Dgcontroller
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2024
- Like
- 74
- Πόντοι
- 0
Πάντως Στεφανια αν είχες ονλυφανς με τέτοια βίντεο θα έβγαζες πιο πολλα
Κωλαρα για σκισιμο.Μέχρι τις πρώτες μέρες του σεπτεμβρίου πιστεύω.
.....8.240 downloadsΈλα μπαγάσα σε έφτιαξα
Χαχαχα αλήθεια λες;Τύπε μου με προσβάλεις. Αν ήμουν εγώ στο βίντεο η βίλλα δεν θα χώραγε σε αυτή την ανάλυση
.....8.240 downloads
Το ότι έχεις κρατήσει αρχείο με δημοσιεύσεις από το μάρτιο πού ήμουν θεσσαλονίκη και το είχα ανεβάσει εκεί με εντυπωσιάζει! Ούτε εγώ δεν το είχα στη συλλογή μου!Έλα μπαγάσα σε έφτιαξα
Έλα μπαγάσα σε έφτιαξα
Μα με αυτό το video τον παίζει ολημερίς!Το ότι έχεις κρατήσει αρχείο με δημοσιεύσεις από το μάρτιο πού ήμουν θεσσαλονίκη και το είχα ανεβάσει εκεί με εντυπωσιάζει! Ούτε εγώ δεν το είχα στη συλλογή μου!
Όσον αφορά της βίλες που λες δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει κανέναν στο μπου να κάνω επίδειξη των εντυπωσιακών χώρων που κλείνω...
Αυτοι που πρέπει να το δουν το διαπιστώνουν live και ξέρουν τι προτεραιότητα δίνω στην άνεση και την πολυτέλεια.
τι παιζει κιθαρα η μπουζουκιΜα με αυτό το video τον παίζει ολημερίς!
Έτσι ειναι οι haters δεν το ξέρεις!
https://media1.tenor.com/m/3yPBPC_dwe8AAAAC/leonardo-dicaprio-clapping.gifΠάντως Στεφανια αν είχες ονλυφανς με τέτοια βίντεο θα έβγαζες πιο πολλα
γιατι ξηγιεσαι ετσι ...το παληκαρι μπορει να ειναι οικονομικος συμβουλος ...ασε να μας δωσει καμια ιδεα και εμας πως θα τα κονομησουμε
μετά μην δω post του να γράφει οτι δεν υπάρχουν γυναίκες και όσες υπάρχουν έχουν ανεβάσει το κασέ τους στον Θεό.γιατι ξηγιεσαι ετσι ...το παληκαρι μπορει να ειναι οικονομικος συμβουλος ...ασε να μας δωσει καμια ιδεα και εμας πως θα τα κονομησουμε
εισαι σκληρος ...απο καπου πρεπει να ξεκινησειμετά μην δω post του να γράφει οτι δεν υπάρχουν γυναίκες και όσες υπάρχουν έχουν ανεβάσει το κασέ τους στον Θεό.
και είπε να ξεκινήσει απο το γλύψιμο?εισαι σκληρος ...απο καπου πρεπει να ξεκινησει
ειναι μια αρχη...απλως καποιοι νομιζουν πως οι κοπελες ειναι χαζεςκαι είπε να ξεκινήσει απο το γλύψιμο?
χαζές δεν είναι, απλά κάποιες υπερεκτιμάνε το μουνί τους και καβαλάνε καλάμι( δεν αναφέρομαι στην συγκεκριμένη , απλά τυγχάνει να γίνεται εδώ η συζήτηση)ειναι μια αρχη...απλως καποιοι νομιζουν πως οι κοπελες ειναι χαζες
η απληστια ειναι ο μεγαλυτερος εχθρος τους ...το μετριες το αφηνω ασχολιαστο γιατι ολοι οσοι ειμαστε εδω μεσα το λιγοτερο μοιαζουμε στον ρουβα και στον σπαλιαρα στο πηδημαχαζές δεν είναι, απλά κάποιες υπερεκτιμάνε το μουνί τους και καβαλάνε καλάμι( δεν αναφέρομαι στην συγκεκριμένη , απλά τυγχάνει να γίνεται εδώ η συζήτηση)
Πολλές αποκτούνε ψυχολογικά για διάφορους λόγους και κανα δυο σημαντικοί είναι οτι ο χρόνος είναι εχθρός της εξωτερικής τους εμφάνισης και δεύτερον οτι δυσκολεύονται να το σταματήσουν παρόλο που έχουν κερδίσει πολλά χρήματα.
Οσες το σταματάνε είναι έξυπνες και καπάτσες και ήξεραν απο την αρχή τι ήθελαν , είχανε ένα στόχο. Και τρίτον μέτριες γυναίκες γίνονται θεές εδώ μεσα όταν στόν δρόμο δεν γυρνάς να τις κοιτάξεις. Μην νομίζεις οτι αυτό δεν το καταλαβαίνουν.