Νέα

Στέκια αλλοδαπών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 53
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Μια ρητορική ερώτηση μόνο.

Νομίζετε ότι μια γυναίκα από την πρώην ΕΣΣΔ που πηγαίνει σε ένα εστιατόριο να φάει, ή σε μια καφετέρια να πιεί καφέ ή ένα ποτό, ή σε ένα κλαμπ να χορέψει, (σε μέρη που είναι στέκια ομοεθνών της) ψάχνει τον γαμιά τον Έλληνα; Αν, λέω ΑΝ, ψάχνει κάτι είναι σπόνσορα για να τον τυλίξει. Τώρα αν εσείς το να είσαι σπόνσορας το βαφτίζεις είμαι γαμιάς και εγώ την τυλίγω, είναι θέμα του καθενός.

Επίσης, νομίζετε ότι όλες οι γυναίκες από την πρώην ΕΣΣΔ ξυπνάνε και κοιμούνται με το γαμήσι στο μυαλό τους; Αν έτσι πιστεύετε σας πληροφορώ ότι δεν ξέρετε τι σας γίνεται.

Πολύ σωστά. Γιατί η αφέλεια ορισμένων είναι πρωτοφανής.
Ο Έλληνας ο γαμιάς όπως πάντα. Το ενδεχόμενο ότι όσες έρχονται στην Ελλάδα, έρχονται με σκόπό να βρούν κανά μαλάκα να του τα μασήσουν και στη συνέχεια να φύγουν για Δ. Ευρώπη, τό'χουν σκεφτεί μερικοί;;;;;

Μια σκέψη είναι!!!!

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
στο βουκουρεστι παντως οι κοπελες μολις βρουν ελληνα το θεμα παει χαλαρα για 2-3 μηνακια και μετα ολες γκαστρωνονται..ξερω τουλαχιστον 3 περιπτωσεις που οι γκομενες τρυπησαν τα προφυλακτικα μονες τους απο πριν για να γινει το σκηνικο..Και οι 3 τυποι ειναι παντρεμενοι με παιδια και δηλωνουν ευχαριστημενοι..Αυτα συμβαινουν στο γαμιαδες τους ελληνες χωρις μυαλο..

Γενικα το να υποτιμαμε αλλοδαπους μονο και μονο επειδη γεννηθηκαν σε χωρα με λιγοτερες ευκολιες απο τη δικια μας ειναι λαθος..Εξαλλου σε καθε χωρα υπαρχουν πονηρες γκομενες που δρουν βαση σχεδιου

Stardust_73

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
7
Πόντοι
6
στο βουκουρεστι παντως οι κοπελες μολις βρουν ελληνα το θεμα παει χαλαρα για 2-3 μηνακια και μετα ολες γκαστρωνονται..ξερω τουλαχιστον 3 περιπτωσεις που οι γκομενες τρυπησαν τα προφυλακτικα μονες τους απο πριν για να γινει το σκηνικο..Και οι 3 τυποι ειναι παντρεμενοι με παιδια και δηλωνουν ευχαριστημενοι..Αυτα συμβαινουν στο γαμιαδες τους ελληνες χωρις μυαλο..

Γενικα το να υποτιμαμε αλλοδαπους μονο και μονο επειδη γεννηθηκαν σε χωρα με λιγοτερες ευκολιες απο τη δικια μας ειναι λαθος..Εξαλλου σε καθε χωρα υπαρχουν πονηρες γκομενες που δρουν βαση σχεδιου

Σωστος!!!!!!

Jason(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Τώρα γιατί να διαφωνούμε; Ο καθένας έχει την αποψή του, ή την άποψη πού προσπαθεί να περάσει στούς άλλους. Ο καθένας μας ας αξιολογήσει τις πληροφορίες πού πέφτουν, σύμφωνα με το μυαλό του και την εμπειρία του. Όταν κάνεις μαλακίες μόνος σου, μπορεί να είσαι αφελής, όταν προσπαθείς να βάλεις τούς άλλους να τις κάνουν αλλιώς λέγεσαι, με το συμπαθειο.

Επισκέπτης
1.galea - cafe - bar - restaurant  (Γλυφαδα) - χειμωνα & καλοκαιρι
2.mao - club (Ψυρρη) - χειμωνα
3.Envy Mediterraneo - (Αγ.Κοσμας) - καλοκαιρι

κυριως απο ξενες---->Ρωσιδες...κλπ Ανατολικου μπλοκ!!!

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Το lavabore στη Φιλλεληνων ( κοντα σε μια Αγγλικανικη Εκκλησια -  St.Paul ) μαζευει κατι τουριστριες ενιοτε / κατα τα αλλα το bar ειναι ενα ματσο χαλια ....

Επισκέπτης
το lavabore ειναι απεναντι απο το hard rock cafe!!το λαβα λοιπον εχει κανει συμφωνια με ταξιδιωτικα γραφεια και ολα τα σχολεια που ερχονται απο το εξωτερικο και συγκεκριμενα απο το πρωην ανατολικο μπλοκ,στην ελλαδα,πανε στο συγκεκριμενο μαγαζι!!ομως ειναι καμμενο σαν μαγαζι!!νομιζεις οτι θα σκασει μυτη ο γαρδελης και ο μπιλιας!!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Ξερω τουλαχιστον 3 περιπτωσεις που οι γκομενες τρυπησαν τα προφυλακτικα μονες τους...

Κι εγώ ξέρω περίπτωση φίλου που του την έκανε έτσι η Ελληνίδα κοπέλα του για να τον τυλίξει...
ΓΙ ΑΥΤΟ ΓΑΜΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ... (και όχι με ότι πάει να μας πασσάρει η κάθε γκόμενα) ;)

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
το lavabore ειναι απεναντι απο το hard rock cafe!!το λαβα λοιπον εχει κανει συμφωνια με ταξιδιωτικα γραφεια και ολα τα σχολεια που ερχονται απο το εξωτερικο και συγκεκριμενα απο το πρωην ανατολικο μπλοκ,στην ελλαδα,πανε στο συγκεκριμενο μαγαζι!!ομως ειναι καμμενο σαν μαγαζι!!νομιζεις οτι θα σκασει μυτη ο γαρδελης και ο μπιλιας!!
.......και ο ντουζος με καμια χοντα μηχανη........
εμενα το μαγαζι μου θυμιζει τα τουριστικα μπαρακια στα νησια μας,πραγματι ολο τουριστριες και κυριως μαθητες με τα μπουκαλια στα χερια.
εμενα αν καμια φορα  με σταματησει η κινηση πριν την στροφη ριχνω ενα χαμογελο -κλεινω και το ματακι.......για να μην ξεχνιουνται(γκρηκ λοβερ).

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
..και στην πατησιων ,λιγο πριν η μετα την πλατεια κολιατσου(δεν θυμαμαι ακριβως)ειναι ενα σκυλο-κλαμπ με το ονομα "ενταση".
θυμαμαι πριν 2 χρονια ,τετοιες ημερες,ειχα παει με αλλα δυο ατομα και πεθαναμε στα γελια.Μαζευονται κατι δυαδες τριαδες σουργελα 45 και βαλεεεεε πολωνεζες ,ρωσιδες και ουτε εγω ξερω ,πινουν του σκασμου και λινονται αλοιφη,μετα ανεβαινουν και στην πιστα και κανουν κατι οχταρια.......πολυ γελιο.προσοχη ομως μην την πεσεις  σε παρεα που συνοδευεται απο αντρα,εχεις την αισθηση οτι θα βγουν τα 45αρια και τα καλασνικοφ.ανετα μπορεις να τις πλησιασεις ,να τις κερασεις....αλλαα με πενηνταραααα????
αυτα πριν δυο χρονια,που πηγα δυο φορες-τωρα δεν ξερω

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
ενα που εγω εχω επισκευθει και εχω ψωνισει ειναι το πιανο ρεστοραντ ΑΤΤΙΚΗ στην κυψελη μυτιληνης και μεγιστης συνηθως απο παρασκευη εως κυριακη ειναι ομορφο μαγαζι καθαρο συχναζουν ρωσιδες και ουκρανεζες.
εκει αν πανε δυο αντρες και κατσουνε ειτε με ενα μπουκαλι κρασι η βοτκα και τα σχετικα μπορουν να ψωνισουν ευκολα αρκετες ξεμπαρκες που πανε εκει.
Μυτιλήνής και Μεγίστης ανεβαίνουν μόνο ορειβάτες!!! Μένω σχεδόν δίπλα και όσες φορές πέρασα μόνο μια πιτσαρία delivery υπάρχει εκει... Έχει και πιάνο μέσα????  :huh:

Επισκέπτης
κανεις αλλα ουτε και εγω υποτιμουμε καμια απο εκεινα τα μερη απλα εδω μεσα ο στοχος ολων μας ειναι το πηδημα και δεν τις βλεπω σαν πορνες αλλα και δεν βλεπω τον εαυτο μου και υποψηφιο κοροιδο στο να γκαστροσω καμια και να μου βαλουνε κουλουρα απλα εδω προσπαθουμε να εντοπισουμε σημεια που οποιος θελει να γνωρισει γυναικα απο αυτα τα μερη νομιζω οτι θα απολαυση τον ερωτα πολυ καλυτερα απο το να παμε με καποιες αλλες που τα παιρνουν χοντρα και εμεις με την χαρα που πιαστηκαμε μαλακες χαιδευοντας την σιλικονη και λεμε τι βυζαρες θεε μου.

Επισκέπτης
για βουλγαρες στο ακροπολ στο υπογειο στην καρολου απεναντι απο τον ΟΣΕ

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
κανεις αλλα ουτε και εγω υποτιμουμε καμια απο εκεινα τα μερη απλα εδω μεσα ο στοχος ολων μας ειναι το πηδημα και δεν τις βλεπω σαν πορνες αλλα και δεν βλεπω τον εαυτο μου και υποψηφιο κοροιδο στο να γκαστροσω καμια και να μου βαλουνε κουλουρα απλα εδω προσπαθουμε να εντοπισουμε σημεια που οποιος θελει να γνωρισει γυναικα απο αυτα τα μερη νομιζω οτι θα απολαυση τον ερωτα πολυ καλυτερα απο το να παμε με καποιες αλλες που τα παιρνουν χοντρα και εμεις με την χαρα που πιαστηκαμε μαλακες χαιδευοντας την σιλικονη και λεμε τι βυζαρες θεε μου.

Κοιτα φίλε αν σου κανουν πουστιά και γκαστρωθουν με το ετσι θελω τις παρατας και να πανε να γαμηθουν. Σιγα μην ξερουν τα πραγματικά σου στοιχεία. ʼλλο επίθετο θα πεις και δεν χρειάζεται να ξέρουν που μενεις και που δουλεύεις.

Επισκέπτης
φιλε μου κατ αρχην δεν συμφονω με το να αφησεις καποια εγκυος και να την παρατησεις αν και αυτο που ξερω ιδικα οι βουλγαρες δεν εκμεταλευονται τετοιες καταστασεις να σου κανουν πουστια και απο οτι ξερω ποσες εχουν μεινη εδω εγκυες αρκετες και δεν τρεξανε κανενα ομως δεν σημαινει οτι και εμεις πρεπει να φτασουμε εκει.
οσο για της ρωσιδες δεν επιδιωκουν κατι τετοιο δεν ξερω για ρουμανες

Επισκέπτης
ξερει κανενας κανα καλο μαγαζι στο μενιδι?

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
φιλε μου κατ αρχην δεν συμφονω με το να αφησεις καποια εγκυος και να την παρατησεις αν και αυτο που ξερω ιδικα οι βουλγαρες δεν εκμεταλευονται τετοιες καταστασεις να σου κανουν πουστια και απο οτι ξερω ποσες εχουν μεινη εδω εγκυες αρκετες και δεν τρεξανε κανενα ομως δεν σημαινει οτι και εμεις πρεπει να φτασουμε εκει.
οσο για της ρωσιδες δεν επιδιωκουν κατι τετοιο δεν ξερω για ρουμανες

Δεν είναι θέμα φυλής, είναι θέμα ανθρώπου. Εγώ μίλησα για αυτές που μένουν εγκυες σκοπίμως χωρις να θες εσύ.

Επισκέπτης
που συχναζουν οι κυριλε βουλγαρες?

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Ξέρετε για τα καλοκαιρινά στέκια αλλοδαπών;Space είναι κλειστό; CCCP; Άλλο, Cybyrsk-40;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom