Νέα

Στιις πόσες φορές βαριέται σεξουαλικά ένας άντρας μια γυναίκα ??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 159
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Karathanasis

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Καλη προσπαθεια εκ μερους σου να διαστρευλωσεις τα λογια μου, αλλα δεν μασαω. Εγω ημουν απολυτως ξεκαθαρη σε αυτο που ειπα - καλος, και οχι τελειος. Δεν ειμαι χαμενη, ξερω τη διαφορα αναμεσα στο τελειο και στο πραγματικο.

Επισης δεν υπαρχει λογος να περιοριζω τον εαυτο μου ΜΟΝΟ στα νοητικα, και μονο στα σωματικα, επειδη εκατονταδες, χιλιαδες  ανθρωποι εκει εξω συνδιαζουν αψογα και τα δυο.

Τωρα, αν θελεις να πεις, οτι δεν ειμαι αρκετα πονοψυχη για να ασχολουμαι με αναπηρους - ας ειναι, δεν θα διαφωνησω.

Έ λογικό. Όποιος δεν είναι (αρκετά) καλός ή είναι κάτω του μετρίου, είναι ανάπηρος, βέβαια. ;)

Για το πονόψυχη καλά κάνεις και δεν είσαι πάντως, όποιος είναι αρκετά χαζός για να είναι τέτοιος το μετανιώνει πολύ άσχημα από άλλους στην πορεία. Ιδιαίτερα αυτούς που τους συμπαραστάθηκε.

Μην προδιδεις τη βλακεια σου. Οι αντρες ειναι τα ιδια σκατα με τις γυναικες. Και το εννοω.

Μη μπερδεύεις τη βλακεία με την τρολιά, ή τη διαφωνία, ή την απλή κριτική. Το ότι σε μια συζήτηση δεν υπάρχει ομοφωνία, δεν σημαίνει πως αυτός που μας εκνεύρισε είναι αυτομάτως και βλαξ. Αλλά για αυτό με τις γυναίκες διαφωνώ. Μου αρέσουν ακριβώς έτσι όπως είναι, δεν θα τις άλλαζα και δεν θα ήθελα να αλλάξουν μόνες τους, με τίποτα. Δεν τις θεωρώ καθόλου σκατά. Και το εννοώ. Αν ήταν έστω και λίγο διαφορετικές, δεν θα μπορούσαμε να κάναμε τα κουμάντα μας, το παιχνίδι μας, δεν θα έβγαινε το ταμίο καν!

Aν είσαι ερωτευμένος χαίρεσαι μόνο και μόνο που σου ανοίγει τα πόδια. Κάμια σχέση το να είσαι ερωτευμένος με το καλό σεξ. Προφανώς το ένα δεν αποκλείει το άλλο, αλλά δεν είναι δεν είναι προαπαιτούμενο.

:orchestra: Τύπε μου έφτιαξες τη μέρα, να είσαι καλά! Παντρέψου να γαμήσουμε, όπως λέμε και στα μέρη μας, μαν! Παντρεμένος δεν έκανα, όμως δεσμευμένος κάποτε και εντός σχέσεων, μου λύθηκε για τα καλά η απορία, γιατί το παίζουν, ή ακόμη χειρότερα, ξαφνικά γίνονται ζόρικες, με τον καλό τους.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.330
Πόντοι
22.266
την 2ρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη φορα την βαριεσαι :grin: :orchestra: :orchestra:

Sonia_Red

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2013
Like
3
Πόντοι
1
Δεν θα ηταν ωραιο να ερθει στο θρεντ εκεινος ο τυπος που πληρωσε στο στουντιο για φουλ προγραμμα και εχυσε την ωρα, που η κοπελα του φορουσε το προφυλακτικο;

Αραγε προλαβε να την βαρεθει;;  :2funny: :2funny: :2funny:

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
Αν η γκομενα μου κανει απιστευτα γαμησια δυσκολα να παω με αλλη...

malone

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2005
Like
249
Πόντοι
21
Sonia red με καβλωνεις με το στυλακι που γραφεις...σε κοβω αλανακι :s&m_1: :s&m_1: :lheel: :lheel: :erection: :erection:

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Δεν θα ηταν ωραιο να ερθει στο θρεντ εκεινος ο τυπος που πληρωσε στο στουντιο για φουλ προγραμμα και εχυσε την ωρα, που η κοπελα του φορουσε το προφυλακτικο;

Αραγε προλαβε να την βαρεθει;;  :2funny: :2funny: :2funny:

Οχι δεν πρόλσβε καν να γευτεί.
Αυτό που λένε πέρασε και δεν άγγιξε.

Ο κυνισμός πολλές φορές φανερώνει αρνηση της πραγματικότητας.Ιδίως αν αυτή ενοχλεί.Ενας έμεσος τρόπος άρνησης που δεν οδηγεί ομως πουθενά.

dani69

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Κριτικές
3
Like
1.013
Πόντοι
81
αν βαρεθεισ τισ γυναικεσ πασ αλλου μετα .αν δεν σου λεει κατι μια γυναικα σε σχεση παλι πασ αλλου .αν δεν σου αρεσει καποιοα σε καποιο χωρο πασ αλλου.αρα καπου θα βρεισ αυτο που θεσ αλλιωσ δοκιμασα με αντρα, με τραβελι ,με κατι τελοσ παντων .η καλη γυναικα παντα κανει κατι διαφορετικο για να κολλασ διπλα τησ παντωσ .

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αν βαρεθεισ τισ γυναικεσ πασ αλλου μετα .αν δεν σου λεει κατι μια γυναικα σε σχεση παλι πασ αλλου .αν δεν σου αρεσει καποιοα σε καποιο χωρο πασ αλλου.αρα καπου θα βρεισ αυτο που θεσ αλλιωσ δοκιμασα με αντρα, με τραβελι ,με κατι τελοσ παντων .η καλη γυναικα παντα κανει κατι διαφορετικο για να κολλασ διπλα τησ παντωσ .
σωστος τυπε,τι ειμαστε τιποτα γκεηδες να βαρεθουμε το μουνι;

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Αν η γυναικα σε ικανοποιει σεξουαλικα και κρατιεται καλα εμφανισιακα δεν την βαριεσαι ποτε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom