Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Φανταζομαι με το που το ακουνε οι γυναικες, ανοιγουν τα ποδια τους διαπλατα.
Τους δειχνει την ειδικη ταυτοτητα του
Φανταζομαι με το που το ακουνε οι γυναικες, ανοιγουν τα ποδια τους διαπλατα.
ετσι φανταζομαι και γω τυπισσαΦανταζομαι με το που το ακουνε οι γυναικες, ανοιγουν τα ποδια τους διαπλατα.
Δεν ξερω κανεναν προσωπικα απο εδω οποτε δυσκολο αυτο που λες. Απλα παιζει αρκετα σαν σενάριο
Καλη προσπαθεια εκ μερους σου να διαστρευλωσεις τα λογια μου, αλλα δεν μασαω. Εγω ημουν απολυτως ξεκαθαρη σε αυτο που ειπα - καλος, και οχι τελειος. Δεν ειμαι χαμενη, ξερω τη διαφορα αναμεσα στο τελειο και στο πραγματικο.
Επισης δεν υπαρχει λογος να περιοριζω τον εαυτο μου ΜΟΝΟ στα νοητικα, και μονο στα σωματικα, επειδη εκατονταδες, χιλιαδες ανθρωποι εκει εξω συνδιαζουν αψογα και τα δυο.
Τωρα, αν θελεις να πεις, οτι δεν ειμαι αρκετα πονοψυχη για να ασχολουμαι με αναπηρους - ας ειναι, δεν θα διαφωνησω.
Μην προδιδεις τη βλακεια σου. Οι αντρες ειναι τα ιδια σκατα με τις γυναικες. Και το εννοω.
Aν είσαι ερωτευμένος χαίρεσαι μόνο και μόνο που σου ανοίγει τα πόδια. Κάμια σχέση το να είσαι ερωτευμένος με το καλό σεξ. Προφανώς το ένα δεν αποκλείει το άλλο, αλλά δεν είναι δεν είναι προαπαιτούμενο.
και στα στούντιο που πας δεν τους λες ότι είσαι μοντ στο bouετσι φανταζομαι και γω τυπισσα
Μην προδιδεις τη βλακεια σου. Οι αντρες ειναι τα ιδια σκατα με τις γυναικες. Και το εννοω.
σιγα μην πινω και ουισκαρες μαν σαν τον παιχτουρακαι στα στούντιο που πας δεν τους λες ότι είσαι μοντ στο bou
Δεν θα ηταν ωραιο να ερθει στο θρεντ εκεινος ο τυπος που πληρωσε στο στουντιο για φουλ προγραμμα και εχυσε την ωρα, που η κοπελα του φορουσε το προφυλακτικο;
Αραγε προλαβε να την βαρεθει;;
τυπε σε κοβω για καργα ανωμαλιαρη εσεναSonia red με καβλωνεις με το στυλακι που γραφεις...σε κοβω αλανακι
σωστος τυπε,τι ειμαστε τιποτα γκεηδες να βαρεθουμε το μουνι;αν βαρεθεισ τισ γυναικεσ πασ αλλου μετα .αν δεν σου λεει κατι μια γυναικα σε σχεση παλι πασ αλλου .αν δεν σου αρεσει καποιοα σε καποιο χωρο πασ αλλου.αρα καπου θα βρεισ αυτο που θεσ αλλιωσ δοκιμασα με αντρα, με τραβελι ,με κατι τελοσ παντων .η καλη γυναικα παντα κανει κατι διαφορετικο για να κολλασ διπλα τησ παντωσ .
γλ θα με βαριοσουνα??σωστος τυπε,τι ειμαστε τιποτα γκεηδες να βαρεθουμε το μουνι;
Σωστό σε βρίσκω!!αυτες που κανουν καλο κρεβατι δεν τις βαριεμαι γενικα
τα 10 ευρω μην ξεχασεις!!!θα σε τεσταρω και σενα