Νέα

Στατιστικές στα ερωτικά του ΤΑΚΜΑΝ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TAKMAN v2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TAKMAN v2

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2020
Like
58
Πόντοι
1
Έφτιαξα ένα αρχείο SPSS για να αναλύσω τις ερωτικές μου εμπειρίες.
Προς το παρών, το δείγμα περιορίζεται στην περίοδο από 14/09/2018 έως και 25/08/2019.

Ας μιλήσουμε αρχικά για τις μεταβλητές ΗΛΙΚΙΑ και ΔΙΑΘΕΣΗ.
Η ΗΛΙΚΙΑ (AGE) έχει τις κατηγορίες:
1) 50-64 ετών.
2) 65-79 ετών.
3) 80+ ετών.

Η ΔΙΑΘΕΣΗ (MOOD) έχει τις κατηγορίες:
1) Unspecified (η συγκεκριμένη γυναίκα μου είναι αδιάφορη από όλες τις απόψεις).
2) Highly social (μηδενική στύση - βλέπω τη συγκεκριμένη γυναίκα σαν φίλη).
3) Slightly erotic (η συγκεκριμένη γυανίκα μου προκαλεί ελεγχόμενη στύση).
4) Highly erotic (βλέπω τη συγκεκριμένη γυναίκα και τρέμω από τη στύση).

My mood for ladies 50-64 years old has been found:
Highly erotic (55.0%).
Slightly erotic (25.0%).
Highly social (20.0%).

My mood for ladies 65-79 years old has been found:
Highly erotic (80.0%).
Slightly erotic (20.0%).

My mood for ladies 80+ years old has been found:
Highly erotic (66.7%).
Unspecified (33.3%).

OP
OP
T

TAKMAN v2

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2020
Like
58
Πόντοι
1
Άνοιξα το συγκεκριμένο θέμα για να συζητάμε τα ευρήματά μου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 80+ γυναίκα που μπήκε στην κατηγορία "unspecified" ήταν μια ζητιάνα, η οποία από τον Ιούνιο του 2018 είχε πάρει διαζύγιο με τη ντουζιέρα (βρώμαγε από χιλιόμετρα μακριά).

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.656
Πόντοι
1.706
Θεματαρα δικε μου.
συνεχισε

Savourogamhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
12
Like
161
Πόντοι
291
TAKMAN Θεέ σε διαβάζω και απολαμβάνω χρόνια. Μίλα μας για τη ζωή σου αυτή τη περίοδο, τα προσωπικά και τις πορνοιστορίες σου!

OP
OP
T

TAKMAN v2

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2020
Like
58
Πόντοι
1
Οι μεταβλητές AGE & MOOD βρέθηκαν ασυσχετιστες (p-value = 0.824).

The most obvious reason for this finding is the small sample size for the oldest age group (80+ years).

ΥΓΣ: Αν ξέρετε κάποια γυναίκα 80+ ετών, που να δουλεύει ως τσατσά η φουρναρισσα η ζαχαροπλαστισσα η ψιλικατζού εντός του δήμου Αθηναίων, ειδοποιήστε με για να αυξήσω το στατιστικο δείγμα.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
134
Like
52.375
Πόντοι
27.261
80 ρε θηριο??? Και + κιολας???
Μα τι ναβουχοδονοσορας εισαι εσυ λεμε...
Η Ρ Ω Α Σ !!!

20some

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
0
TAKMAN οι 80+ κανουν μπανιο τακτικα? Δεν μυριζουν κατρουλιλα απο τα τσισα που τους φευγουν λογω ακρατειας? Τι κανεις εκει, τις πλενεις με μωρομαντηλο το πιπι τους? Επισης ηθελα να μας περιγραψεις πως γινεται το γελιο του κορνουτου ευχαριστω

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Τακμαν δεν αρκεί ένα αρχείο στο statistical program for sosial science. Πρέπει να φτιάξεις εξαρχής ολόκληρο πρόγραμμα το statistical program for sexual science. Εκεί θα πρέπει να είναι πολυπαραγοντικα τα δεδομένα, δηλαδή να φαίνεται αν αυξάνοντας πχ ηλικία, βυζιά και κρικους αυξάνεται η στύση ή αν παίζει ρόλο το μέγεθος ή ο αριθμός των κρικων σε βραχιόλια, κολιέ και άλλα γεροντιστικα γυναικεία αξεσουάρ. Το καλσόν που καλύπτει την κυτταρίτιδα σε φτιάχνει ή σε χαλάει; Και να εμπλουτίσεις τα ποστ με φωτό για να παίρνουμε ιδέα καλύτερα τι εννοείς. Ο συνδυασμός πχ με βαμμένο μαλλί και ασιδερωτο πρόσωπο τύπου Σαπουτζάκη; Προτιμάς πχ Ρένα Βλαχοπούλου στα 40 της που μεγαλοεδειχνε ή Αλίκη Βουγιουκλάκη στα 60 της που μικροεδειχνε;

OP
OP
T

TAKMAN v2

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2020
Like
58
Πόντοι
1
Τελειοποιω πρώτα το αρχείο SPSS.
Η τελευταία φορά που ήρθα Ελλάδα (19/01/2020 έως και 02/02/2020) με τον αρη στον τοξοτη ήταν αρκετά ερωτική.
Αν οι ερωτικές περιπέτειες της παραπάνω περιόδου δεν προστεθούν στο δείγμα, τα συμπεράσματα θα είναι "με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε".
Η μεθοδος δειγματοληψίας είναι απλή τυχαία δειγματοληψία με επανατοποθέτηση (Μπαο Μπαο τη μπάκα σου κοιτάω, Μπαο Μπαο σε βλέπω και γελάω) (π.χ. τη ζητιάνα στην πλατεία Φιλικής Εταιρίας, έχω αποπειραθεί πολλές φορές έναντι 5 η 10 ευρώ να της χουφτωσω τα ριγκακια - τέτοιες παρατηρήσεις εχουν καταχωρηθεί στο αρχείο σαν επαναλαμβανομενες μετρήσεις).
Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε το intraclass correlation.

OP
OP
T

TAKMAN v2

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2020
Like
58
Πόντοι
1
Τακμαν δεν αρκεί ένα αρχείο στο statistical program for sosial science. Πρέπει να φτιάξεις εξαρχής ολόκληρο πρόγραμμα το statistical program for sexual science. Εκεί θα πρέπει να είναι πολυπαραγοντικα τα δεδομένα, δηλαδή να φαίνεται αν αυξάνοντας πχ ηλικία, βυζιά και κρικους αυξάνεται η στύση ή αν παίζει ρόλο το μέγεθος ή ο αριθμός των κρικων σε βραχιόλια, κολιέ και άλλα γεροντιστικα γυναικεία αξεσουάρ. Το καλσόν που καλύπτει την κυτταρίτιδα σε φτιάχνει ή σε χαλάει; Και να εμπλουτίσεις τα ποστ με φωτό για να παίρνουμε ιδέα καλύτερα τι εννοείς. Ο συνδυασμός πχ με βαμμένο μαλλί και ασιδερωτο πρόσωπο τύπου Σαπουτζάκη; Προτιμάς πχ Ρένα Βλαχοπούλου στα 40 της που μεγαλοεδειχνε ή Αλίκη Βουγιουκλάκη στα 60 της που μικροεδειχνε;
Τη Βουγιουκλάκη τη θυμάμαι στα 60 της. Σίγουρα δεν ήταν ο τύπος μου. Μπορείς να παραθέσεις φωτογραφία της Βλαχοπούλου στα 40 της για να κάνω τη σύγκριση;

OP
OP
T

TAKMAN v2

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2020
Like
58
Πόντοι
1
TAKMAN οι 80+ κανουν μπανιο τακτικα? Δεν μυριζουν κατρουλιλα απο τα τσισα που τους φευγουν λογω ακρατειας? Τι κανεις εκει, τις πλενεις με μωρομαντηλο το πιπι τους? Επισης ηθελα να μας περιγραψεις πως γινεται το γελιο του κορνουτου ευχαριστω
Εξαρτάται από τη γυναίκα. Αν είναι 80+ ετών ζητιάνα, σίγουρα το αφρόλουτρο θα είναι για αυτήν άγνωστη λέξη. Η κυρία Νίκη όμως στα 80 της φυσαγε (ζει ακόμα - και η πλάκα έχει ότι μου το κρατάει μανιάτικο, που τη φλέρταρα 9 χρόνια πριν).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom