DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Σαν σήμερα πριν 30 χρόνια ακριβώς το 1977 κάνει πρεμιέρα σε 32 αίθουσες η ταινία Star Wars.Πρόκειται για την ταινία-θρύλο που άλλαξε τον χάρτη των κινηματογραφικών δεδομένεν κ την ιστορία του κινηματογράφου.Τότε πολλοί δεν πίστεψαν για την επιτυχία του εν λόγω έργου κ η πρεμιέρα έγινε μόνο σε 32 κινηματογράφους σε όλη την Αμερική.Βέβαια η συνέχεια ήταν διαφορετική,κ παρόλο που τα τότε εφέ ήταν σε εμβρυακή μορφή,εξακολουθεί η ταινία να καθηλώνει.Τα ονόματα που παρέλασαν από τις 6 συνολικά ταινίες΄ήτανα πό τα μεγαλύτερα του κινηματογράφου. Για να γιορτάσει τα 30χρονα της κινηματογραφικής σειράς/φετίχ, η Lucasfilms διοργανώνει ένα πενθήμερο πάρτι στο LA, όπου αναμένεται να συγκεντρωθούν πάνω από 30.000 θαυμαστές των ηρώων των Star Wars για να παρακολουθήσουν προβολές των ταινιών, εκθέσεις και ομιλίες σχετικά με τον αγαπημένο τους Πόλεμο των ʼστρων που δεν τελειώνει ποτέ!
Για αυτή την ταινία-θρύλο θα μπορώ να μιλαώ για ώρες.Έχω μάθει όλες τις ατάκες απέξω,αφού νομίζω ότι οι φορές που το έχω δει το εν λόγω έργο να αγγίζουν εάν δεν έχουν ξεπεράσει τριψήφιο αριθμό
Για αυτή την ταινία-θρύλο θα μπορώ να μιλαώ για ώρες.Έχω μάθει όλες τις ατάκες απέξω,αφού νομίζω ότι οι φορές που το έχω δει το εν λόγω έργο να αγγίζουν εάν δεν έχουν ξεπεράσει τριψήφιο αριθμό