Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
kapoios  να κανει χ την μποεμνιαν δεν κερναω τιποτα την εχω χημι χ τελικο :2funny: :2funny: :grin: και την πολωνια αντερ 21 χ ημηχρονο χ τελικο αν βγουν και τα2 και τα αλλα 2 ημιχρονα τελικα που εχω για το βραδυ θα κερασω ενα σουβλακι σε πιτα με απολα τζατζικι :grin: :grin: + μια κοκα κολα γιατι ειμαι ωραιος :grin: :grin: :grin:

Χρησταρα η κοκα να ειναι λαιτ παρακαλω  :grin:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.337
Πόντοι
1.106
ασε να πιει και τον καφε ο νικ και θα σου πει....

ΔΕΝ με ψηνει και πολυ αλλα εχει "νοημα"..Ετυχε και ειδα highlights και πηγε να χασει στο προηγουμενο..Γενικα δεν μου παει η Ιταλια.
Απ τη μια συμφωνω με τον Αντζελο απο την αλλη ειναι χαμηλο το 1.70-1.80 για ΕΜΕΝΑ ..
Παντως θεωρω ότι έχει πολυ μεγαλο νοημα στο ματς το γκολ γκολ και το βαλα στα υποψη
και εξηγουμαι:
Πεσκαρα 6 σερι γκολ (τα 2 ματς εκτος εδρας)
Παλερμο 4/6 οβερ με τα 4 ματς να εχουν γινει εκτος εδρας

Οποτε στα ματια μου ειναι πρωτα γκολ γκολ

Το εχω με αποδοση 1.72 οποτε ειναι προτιμοτερο για ΕΜΕΝΑ ε

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.337
Πόντοι
1.106
kapoios  να κανει χ την μποεμνιαν δεν κερναω τιποτα την εχω χημι χ τελικο :2funny: :2funny: :grin: και την πολωνια αντερ 21 χ ημηχρονο χ τελικο αν βγουν και τα2 και τα αλλα 2 ημιχρονα τελικα που εχω για το βραδυ θα κερασω ενα σουβλακι σε πιτα με απολα τζατζικι :grin: :grin: + μια κοκα κολα γιατι ειμαι ωραιος :grin: :grin: :grin:

Μπορει να ειναι με ΛΑΔΩΜΕΝΗ πιττα?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
ΔΕΝ με ψηνει και πολυ αλλα εχει "νοημα"..Ετυχε και ειδα highlights και πηγε να χασει στο προηγουμενο..Γενικα δεν μου παει η Ιταλια.
Απ τη μια συμφωνω με τον Αντζελο απο την αλλη ειναι χαμηλο το 1.70-1.80 για ΕΜΕΝΑ ..
Παντως θεωρω ότι έχει πολυ μεγαλο νοημα στο ματς το γκολ γκολ και το βαλα στα υποψη
και εξηγουμαι:
Πεσκαρα 6 σερι γκολ (τα 2 ματς εκτος εδρας)
Παλερμο 4/6 οβερ με τα 4 ματς να εχουν γινει εκτος εδρας

Οποτε στα ματια μου ειναι πρωτα γκολ γκολ

Το εχω με αποδοση 1.72 οποτε ειναι προτιμοτερο για ΕΜΕΝΑ ε

το γκολ γκολ ναι οντως , το βλεπω και 2-1 το ρημαδι , μου εχει καρφωθει στο μυαλο

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.531
Πόντοι
5.006
α ρε χρησταρα αμα κατεβεις εχει να καει το πελεκουδι....θα κανουμε συναξη απο ουζοτζατζικα μεχρι κοριτσια.... :kissass: :kissass:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
παιδια η πολωνια εγινε 2-0 ενταξει με εβαλε ο καφετζης μου μεσα 2,40 ευρω εδωσα.. Αλλα ειναι δυσκολα τα πραγματα μα τα ημιχρονα τελικα τεσπα :grin: αυριο αν βγαλουμε κανα 30 ευρω στο live πρωτα ο θεος καλα θα ειναι.. Την δευτερα θα παραγγειλω μια κατσαρολα βραστο μεσχαρακι με πατατες μεσα σελινο καροτα κτλ απο την νοικοκυρα μαγειρησα οποτε πρεπει να βγαλω αυριο το φαγητο για 3-4 μερες γιατι ακομα το συναχι το εχω εντονα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: αν πιασω αυριο το τζοκερ ολα τα παιδια εδω απο ενα σουβλακι με λαδωμενι πιτα και λαιτ κοκα κολα παιδια στο σουβλατζηδικο στο καλαμακι στην πλατεια :) :)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
παιδια η πολωνια εγινε 2-0 ενταξει με εβαλε ο καφετζης μου μεσα 2,40 ευρω εδωσα.. Αλλα ειναι δυσκολα τα πραγματα μα τα ημιχρονα τελικα τεσπα :grin: αυριο αν βγαλουμε κανα 30 ευρω στο live πρωτα ο θεος καλα θα ειναι.. Την δευτερα θα παραγγειλω μια κατσαρολα βραστο μεσχαρακι με πατατες μεσα σελινο καροτα κτλ απο την νοικοκυρα μαγειρησα οποτε πρεπει να βγαλω αυριο το φαγητο για 3-4 μερες γιατι ακομα το συναχι το εχω εντονα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: αν πιασω αυριο το τζοκερ ολα τα παιδια εδω απο ενα σουβλακι με λαδωμενι πιτα και λαιτ κοκα κολα παιδια στο σουβλατζηδικο στο καλαμακι στην πλατεια :) :)
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
α ρε χρησταρα αμα κατεβεις εχει να καει το πελεκουδι....θα κανουμε συναξη απο ουζοτζατζικα μεχρι κοριτσια.... :kissass: :kissass:
πιστευω μεχρι τοτε θα ειμαι σουπερ με τοση σουπα που θα εχω καταναλωσει αλλα πρωτα πρεπει να παρω και τα λεφτα που εχω να περνω :grin: :grin: Αλλιως αν με παει καλα στο στοιχημα οπως πριν που πηγα ορεστιαδα :grin: :grin: :grin:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
βλεπω το κρεμονεζε - κομο .... και δυσκολευομαι να πιστεψω οτι αυτη ειναι η β ιταλιας .... :headbang:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.337
Πόντοι
1.106
βλεπω το κρεμονεζε - κομο .... και δυσκολευομαι να πιστεψω οτι αυτη ειναι η β ιταλιας .... :headbang:

Χα χα πιστευε και μη ερευνα

Αμα βλεπεις σκορ παιξτο ρε συ με το συστημα Bet365/stoiximan που χουν επιστροφη στο 0-0

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
παιδια καμια φορα σκεφτομαι στο 40 ακριβως να βαλω 100 ευρω που εχει παει η αποδωση 4,20 λιγο πριν το κλησει για μισο γκολ οβερ ενταξει δεν τα βαζω και βγαινει :grin: Και οταν βαζω 2-3 ευρω δεν βγαινει :grin: :grin: δηλαδη μια φορα να κανεις ενα τετιο κολπο με 100 αλλα 320 με ενα χτυπημα μετα εισαι ανετος δηλαδη βαρας 100 ευρω για 50 οταν βλεπεις τα γκολ να μπενουν σαν σφαιρες αλλα κολαω να βαλω τοσα λεφτα στο 40 εκοψα και τα τσιπουρα και τωρα με καθαρο μυαλο δεν κανω τετια πραγματα :grin: :grin: :grin: :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.531
Πόντοι
5.006
ελα ντε παιζουν κατι ομαδες β ιταλιας καρι καπρι πως το διαολο λεγονται και κρεμονε και κομο που καταντησανε....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom