισει
Και αναλογως το σημειο που θα παιξει, γιατι αν κερδισει το 2 παιρνει αποδοση 2,05 (ΟΠΑΠ)
Θα κονομησουνε τα αντερα τους
τι αποδόσεις δίνουν?Το Γαυρος - Μανστεστερ αυριο ειναι η Χαρα των μπουκερς
Οποιος το πονταρει εχει 1 στις 3 πιθανοτητες να κερδισει
Και αναλογως το σημειο που θα παιξει, γιατι αν κερδισει το 2 παιρνει αποδοση 2,05 (ΟΠΑΠ)
Θα κονομησουνε τα αντερα τους
Γιατι στα αλλα παιχνιδια δεν ειναι 1 στις 3 οι πιθανοτητες;