Νέα

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία 47χρονου που εξαπατούσε ηλικιωμένους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα georgebest
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Και φαίνεται καλό παιδί ρε γαμώτο. Πέφτω από τα σύννεφα! Πάντως, προσοχή από όλους. Φροντίστε να ενημερώσετε τους ηλικιωμένους γονείς (αν έχετε) γιατί οι γέροι την πατάνε εύκολα.

pic33-735x459.jpg

Αποσπούσε χρήματα με το πρόσχημα εμπλοκής συγγενικού προσώπου σε τροχαίο...
Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία, ύστερα από σχετική διάταξη της εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες του 47χρονου Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη στις 10 Ιουνίου 2016 στην Καλλιθέα, για απάτες σε βάρος πολιτών, με το πρόσχημα της εμπλοκής συγγενικού τους προσώπου, σε τροχαίο ατύχημα.
Συγκεκριμένα πρόκειται για τον:
ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΑ Κωνσταντίνο του Γεωργίου και της Μαρίας, γεννηθείς 24-9-1969 στο Κονγκό.
Διάβασε περισσότερα στο: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία 47χρονου που εξαπατούσε ηλικιωμένους.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του και την ευχερέστερη αξίωση της πολιτείας για τον ποινικό κολασμό ομοειδών αδικημάτων με ταυτοποίηση ενδεχομένως και άλλων παθόντων.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-4178102 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιώς και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Πηγή: newsbeast.gr

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Και φαίνεται καλό παιδί ρε γαμώτο. Πέφτω από τα σύννεφα! Πάντως, προσοχή από όλους. Φροντίστε να ενημερώσετε τους ηλικιωμένους γονείς (αν έχετε) γιατί οι γέροι την πατάνε εύκολα.

pic33-735x459.jpg

Αποσπούσε χρήματα με το πρόσχημα εμπλοκής συγγενικού προσώπου σε τροχαίο...
Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία, ύστερα από σχετική διάταξη της εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες του 47χρονου Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη στις 10 Ιουνίου 2016 στην Καλλιθέα, για απάτες σε βάρος πολιτών, με το πρόσχημα της εμπλοκής συγγενικού τους προσώπου, σε τροχαίο ατύχημα.
Συγκεκριμένα πρόκειται για τον:
ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΑ Κωνσταντίνο του Γεωργίου και της Μαρίας, γεννηθείς 24-9-1969 στο Κονγκό.
Διάβασε περισσότερα στο: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία 47χρονου που εξαπατούσε ηλικιωμένους.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του και την ευχερέστερη αξίωση της πολιτείας για τον ποινικό κολασμό ομοειδών αδικημάτων με ταυτοποίηση ενδεχομένως και άλλων παθόντων.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-4178102 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιώς και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Πηγή: newsbeast.gr

Πώς φαίνεται το καλό παιδί τύπε;

OP
OP
G

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
όπως το λέει ο Τάσος είναι. Όσο υπάρχουν κορόιδα, θα βγαίνουν και τέτοιοι τύποι. Σαν την τράπουλα με τους ρηγάδες, ένα πράμα

Herculas

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
18
Like
1.256
Πόντοι
6.765
Γεννήθηκε στο Κονγκό , στο σχολείο τα παιδάκια τον κορόιδευαν για το πουλάκι του.
Το γύρισε Thug Life αλλά φοβόταν τα πιστόλια .

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.750
Πόντοι
19.795
Γεννήθηκε στο Κονγκό , στο σχολείο τα παιδάκια τον κορόιδευαν για το πουλάκι του.
Το γύρισε Thug Life αλλά φοβόταν τα πιστόλια .
Λευκος στο Κονγκο, φυσικο ηταν να τον κοροιδευαν για το πουλακι του :grin:

Παντως αυτο με το συγγενη που πηγε  στο νοσοκομειο απο τροχαιο, παρα πολυ παλιο κολπο.

mounta

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Την εχω πατήσει εγώ κ ή μανα μου από τέτοια υπόθεση.Ειχα πάρει τη μηχανή κι την πήραν τηλ ότι χτυπησα σοβαρά,και να τρέξει να δώσει 2000 σε έναν γιατρό σε μία πλατεία για το μόσχευμα.Της είχαν μπλοκάρει το κιν και το σπίτι δεχόταν κάθε 5 λεπτά κλήσεις από αυτόν τον 'γιατρο'.Ευτυχως ή μανα μου είχε το μυαλό μέσα στην αναμπουμπουλα καιπ πήγε στη θεία μου και με πήρε τηλ.Οταν είδε πως είμαι καλά,οταν ξαναπήρε ο γιατρός να ρωτήσει που είναι,του πε ή μάνα μου ότι λέει ψέμματα και αμέσως το κλείνει και ακυρώνει τον αριθμό από οπου καλουσε.Μιλαμε για οργάνωση και παρακολούθηση.Ολα αυτά εν  έτη 2010

OP
OP
G

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Την εχω πατήσει εγώ κ ή μανα μου από τέτοια υπόθεση.Ειχα πάρει τη μηχανή κι την πήραν τηλ ότι χτυπησα σοβαρά,και να τρέξει να δώσει 2000 σε έναν γιατρό σε μία πλατεία για το μόσχευμα.[size=15pt]Της είχαν μπλοκάρει το κιν[/size] και το σπίτι δεχόταν κάθε 5 λεπτά κλήσεις από αυτόν τον 'γιατρο'.Ευτυχως ή μανα μου είχε το μυαλό μέσα στην αναμπουμπουλα καιπ πήγε στη θεία μου και με πήρε τηλ.Οταν είδε πως είμαι καλά,οταν ξαναπήρε ο γιατρός να ρωτήσει που είναι,του πε ή μάνα μου ότι λέει ψέμματα και αμέσως το κλείνει και ακυρώνει τον αριθμό από οπου καλουσε.Μιλαμε για οργάνωση και παρακολούθηση.Ολα αυτά εν  έτη 2010

πώς της μπλόκαραν το κινητό;

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.060
Πόντοι
5.975
Pisspiringha από Κονγκο---    Ελλην.. Με καθηγητή  σε TEI μοιαζει..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom