You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στεφανία μασάζ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (4 μέλη και 24 επισκέπτες)
erethis72
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7.188
- Πόντοι
- 1.336
Η κοπέλα είναι γλυκιά, είναι νέα και είχε κάποια κιλά παραπάνω, τα περισσότερα από τα οποία, όπως φαίνεται από τις πρόσφατες φωτό τα έχει χάσει. Ορισμένοι όπως γράφετε, άθελα ή ηθελημένα, δεν ξέρω και δεν με νοιάζει, αφήνετε να εννοηθεί ότι είναι διασταύρωση φάλαινας και σκυλόψαρου!!! Μην τρελαθούμε δηλαδή!!
Για να μη μακρυγορούμε και σπαμάρουμε λοιπόν, όποιος γουστάρει το αισθησιακό μασάζ ας πάει να δοκιμάσει. Ας πάρει το απλό πρόγραμμα με 40 ευρώ και θα δει αν του κάνει κλικ ή όχι για τα περαιτέρω!! Έτσι πήγα κι εγώ την πρώτη φορά!!
Αντικειμενικά στα 40 ευρώ, μασάζ με φραπέ δε βρίσκεις καλύτερο σε όλο το Λεκανοπέδιο.
Αν κάνω λάθος, ας με διαψεύσει κάποιος
Για να μη μακρυγορούμε και σπαμάρουμε λοιπόν, όποιος γουστάρει το αισθησιακό μασάζ ας πάει να δοκιμάσει. Ας πάρει το απλό πρόγραμμα με 40 ευρώ και θα δει αν του κάνει κλικ ή όχι για τα περαιτέρω!! Έτσι πήγα κι εγώ την πρώτη φορά!!
Αντικειμενικά στα 40 ευρώ, μασάζ με φραπέ δε βρίσκεις καλύτερο σε όλο το Λεκανοπέδιο.
Αν κάνω λάθος, ας με διαψεύσει κάποιος
kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.797
- Πόντοι
- 456
οσοι θελετε μοντελε σωμα και να μπορειτε να μετρατε τα κοκκαλα της θεραπευτριας δεν θα ικανοποιηθειτε. η στεφανια ειναι μια κοπελα με σωμα με καμπυλες .δεν ειναι χοντρη που λετε πολλοι. εχει αδυνατισει αρκετα αλλά παραμενει θηλυκο με πιασιματα. ενα κοριτσι κανονικο .αυτο που αξιζει 1000 % ειναι το μασαζ της .συμφωνω με τον erethis72 ακριβως απο πανω.σε αυτην τιμη δεν βρισκω πουθενα αυτες τις υπηρεσιες .οχι στο λεκανοπεδιο , σε ολη την ελλαδα . εκτος αν ξερετε εσεις κατι καλυτερο και δεν μας το λετε ...
Δεν την έχω συναντήσει αλλά είναι στις προτεραιότητες μου μόλις επιστρέψω Αθήνα. Το θέμα εμφανισης είναι καθαρά υποκειμενικό, οπότε σε κάποιους μπορεί να αρέσει και σε κάποιους όχι. Εμένα προσωπικά αυτό που βλέπω στις πρόσφατες φώτο δε με χαλάει καθόλου...το αντίθετο μάλιστα. Τωρα στο θέμα μασαζ, επειδή έχω κοιτάξει και σε προηγούμενες σελίδες,δε νομίζω να έχει αναφερθεί κάτι άσχημο.
analskipper
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 3.625
- Πόντοι
- 2.660
Τόσο καιρό το κορίτσι στο χώρο του μασάζ, μήπως ήρθε η ώρα να εγγραφεί στον κατάλογο για κριτικές ???
kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.797
- Πόντοι
- 456
δεν ειμαι σιγουρος οτι το θελει η ιδιαΤόσο καιρό το κορίτσι στο χώρο του μασάζ, μήπως ήρθε η ώρα να εγγραφεί στον κατάλογο για κριτικές ???
Ρωτάμε δηλαδή για να φτιάξουμε λίστα κριτικών;;; ?δεν ειμαι σιγουρος οτι το θελει η ιδια
Δεν είναι αυτονόητο το "ναι";;;
kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.797
- Πόντοι
- 456
δεν ειπα κατι τετοιο .απλα η ιδια επιμενει να μη θελει να γραφονται τα οσα κανει με ακριβεια .αυτο ειπα.Ρωτάμε δηλαδή για να φτιάξουμε λίστα κριτικών;;; ?
analskipper
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 3.625
- Πόντοι
- 2.660
Και από πότε ρωτάμε εάν θα βάλουμε κριτική για κάποιον ή όχι ?????δεν ειμαι σιγουρος οτι το θελει η ιδια
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 21.063
Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.186
- Πόντοι
- 4.280
Κατσε να μπουν πρωτα οι ανεξαρτητες και μετα οι αισθησιακες προεκτασειςΤόσο καιρό το κορίτσι στο χώρο του μασάζ, μήπως ήρθε η ώρα να εγγραφεί στον κατάλογο για κριτικές ???
diogenis_c
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Like
- 2.279
- Πόντοι
- 456
εγώ κάποτε που πήρα τηλέφωνο αγενής ξυνισμένη μου ακούστηκε και δεν πήγα.
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
εννοείται ρωτάμε!Ρωτάμε δηλαδή για να φτιάξουμε λίστα κριτικών;;; ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αν θα ανοιχτει καρτέλα πρέπει να έχει την σύμφωνη γνώμη της ενδιαφερόμενης!Και από πότε ρωτάμε εάν θα βάλουμε κριτική για κάποιον ή όχι ?????
petroszzr
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2016
- Like
- 307
- Πόντοι
- 26
απλα,υπεροχη!!!??
Δεν την έχω συναντήσει αλλά είναι στις προτεραιότητες μου μόλις επιστρέψω Αθήνα. Το θέμα εμφανισης είναι καθαρά υποκειμενικό, οπότε σε κάποιους μπορεί να αρέσει και σε κάποιους όχι. Εμένα προσωπικά αυτό που βλέπω στις πρόσφατες φώτο δε με χαλάει καθόλου...το αντίθετο μάλιστα. Τωρα στο θέμα μασαζ, επειδή έχω κοιτάξει και σε προηγούμενες σελίδες,δε νομίζω να έχει αναφερθεί κάτι άσχημο.
Μολις την συναντησεις θα μπεις κ εσυ στο Fun club της Στεφανιας.
Μολις την συναντησεις θα μπεις κ εσυ στο Fun club της Στεφανιας.
Μέσα στη βδομάδα
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 21.063
Καλό μήνα να έχουμε!
Επειδή με ρωτάτε ορισμένοι αν θα λείψω τον Αύγουστο να ενημερώσω πως θα είμαι εδω ;) Οπότε σας περιμένω στην όαση του χώρου μου πάντα με την πιο κεφατη διάθεση
Επειδή με ρωτάτε ορισμένοι αν θα λείψω τον Αύγουστο να ενημερώσω πως θα είμαι εδω ;) Οπότε σας περιμένω στην όαση του χώρου μου πάντα με την πιο κεφατη διάθεση
Τελευταία τροποποίηση:
Καλό μήνα να έχουμε!
Θα κοιτάξω όσο συντομότερα μπορώ να έρθω. Δεν μπορώ να φανταστώ καλύτερη Όαση από τον χώρο σου με αυτήν την λάβα έξω.
Το πρόβλημα είναι όμως μετά πως φεύγεις από εκεί???????
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 83K