Νέα

Στέλεχος της ΝΔ εξωθούσε σε πορνεία φοιτήτριες και ανήλικες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Κυριακή κοντή γιορτή συνάδερφε...

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Βασικά το ''Μάκαρος'' θυμίζει τον Ψωμιάδη της ΑΕΚ...γι'αυτό και σε ρώτησα...ύστερα κατάλαβα πως λές για τον ''Ζούγκλα''....

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
κι εγω τον ψωμιαδη νομιζα...εχει καλο θεματακι ο τριανταφ?αναμενω.....

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Αληθεια ο big mac που χαθηκε?Τα αλογα τα εχει ακομα?

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
εγω τον εχω δει να βολταρει στου ψυρρη με τρελα μουνια παρεα...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Βάλτε ΑΛΤΕΡ τώρα..Απίστευτα πράγματα! Εξωθούσε στην πορνεία ανήλικες και φοιτήτριες με ΠΕΛΑΤΕΣ του(ψηφοφόρους-στελέχη κλο)ΑΛΛΑ να κάνω και μια ερώτηση:ΠΩΣ μπορει κάποιος να εκβιάσει μια φοιτήτρια να κάνει αυτη την δουλεια?μηπως κατι βρωμάει?δηλαδη ΔΕΝ θέλαν και τα έκαναν?

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
μπραβο ρε λαπλας παρα το οτι εισαι βρομοπασοκος (μπουχαχαχαχα) εισαι αντικειμενικος ρε μπαγασα..συμφωνω!

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Καλά τσουλάκια και του λόγου τους.....

Αλλά τί να περιμένει κανείς απο Τριανταφυλόπουλο;;;;

Δικαίως η εκπομπή του ονομάζεται ζούγκλα εφόσον ο ίδιος είναι το μεγαλύτερο πιθήκι....

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
στον κιτρινο τυπο ειναι σημερα τριχωτε...χεχεχεε

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
με κουστουμι......

kiout

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Από τα όσα παρουσιάστηκαν μέχρι στιγμής, δεν προκύπτει κάποιο σκάνδαλο. Την ουσία της υπόθεσης την συνόψισε ο συνομιλητής Γαλακ...., λέγοντας κάποια ρεαλιστικά... δηλαδή πως πρόκειται για μια ιστορία "ματάκια", που τεντώθηκε έτσι ώστε να ακουμπήσει περίπτωση εμπόριου νεανικής λευκής σάρκας. Στιχομυθίες με μαλακισμένα πουτανάκια βιζιτώνονται - αυτοεργαζόμενες- που αυτό γίνεται παντού και πάντα, χρησιμοποιονται για να φτιαχτεί ρεπορτάζ. Πουθενά δεν αναφέρεται η ύπαρξη τστατσάς - νταβά.... τα κορίτσια είναι αυτασφαλιζόμενα-αυτοαπασχολούμενα. Κάπου αναφέρθηκε πως αυτά έγινα στην άρτα και αναφέρθηκε και χρησιμοποίηση σχετικού site  για τα αλισβερίσια. Υποθέτω πως ίσως εννούν το webpress, κάτι είχε πάρει το μάτι μου με αγγελία από άρτα. Για αυτό λοιπόν προσέξτε, τι μπορεί να προκύψει από το πουθενά :-)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Τα ρεπορταζ του Μάκη εδώ και αρκετό καιρό δεν στέκουν σε οποιαδήποτε σοβαρή εξέταση...
Το "κοινό" του δεν πληρώνεται για να συμφωνεί όποως προείπε σύντροφος..
Το μόνο που το ενδιαφέρει είναι λίγος χρόνος στο γυαλί και να πει 2-3 κοινοτυπίες, με το αζημίωτο όπως λένε μερικές κακές γλώσσες που άμα θέλουμε τις πιστεύουμε...
Μια φορά βρέθηκε ένας που αμφισβήτησε σοβαρά και με επιχειρήματα τις ασυναρτησίες του Μάκη και ακόμα τους τσούζει (ο Γεωργιάδης που ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης είναι αρκετά αξιόλογος)...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Τα ρεπορταζ του Μάκη εδώ και αρκετό καιρό δεν στέκουν σε οποιαδήποτε σοβαρή εξέταση...
Το "κοινό" του δεν πληρώνεται για να συμφωνεί όποως προείπε σύντροφος..
Το μόνο που το ενδιαφέρει είναι λίγος χρόνος στο γυαλί και να πει 2-3 κοινοτυπίες, με το αζημίωτο όπως λένε μερικές κακές γλώσσες που άμα θέλουμε τις πιστεύουμε...
Μια φορά βρέθηκε ένας που αμφισβήτησε σοβαρά και με επιχειρήματα τις ασυναρτησίες του Μάκη και ακόμα τους τσούζει (ο Γεωργιάδης που ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης είναι αρκετά αξιόλογος)...
τον Γεωργιαδη τον βουλευτη Κερκυρας της ΝΔ εννοεις?

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
τον Γεωργιαδη τον βουλευτη Κερκυρας της ΝΔ εννοεις?

Βασικά στο Γεωργιάδη του Λάος αναφερόμενουν αλλά και αυτός ο Γεωργιάδης έχει το θάρρος της άποψής του και ας διαφωνώ κάποιες φορές..
Διότι αν είναι κάτι που σιχαίνομαι σε έναν πολιτικό είναι το να προσκυνα και να γίνεται υποτακτικός κάθε αγράμματου δημοσιογραφίσκου...
Τη λοβιτούρα τη συγχωρώ, το ψέμα το ανέχομαι, το γλείψιμο στα κοράκια ποτέ...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Διαφωνω μαν..Δεν μπορεις να πεις το Τριανταφυλλοπουλο ουτε δημοσιογραφισκο ουτε αγραμματο και φυσικα ουτε οτι θελει λιγο χρονο στο γυαλι..εγω νομιζω οτι κανει μια δουλεια που για να την βγαλεις καθαρη πρεπει να εισαι βρομικος κτλ κτλ..προς θεου στα @@ μου για τον μακη και για καθε μακη απλα σε βρισκω λιγο ισοπεδοτικο..κι ειδικα οταν αναφερεις τον μεγιστο παπαρα τον Γεωργιαδη της ΝΔ...Ο αλλος Γεωργιαδης μου ειναι συμπαθης κι αληθινος κι ας μην κοιταω καν προς το ΛΑΟΣ

ronj

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
0
Το άτομο ολισθαίνει συνεχώς - έχει κάνει κάποια αξιόλογα ρεπορτάζ στο παρελθόν (γιατροί, φακελάκια κτλ.) αλλά πλέον έχει καταντήσει σχεδόν γραφικός. Μου θυμίζει κάτι ιεροεξεταστές του Μεσαίωνα , με το μουσάκι και το ύφος . Ετοιμος να σπρώξει στη πυρά. Θα μπορούσα να πω πως τον σιχαίνομαι.
Είναι και αυτή η γεροντοκαψούρα που καταντά γραφική...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom