Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

babinos077

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
πω πω τι  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:μας περιμενει σαββατοκυριακο.ξεπατωθηκαν 3ημερο οι μπουκ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μπα δε νομίζω...μεσοβδόμαδα δεν παίζουν και πολλοί στοίχημα σε σχέσι με τα Σ-Κ...το προηγούμενο σ-κ σπάσαν αρκετά φαβορί...μάλλον ήρθε η ώρα να βγουν πολλά φαβορί :sunglasses:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
το μονο που μου σπαει τα νευρα τωρα

ειναι το οτι κανενα ματς εκτος της μπενφικα δεν εχει ενδιαφερον ο επαναληπτικος.....

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Μπα δε νομίζω...μεσοβδόμαδα δεν παίζουν και πολλοί στοίχημα σε σχέσι με τα Σ-Κ...το προηγούμενο σ-κ σπάσαν αρκετά φαβορί...μάλλον ήρθε η ώρα να βγουν πολλά φαβορί :sunglasses:
μεσοβδομαδα ομως με ημιτελικα τσου λου και γιουροπα και σαμπιονα 2 ομαδες που κυνηγανε πρωταθλημα μαλλον παιζουν πολλοι

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ιστορικό: Όλα — Σήμερα Υπόλοιπο:
Ημερομηνία  /  Ώρα Σημείωση Συναλλαγή Ποσό Αναφορά
28 Απρ. 11 / 22:02 Κέρδη Στοιχήματος Πόρτο - Βιγιαρεάλ – Ναι @ 1.70 + €170.00
28 Απρ. 11 / 13:45 Ποντάρισμα Πόρτο - Βιγιαρεάλ – Ναι @ 1.70 - €100.00

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
το μονο που μου σπαει τα νευρα τωρα

ειναι το οτι κανενα ματς εκτος της μπενφικα δεν εχει ενδιαφερον ο επαναληπτικος.....

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
θυμισου ομως τι εγινε στην προηγουμενη φαση :think: :think: :think: :think:
στο τσουλου οι 4 που ειχαν κερδισει τα πρωτα ματς (ρεαλ-τοτεναμ,μπαρτσα σαχταρ,ιντερ-σαλκε,τσελσι μαντσεστερ)και λεγαμε δεν εχουν ενδιαφερον οι ρεβανς ξανακερδισαν οι ιδιες.
στο γιουροπα αντιστοιχα αυτοι που κερδισαν τα πρωτα ματς(πορτο-σπαρτακ,βιγια-τβεντε,και ισοπαλια στο δυναμο-μπραγκα)ηρθαν ακριβως ιδιο σημειο και στον επαναληπτικο.το μονο που χαλασε ηταν μπενφικα-αιντχοβεντ.και παλι τα περισσοτερα δεν ειχαν ενδιαφερον
λετε να γινει κατι αναλογο και τωρα??να ξανακερδισουν οσοι κερδισαν το 3ημερο αυτο :think: :think: :think: :think:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
θυμισου ομως τι εγινε στην προηγουμενη φαση :think: :think: :think: :think:
στο τσουλου οι 4 που ειχαν κερδισει τα πρωτα ματς (ρεαλ-τοτεναμ,μπαρτσα σαχταρ,ιντερ-σαλκε,τσελσι μαντσεστερ)και λεγαμε δεν εχουν ενδιαφερον οι ρεβανς ξανακερδισαν οι ιδιες.
στο γιουροπα αντιστοιχα αυτοι που κερδισαν τα πρωτα ματς(πορτο-σπαρτακ,βιγια-τβεντε,και ισοπαλια στο δυναμο-μπραγκα)ηρθαν ακριβως ιδιο σημειο και στον επαναληπτικο.το μονο που χαλασε ηταν μπενφικα-αιντχοβεντ.και παλι τα περισσοτερα δεν ειχαν ενδιαφερον
λετε να γινει κατι αναλογο και τωρα??να ξανακερδισουν οσοι κερδισαν το 3ημερο αυτο :think: :think: :think: :think:
δεν ξερω...παλι αυτο το ματς εχω βαλει στο ματι... δεν εχει να χασει κατι η βιγιαρεαλ και να κληστει πισω... θα κυνηγησει τουλαχιστον την νικη, αρα προβλεπω και εκει ενα καλο οβερακι....

μακρια απο το μπραγκα-μπενφικα, η πρωτη ομαδα ειναι πολυ πονηρη...

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
δεν ξερω...παλι αυτο το ματς εχω βαλει στο ματι... δεν εχει να χασει κατι η βιγιαρεαλ και να κληστει πισω... θα κυνηγησει τουλαχιστον την νικη, αρα προβλεπω και εκει ενα καλο οβερακι....

μακρια απο το μπραγκα-μπενφικα, η πρωτη ομαδα ειναι πολυ πονηρη...
Ο Βαρος σου εβαλε τα γυαλια :2on1:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ο Βαρος σου εβαλε τα γυαλια :2on1:
καλα ναι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ολοι αντερ λεγανε την μπραγκα αλλα μονο εγω την επεξα οβερ στρακι  :2on1: :2on1: :2on1:

και ο βαρος να κανει ανάληψη γτ θα φαει γερο κουβα με την αλαζονεια του  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ο βαρος που χαθηκε?  :zfuck: :zfuck:

του πηρε τα μυαλα το ταμειο  :sunglasses:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Kαλημερα..Βλεποντας το καινουργιο κουπονι του οπαπ(φυσικα θα παιξω στο ιντερνετ απλα απο τον οπαπ τα βλεπω ολλα μαζι ) ειδα για ομαδες που καιγονται στην αγγλια.. <σχετικα> καλες αποδωσεις..Αλλα αγγλια ειναι... σαν να παιζεις με το μαχαιρι..Πχ αυριο παιζουν Τορκι-Τσεστερφλιντ η τορκι καιγεται την βρισκω στο 2,20 ναι αλλα παιζει με την αδιαφορη τσεστερλφιντ που ειναι η πρωτη ομαδα της κατηγοριας(και ακομα δεν  εχει εξασφαλιστει σαν πρωτη ομαδα στην καταταξη.. δηλαδη  την πρωτη θεση της ανοδου μαζι με το πρωταθλημα..εδω μπαινει θεμα  γοητρου δεν εχουν παρει ακομα μαθηματικα την πρωτια και το πρωταθλημα ασχετως αν ανεβηκαν μαθηματικα κατηγορια:))..Εδω αν ηταν ιταλια ο ασσος θα ειχε αποδωση 1,20 αλα εχει 2,20 στην βετ365.. Αν παμε με το ελληνικο σκεπτικο και φορτωσουμε τον ασσο λογο του κινητρου.. και του ποσοστου.. μπορει να φαμε 2 γκολ..Οι μπουκ λοιπων στην αγγλια δεν ειναι χαζοι.. που δινουν τετοια ποσοστα.. στην ομαδα που καιγεται :).. με την αδιαφορη ομαδα :)..Εκει δεν δινουν ματς..Το δεν δινουν ματς.. δεν ειναι οτι οι ομαδες που καιγονται δεν πληρωνουν για να παρουν το ματς.. :2funny: εκει δεν ειναι γ εθνικη ελλαδος...Εκει παιδια η ομαδα που καιγεται πρεπει να φτυσει αιμα για να παρει το ματς απο μια αδιαφορη ομαδα...Για μενα προσωπικα δεν υπαρχει ειδικος στην αγγλια..Γιατι απλα ειναι τα παντα στα ισια..Τωρα αυριο θα διαβασω πολλες ωρες ο προποτζης μου και κολλητος μου παραλληλα μου ελεγε σημερα μην κανω καμια μαλακια και παω σε κανα κολομπαρο και κολλησω μεχρι το πρωι για να ειμαι φρεσκος να διαβασω αγγλια..Αλλα και παλι παιδια η αγγλια ειναι πολυ δυσκολη..:)Τα λεμε αυριο :tits2:

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Kαλημερα.... Αν παμε με το ελληνικο σκεπτικο και φορτωσουμε τον ασσο λογο του κινητρου.. ..:)Τα λεμε αυριο :tits2:
λάθος...μέγα λάθος...
δεν υπάρχει Ελληνικό σκεπτικό ή ιταλικό ή αγγλικό ή....
υπάρχει το στοιχηματικό σκεπτικό,πού λέει ότι σε ΜΕΡΙΚΆ πρωταθλήματα υπερισχύει το κίνητρο και σε άλλα η καλύτερη ομάδα και φόρμα...
άλλος το ακολουθεί και άλλος κοντράρει τα φαβορί...

babinos077

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
ο ΟΠΑΠ έβγαλε τον άσσο της Φενέρ στο 1.45, ενώ στο ίντερνετ η μεγαλύτερη απόδοση είναι 1.25 ..πρωτοφανές για ΟΠΑΠ, κρίμα που δεν το έχει μονό

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
λάθος...μέγα λάθος...
δεν υπάρχει Ελληνικό σκεπτικό ή ιταλικό ή αγγλικό ή....
υπάρχει το στοιχηματικό σκεπτικό,πού λέει ότι σε ΜΕΡΙΚΆ πρωταθλήματα υπερισχύει το κίνητρο και σε άλλα η καλύτερη ομάδα και φόρμα...
άλλος το ακολουθεί και άλλος κοντράρει τα φαβορί...
Man δεν ξερω για σενα..Αλλα για μενα στην αγγλια(δεν μιλαω για τα 1,15 η 1,20 στην εδρα της μαντσεστερ γιουναιτεντ)Δεν υπαρχει ειδικος.. στην αγγλια.. και η φορμα η.. η καλυτερη ομαδα που λες.. μπορει να χασει για πολους και διαφορους λογους..Στην αγγλια αν ηταν να επαιζα με την φορμα θα ημουν πλουσιος(αλλα ελα που δεν ειμαι)..Εκει δεν μετραει τιποτα.. ασχετως αν μετρανε μερικα πραγματα..Εκει πρεπει να μπεις μεσα στους ιδιους τους παικτες να τους νιωσεις να τους αισθανθεις..Στην αγγλια ειμαι ανιδεος..Αλλα δεν εχω γνωρισει και καποιον σχετικο.. να μου δωσει μια αποδοση στο 2,20 2,50 να κλεινω μια  τριαδα..Οποιος παιζει αποδωσεις 1,30.. για μενα ειναι ενα βημα πριν την φυλακη..Το Οτι παιζω αγγλια μου δινει το ρισκο της δυσκολιας του αγωνα.. να μην ανοιχτω.. και να προφυλαχθω.. με το σχετικο πονταρισμα που θα κανω.. ξεροντας τις δυσκολιες αυτου του πρωταθληματος...

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Man δεν ξερω για σενα..Αλλα για μενα στην αγγλια(δεν μιλαω για τα 1,15 η 1,20 στην εδρα της μαντσεστερ γιουναιτεντ)Δεν υπαρχει ειδικος.. στην αγγλια.. και η φορμα η.. η καλυτερη ομαδα που λες.. μπορει να χασει για πολους και διαφορους λογους..Στην αγγλια αν ηταν να επαιζα με την φορμα θα ημουν πλουσιος(αλλα ελα που δεν ειμαι)..Εκει δεν μετραει τιποτα.. ασχετως αν μετρανε μερικα πραγματα..Εκει πρεπει να μπεις μεσα στους ιδιους τους παικτες να τους νιωσεις να τους αισθανθεις..Στην αγγλια ειμαι ανιδεος..Αλλα δεν εχω γνωρισει και καποιον σχετικο.. να μου δωσει μια αποδοση στο 2,20 2,50 να κλεινω μια  τριαδα..Οποιος παιζει αποδωσεις 1,30.. για μενα ειναι ενα βημα πριν την φυλακη..Το Οτι παιζω αγγλια μου δινει το ρισκο της δυσκολιας του αγωνα.. να μην ανοιχτω.. και να προφυλαχθω.. με το σχετικο πονταρισμα που θα κανω.. ξεροντας τις δυσκολιες αυτου του πρωταθληματος...
κάποιες φορές δεν σε πιάνω...
τελικά μετράει κάτι ή όχι...
και αν δεν παίζεις με βάση την φόρμα στην αγγλία,το Νο1 κριτήριο για το πρωτάθλημα αυτό,με βάση τί ποντάρεις;;;
το ένστικτο;;;για στοίχημα μιλάμε όχι για προπο ή για άλλο παιχνίδι...
και να σου δώσει κάποιος ένα σημείο για να κλείσεις τριάδα;;;
εσύ έχεις αναφέρει πολλάκις ότι πρέπει να σκεφτόμαστε και να μην ακούμε κανέναν...
τέσπα...
μάλλον δεν πρέπει να λέω και πολλά γιατί όπως διαβάζω εδώ μέσα και έχω καταλάβει,όλοι όσοι γράφουν εδώ κάθε μέρα ταμείο πάνε...
εκτός από μένα,που είμαι χαμένος...
κάτι περίεργο γίνεται... :think: :think: :think:

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
κάποιες φορές δεν σε πιάνω...
τελικά μετράει κάτι ή όχι...
και αν δεν παίζεις με βάση την φόρμα στην αγγλία,το Νο1 κριτήριο για το πρωτάθλημα αυτό,με βάση τί ποντάρεις;;;
το ένστικτο;;;για στοίχημα μιλάμε όχι για προπο ή για άλλο παιχνίδι...
και να σου δώσει κάποιος ένα σημείο για να κλείσεις τριάδα;;;
εσύ έχεις αναφέρει πολλάκις ότι πρέπει να σκεφτόμαστε και να μην ακούμε κανέναν...
τέσπα...
μάλλον δεν πρέπει να λέω και πολλά γιατί όπως διαβάζω εδώ μέσα και έχω καταλάβει,όλοι όσοι γράφουν εδώ κάθε μέρα ταμείο πάνε...
εκτός από μένα,που είμαι χαμένος...
κάτι περίεργο γίνεται... :think: :think: :think:
εδω μεσα γραφουν οι ¨ειδικοι¨ του στοιχηματος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και σιγουρα ολοι χαμενοι ειμαστε το θεμα ειναι αν αυτο ειναι πολυ η λιγο αλλα δεν ειναι κακο να παραθετουν μονο τις επιτυχιες...
ολοι ειμαστε καλοκαρδοι ανθρωποι και τις χαρες μας θελουμε να τις μοιραζομαστε...τις λυπες οχι και τοσο ;) ;) ;)

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom