Ποιος αρνείται να διακρίνει? Σου είπα τι θεωρώ θα μοιράσει ότι μπορεί ο μαφιόζος και όταν δεν υπάρχει άλλο σάλιο στην ευρώπη θα πάρει την θέση που του έταξαν για να ζήσει την ζωούλα του έχοντας γαμήσει την δική σου.
Θα τον διαδεχθεί κάποιος σαν τον κασελάκη...αν έχει αποτύχει ο κασελάκης...όπως ο τσίπρας διαδέχθηκε τον σαμαρά για να περάσει όσα πέρασε και να φύγει και αυτός όταν δεν πήγαινε άλλο.
είμαι βέβαιος ότι ακόμα και εσύ δεν θα διακινδυνεύσεις να πας στην κολομβία να συναντήσεις τον σκάμερ ''χουανίτο''
Το εντυπωσιακο ειναι οτι το πολιτικο σκηνικο φαινεται να παγιωνεται με εναν τροπο, που δεν διαφαινεται καποιο περιθωριο αλλαγης.
Εχουμε μια ΝΔ, η οποια παραμενει ενα κομμα του 35%, επι πολλα χρονια, με αποτελεσμα οταν μπει η επιλογη της κυβερνησιμοτητας, να παιρνει λιγες μοναδες ακομη και να κυβερνα.
Εχουμε εναν Συριζα, ο οποιος απαρνηθηκε καθε παρελθον και πορευεται συγκεντρωνοντας ετεροκλητο κοσμο, χωρις καμια ταυτοτητα, κοσμο που "σπαει πλακα" με τον Στεφανο αλλά αυτο δεν μπορει ποτέ να ξεπερασει ενα 15-16%. Ούτε να πεσει πιο κατω ομως μπορει, οπως φαινεται.
Εχουμε ενα ΠΑΣΟΚ το οποιο αγκομαχαει στην ....κατηφορα, με εναν αρχηγο κολλημενο με τις υποκλοπες (ξεπερασε το καποτε ρε Νικολακη, ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΡΗΞΕΣ), μονιμως θυμωμενο που δεν ασκει καμια γοητεια σε κανεναν. Περιμενω φωτογραφια του που να χαμογελαει.
Εχουμε ενα ΚΚΕ στα γνωστα, 8%, ούτε μπρος ούτε πισω.
Εχουμε εναν Βελοπουλο που θα χαρεί τωρα λιγο, αλλά φυσικα δεν εχει καμία χαρισματικοτητα για το κατι παραπανω.
Πειτε μου πώς θα μεταβληθει αυτο το πολιτικο σκηνικο. Εγω δεν βλεπω τον τροπο. Το να βριζουμε το Μητσοτακη οτι ειναι διεφθαρμενος, μαφιοζος, κλπ κλπ ειναι πολυ ωραιο για να γεμιζουμε καφενειακά σελιδες αλλά ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΥΠΑΡΧΕΙ?
Θα φτασουμε στο σημειο να θελησει ο Κουλης να φυγει στο τελος της τριτης τετραετιας και θα τον παρακαλανε και για τεταρτη.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κατι που να παραπεμπει σε σκεψη και αντιληψη ενηλικου παρακαλω?
Και να φανταστεις οτι με αυτά που λέει ο λυποτάκτης Stefanos, βγήκε πλάκα απο το στόμα του Ανδρουλάκη...... !!!!!!!!!!!!!
Πες μου, μια άλλη πλάκα του Ανδρουλάκη (εκτός απο αυτή με την βάφτιση και το αγουρέλαιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!).
Α και μια και μιλάμε για Stefanos, να κάνω μια ερώτηση. Αν δεν έχω πάει στρατό , δεν μπορώ να προσληφθώ στο δημόσιο με ΑΣΕΠ.... Μόνο στο μπάχαλο του ΣΥΡΙΖΑ γινεται να είσαι αρχηγός και να σου λέει ο άλλος , οτι καλά τα πάει και τραβάει κόσμο.
Αν είμαστε τόσο ανεγκέφαλοι και τον ψηφίζουμε επειδή ήρθε στο νησί μας με σκάφος των 2000/μέρα, τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας
Ωραίο το ευχολόγιο. Αλλα δεν απάντησες γιατί ο λυποτάκτης δεν πήγε στρατό και λούφαρε μέχρι να τον κράξουν..... Το θέμα είναι οτι το ξεπερνάς...και δεν το καταλαβα΄νεις.....
Δε νομίζω οτι χρειάζεται να κάνει πολλά πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ. Ειδικά αν ο κούλης γράψει 2 μπροστά ευρωεκλογές και ο ΣΥΡΙΖΑ επίσης. Φάση 22% vs 29% είναι πλέον φυσιολογικά ανατρέψιμη τιμή όσο ο κούλης θα φθείρεται με τις παπαριές που θα ποτίσει την χώρα μέχρι το 2026 ή 2027.
Απλά ο Κασσελάκης θα καρπωθεί όλη τη φθορά του κούλη στις εθνικές εκλογές όπως είθισται σε τέτοιες φάσεις φθοράς της κυβέρνησης.
Το πρώτο δείγμα θεωρώ θα φανεί με τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών.
Αν χτυπήσει πάνω από 20% με μικρή σχετικά διαφορά από ΝΔ τότε η αντίστροφη μέτρηση για την ανάληψη της πρωθυπουργίας θα έχει αρχίσει και στο μυαλό των περισσότερων ψηφοφόρων καθώς σταδιακά θα πηγαίνουμε προς βουλευτικές.
Η συμμετοχή των εκτός Ελλάδας εκλογέων έχει ξεπεράσει κατά πολύ τον αριθμό όσων ψήφισαν από το εξωτερικό στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές. Σε ποσοστό 85% οι εγγραφές προέρχονται από την Ευρώπη.
www.kathimerini.gr
Και οι ηλικιωμενοι και ανημποροι μπορουν να ψηφισουν πλεον.
Μόνο στο μπάχαλο του ΣΥΡΙΖΑ γινεται να είσαι αρχηγός και να σου λέει ο άλλος , οτι καλά τα πάει και τραβάει κόσμο.
Αν είμαστε τόσο ανεγκέφαλοι και τον ψηφίζουμε επειδή ήρθε στο νησί μας με σκάφος των 2000/μέρα, τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΗΤΑΝ μπάχαλο. Αυτά με τον Κασσελάκη κομμένα. Έχει καθαρίσει το 90% του κόμματος και μέχρι τέλη του χρόνου θα τους έχει όλους να βαράνε προσοχή. Ακόμα και τον Τσίπρα. Ειδικά αν τα πάει καλά τώρα ευρωεκλογές στο συνέδριο του φθινοπώρου θα έχει μετατρέψει τον ΣΥΡΙΖΑ σε ένα αρχηγικό κόμμα υπό τον απόλυτο έλεγχο του.
Το πρώτο δείγμα θεωρώ θα φανεί με τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών.
Αν χτυπήσει πάνω από 20% με μικρή σχετικά διαφορά από ΝΔ τότε η αντίστροφη μέτρηση για την ανάληψη της πρωθυπουργίας θα έχει αρχίσει και στο μυαλό των περισσότερων ψηφοφόρων καθώς σταδιακά θα πηγαίνουμε προς βουλευτικές.
εγώ δεν είπα ποιοι αντιδρούν στην τωρινή κυβέρνηση
εγώ ρωτάω αν υπάρχει κανένας που να πιστεύει ότι ο καπιταλιστής αμέρικαν μέιντ εφοπλιστής που μέχρι χτες είχε χεσμένη την Ελλάδα
ήρθε εδώ για να προωθήσει τα συμφέροντα του λαού και όχι των αμερικάνων φίλων του??
ρωτάω αν υπάρχει κανένας άνθρωπος που να πιστεύει ότι ο κασελάκης είναι πραγματικός πολιτικός που θα μπορούσε να κυβερνήσει πραγματικά και όχι απλά να κάνει ντόρο???
Ο άνθρωπος δε μπορεί ούτε να διαβάσει αυτά που του γράφουν στα μόνιτορς για να πει...πως θα κυβερνήσει? με tik tok διαγγέλματα?
και τι στιαδιακά ρε μπρό...έχουμε ακόμα 3 χρόνια και βάλε