Ο Αντώνης Ρέμος είναι έτοιμος να εντάξει στο διοικητικό τιμ της ομάδας του Ηρακλή, ένα πρόσωπο που θα προκαλέσει αίσθηση. Πιο συγκεκριμένα έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία στη Θεσσαλονίκη σύμφωνα με την οποία ο πρόεδρος του «Γηραιού» έχει προσεγγίσει τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο με σκοπό να αναλάβει κάποιο πόστο στην ΠΑΕ. Οι δύο άνδρες είναι πολύ καλοί φίλοι και αυτό επιβεβαιώνει τη φήμη. Tα σενάρια αναφέρουν πως, ο γνωστός τραγουδιστής έχει ήδη μιλήσει με τον γνωστό δημοσιογράφο, έχοντας αποδεχτεί και την πρότασή του. Αν ισχύει κάτι τέτοιο τότε ο Τριανταφυλλόπουλος θα ανηφορίσει τις επόμενες ημέρες για Θεσσαλονίκη.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στα διοικητικά του Ηρακλή ο Τριανταφυλλόπουλος;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28
- Εμφανίσεις 1K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
αφού ο Μάκης είναι αεκτζής ρε συ
aarsenikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
e και ο βαρδινογιάννης είναι γαύρος και έχει τον παο.
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Ο Ρεμος πρεπει να καταλαβει οτι οι ομαδες δεν ειναι κομματα,οπου ο καθε απιθανος λογω της οποιας φημης του εισχωρει και κανει το κομματι του χωρις ουσιαστικα να ελεγχεται και να κρινεται απο κανεναν.Εδω μετραν τα αποτελεσματα και οχι οι εντυπωσεις.Αν εχει χρηματα να χωσει ο Μακης ας σιμωσει,αν οχι τοτε θα εναι απλα μια ακομη ρουκετα στο Ελληνικο ποδοσφαιρο.
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Ο Ρεμος πρεπει να καταλαβει οτι οι ομαδες δεν ειναι κομματα,οπου ο καθε απιθανος λογω της οποιας φημης του εισχωρει και κανει το κομματι του χωρις ουσιαστικα να ελεγχεται και να κρινεται απο κανεναν.
δυστυχώς φίλε, πολλές ομάδες έτσι είναι. και μέσα σε αυτές ίσως και ο Ηρακλής (βλέπε και περίπτωση Μπέου)
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Φαινεται πως ο Αντωνακης δε ψηθηκε ακομη και νομιζει οτι ειναι στις σοου μπιζνες,βεβαια στον Ηρακλη βρισκει και τα κανει αφου δεν υπαρχει η παραμικρη αντιδραση(απο ποιον αλλωστε?)δυστυχώς φίλε, πολλές ομάδες έτσι είναι. και μέσα σε αυτές ίσως και ο Ηρακλής (βλέπε και περίπτωση Μπέου)
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.908
- Πόντοι
- 606
Γι αυτο!!Σου λεει μονος μου θα μεινω?? :Sαφού ο Μάκης είναι αεκτζής ρε συ
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Γι αυτο!!Σου λεει μονος μου θα μεινω?? :S
οπότε είπε να πάει εκεί που είναι πολλοί, ε;
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Tεινει να γινει το επαγγελματικο ποδοσφαιρο LIFESTYLE!Λογικα θα κατσει κανα χρονο και αθορυβα λος πουλος,εκτος αν καυλωσει με την βρωμοκατασταση που επικρατει και ψαχθει για βρωμικα κυκλωματα και για εξυγιανση και τα αρχιδια μου κουνιουνται!Λετε να μπει σε τζακουζι με τον Αντωνακι για να πουλησουν διαρκειας??
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Αν μπει στο τζακουζι κλαψ'τα,θα σκοτωθουν!Tεινει να γινει το επαγγελματικο ποδοσφαιρο LIFESTYLE!Λογικα θα κατσει κανα χρονο και αθορυβα λος πουλος,εκτος αν καυλωσει με την βρωμοκατασταση που επικρατει και ψαχθει για βρωμικα κυκλωματα και για εξυγιανση και τα αρχιδια μου κουνιουνται!Λετε να μπει σε τζακουζι με τον Αντωνακι για να πουλησουν διαρκειας??
και η Ρούλα ΒροχοπούλουΠασχαλίδης - Τριανταφυλλόπουλος, ο Αρναούτογλου λείπει για να γίνει το τρείο γραφικότητας :S
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
αλλαξτε το ονομα στο thread και καντε το κατι σε ΗΡΑ η κατι τετοιο καλο ειναι μια ακομα ομαδα να εχει δικο της thread αλλα να ποσταρει και καμια αρρωστη γρια. Οσο για τα διοικητικα μη τρελενεστε δεν πα να φερει και τον Τερνες Κουικ ο Σπανουδακης ειναι πισω απο Ρεμο
αν υπηρχε σχετικο ενδιαφερον θα ειχε ανοιξει ηδη σχετικο θεμααλλαξτε το ονομα στο thread και καντε το κατι σε ΗΡΑ η κατι τετοιο καλο ειναι μια ακομα ομαδα να εχει δικο της thread αλλα να ποσταρει και καμια αρρωστη γρια. Οσο για τα διοικητικα μη τρελενεστε δεν πα να φερει και τον Τερνες Κουικ ο Σπανουδακης ειναι πισω απο Ρεμο
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
μια γρια ρε κατι εστω απο ΚΑΠΗ να κρατησει το θεμα και να ακολουθησουν και αλλες ομαδες απολλων ξανθη σερρες οφη (οχι αυτος εχει 2 αδερφα thread )
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
τον προλαβες; σε ζηλευω!εγώ δεν είμαι `γριά' αλλά είμαι φαν του χ'παναγή
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
ολοι οσοι γουσταρουμε μπαλα υποκλιθηκαμε στον μεγαλο Βασια αλλα και στην ομαδα του Ηρακλη της 10ετιας του 80 που λογω κομπλεξ και μη υποστηριξης απο τον κοσμο και τον τυπο και παρ'οτι εκανε οργια στο γηπεδο δεν πηρε οσα αξιζε.Πολλοι καλοι παιχτες αλλα σε λαθος φανελλες...εγώ δεν είμαι `γριά' αλλά είμαι φαν του χ'παναγή