Νέα

Στο έλεος δουλεμπόρων και μαστροπών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2
  • Εμφανίσεις 719
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
www.bourdela.com/content/view/991/1/lang,el/]Το thread αυτό αναφέρεται στο άρθρο[/url]

Με αφορμή αυτό το άρθρο, όπου το βρίσκω πολύ καλό σαν ενημέρωση, θέλω να πω ότι το bourdela.com είναι κατά του human trafficking, και πολύ πιθανόν στο βάθος του χρόνου να αφιερώσουμε ένα section μόνο για αυτό το θέμα.

Μιας και γενικώς, trafficking, παιδική πορνεία, και όλα τα σχετικά μας βρήσκουν αυστηρώς αντίθετους.

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
www.bourdela.com/content/view/991/1/lang,el/]Το thread αυτό αναφέρεται στο άρθρο[/url]

Με αφορμή αυτό το άρθρο, όπου το βρίσκω πολύ καλό σαν ενημέρωση, θέλω να πω ότι το bourdela.com είναι κατά του human trafficking, και πολύ πιθανόν στο βάθος του χρόνου να αφιερώσουμε ένα section μόνο για αυτό το θέμα.

Μιας και γενικώς, trafficking, παιδική πορνεία, και όλα τα σχετικά μας βρήσκουν αυστηρώς αντίθετους.

Σωστός ο Alexxx.
Μπορεί το θέμα του σάιτ να είναι ο αγοραίος έρωτας, αλλά πρέπει να καταδικάζεται κάθε παράνομη μορφή του.
Άλλωστε τα πιο πολλά παιδιά εδώ μέσα μπορεί να έιναι μπουρδελιάρηδες, αλλά σίγουρα κανείς δεν συμφωνεί με την έκδοση στην πορνεία ατόμων ανηλίκων, παιδιών, ή παρα την θέληση τους.

Πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει ένα θρεντ...με τακτική ενημέρωση από όλα τα μέλη...που όλη μέρα γυρίζουν στην πιάτσα...και σίγουρα βλέπουν πολλά....για ότι ύποπτο αντιληφθούν.

Και προς αποφυγή των μελών, αλλά και προς κάθε ενδιαφερόμενο με έννομο συμφέρον....

latex

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Συγκλονιστικό και ρεαλιστικό άρθρο.Λέει τα πράγματα όπως είναι.Πρώτα η νέα γυναίκα απο το πρων ανατολικό μπλόκ θέλει να βγει απο την 'φτώχεια' της σε μικρό χρονικό διάστημα μέσω της πορνείας.Δηλαδή συνειδητά δική της επιλογή.Και εγώ είμαι φτωχός αλλα μορφώθηκα και δούλεψα και δουλεύω σκληρά.Δεν επέλεξα να κλέψω η να βγω στην πορνεία.Οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί αυτές τις κοπέλλες να τις λυπηθώ.Και φυσικά μετά μπλέκουν τα άγρια φίδια που είναι οι μαστρωποί. Και απο την άλλη έχουμε κάποια βούρλα εδώ μέσα που λένε 'θεά η τάδε πουτάνα ',έχω ερωτευτεί την 'τάδε πουτάνα'.Και απο πίσω απο αυτές είναι μια ομάδα 10 ατόμων πάνοπλοι και πίσω απο τους 10 άλλοι 5 και πάει λέγοντας.Η κάθε πουτάνα αλλοδαπή που εκδίδεται εδώ έχει και ένα ένοπλο στρατό πίσω της.
Το μόνο που καταδικάζω και λυπαμαι είναι τα κορίτσια που χωρίς την θέλησή τους βγήκαν με την βία στον χώρο της πορνείας.Αλλά αυτές είναι ελάχιστες σύμφωνα με τα παγκόσμια στοιχεία τέτοιων ερευνών.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom