Intruder80
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3.492
- Πόντοι
- 456
Το πιθανότερο ειναι να ξαναβγεί το πουστρί...λογικο...οταν θα έχει μείνει στο...αποκομα μονο αυτος και η "γυναίκα" του!!!!!
Ο Σύριζα είναι γεμάτος από άχρηστους, αλλά όχι και ό,τι καλύτερο ο Κασελάκης. Ο Κασελάκης είναι η λευκή πετσέτα για το Σύριζα. Είναι σαν να λένε "εντάξει είμαστε ένα κεντροαριστερό κόμμα με αποτυχημένα στελέχη κυβέρνησης, αλλά ψηφίστε εμάς γιατί κι ο Ανδρουλάκης μαλάκας είναι".Εγω παλι, γιατι πιστευω οτι ο Κασσελακης ειναι ό,τι καλυτερο εχει αυτη τη στιγμη ο Συριζα? Το θεμα ειναι οτι το πιστευει και η πλειοψηφια των ψηφοφορων του που τον ψηφισε για αρχηγο και θα τον ξαναψηφισει.
Ή μηπως πιστευει κανενας οτι θα κερδισει η....Γεροβασιλη εκει που εχασε η Αχτσιογλου?
Πιστευει κανενας οτι η Εφη Θωδη θα κερδισει το Ρικυ Μαρτιν?
Μια ήττα της Γεροβσίλη είναι ήττα του Τσίπρα και εν πολλοίς προδιαγράφει το πολιτικό του τέλος...Εγω παλι, γιατι πιστευω οτι ο Κασσελακης ειναι ό,τι καλυτερο εχει αυτη τη στιγμη ο Συριζα? Το θεμα ειναι οτι το πιστευει και η πλειοψηφια των ψηφοφορων του που τον ψηφισε για αρχηγο και θα τον ξαναψηφισει.
Ή μηπως πιστευει κανενας οτι θα κερδισει η....Γεροβασιλη εκει που εχασε η Αχτσιογλου?
Πιστευει κανενας οτι η Εφη Θωδη θα κερδισει το Ρικυ Μαρτιν?
τα υστερα του κοσμου.....o @tramountana και ο @jean-Claud επεστρεψαν μαζι την ιδια χρονικη στιγμη!
ειδα οτι μπήκε ο βιτάμ και είπα να μπω να σπάσω πλάκαo @tramountana και ο @jean-Claud επεστρεψαν μαζι την ιδια χρονικη στιγμη!
Υπόσχομαι από δω και πέρα να είμαι τακτικότερος θαμώναςτα υστερα του κοσμου.....
σαν σημερα εσκασε και ο κοβιντ στην ελλαδα....
πολυ υποπτα
40 χρονια τωρα της ιδιες μαλακιες ποσταρεις....Υπόσχομαι από δω και πέρα να είμαι τακτικότερος θαμώνας
Καλά λεφτάκια.Υπόσχομαι από δω και πέρα να είμαι τακτικότερος θαμώνας
ΚαλοφάγωτηΥπόσχομαι από δω και πέρα να είμαι τακτικότερος θαμώνας
Αποστόλη βαλ την όλη..!!Υπόσχομαι από δω και πέρα να είμαι τακτικότερος θαμώνας
Μάγος είσαι;Είχε να δώσει πολλά στον τόπο.