Balkan cowboy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 8.048
- Πόντοι
- 1.056
Σκεφτείτε να βγούνε όσοι γουστάρουν μαστίγωμα και να σκούζουν για τις βυσοδομίες και τα βίτσια των γυναικών.
Δοκίμασε τις αντοχές μας τότε με τα χεσιματα αλλά τι να τον κάνουμε τον μπουστηΈχει ανέβει πολύ το νήμα με όλους τουςκλώνουςδυνατούς χύστες. Και εγώ που θέλω να πάρω έγκυρες πληρφορίες και χρήσιμες συμβουλές από τον άρχοντα για όταν ανέβω Πολωνία, διαβάζω για σκυλιά γαμιάδες και χεσίματα
Το μπαχαλέψατε ρε μλκες
ΧοντρόΟ σκύλος θα γαμήσει.Για τον καλόγερο δεν είμαι σίγουρος.
Κανένας δεν χρειάζεται να κάτσει να ασχοληθεί με το ποια ήταν η συμφωνία, μαν. Έχεις έναν τύπο που χέζει γυναίκες, αυτό αρκεί για να τον μπανάρεις από τις συναναστροφές σου, διότι δείχνει τα νοσηρά του γούστα. Όταν μπορείς να συναναστραφείς ανθρώπους με ωραίες και προοδευτικές ιδέες, δεν ασχολείσαι με τοξικά άτομα. Στην κανονική ζωή τον κάνεις πέρα, στο φόρουμ που δίνει τα ίδια δικαιώματα έκφρασης σε όλους, τον έχεις σαν παράδειγμα αποφυγής ή έστω για διασκέδαση όταν βγάζει γέλιο. Αυτή είναι η δική μου άποψη.Λιγη κοινη λογικη... Ατομο που δεν γουσταρει κοπρολαγνιες ουρολαγνιες κλπ ειναι δυνατον να μενει με τα σκατα στο στομα? Θα ξερνουσε αντανακλαστικα.
btw, οταν κυκλοφορησαν κατι βιντεο με την γνωστη Βερονικα, ολοι επεσαν να την φανε που δεχοταν κατουρημα, κανεις δεν ειπε οτι το καημενο το κοριτσακι βρεθηκε σε αναγκη και το εκμεταλευτηκαν
Τα ρε στο σπίτι σου...Όχι εδώ!!Σε εσενα παρεθεσα ρε? Στον αλλον που εμπλεξε παιδεραστιες παρεθεσα
Φαντάσου τώρα να τρέξεις έτσι πίσω απ' την Ελλεηνίδα στην Ερμού.
Έλα μωρέ έριξε μια μερίδα σε μια και το κάνατε ολόκληρο θέμα σε αυτή τη ζωή 1 κατσίκα και 99 γυναίκες να γαμησεις κατσικογαμη θα σε πουνΔικηγόρους σας λέω για το σκατ, που προσπαθείτε να το περάσετε σαν κοινό βίτσιο, δηλ. εφόσον τα δύο μέρη συμφωνούν δεν τρέχει τίποτα. Αυτές τις απόψεις δεν θα μπορούσατε να τις υποστηρίξετε πέρα από το bou δηλ. σε κοινωνικές συναναστροφές με πολιτισμένους ανθρώπους, που έχουν ισορροπημένη ζωή και ψυχολογία, διότι δεν είναι ηλίθιοι να μην καταλαβαίνουν τι παίζει. Ένας κομπλεξικός βρίσκει κοπέλλες που δέχονται σκατ, επειδή βρίσκονται στην ανάγκη.
Οι νορμάλ άνθρωποι έχουν καταφέρει να εξελιχθούν κι έχουν πιο αναπτυγμένα ηθικά και αισθητικά κριτήρια και τέτοιες ζωώδεις συμπεριφορές τις έχουν εξοστρακίσει από τη ζωή τους. Προσπαθείστε να κάνετε κύκλο με σωστούς ανθρώπους και δοκιμάστε να πείτε ότι θαυμάζετε κάποιον που χέζει γυναίκες και παρεμφερείς αηδίες και θα δείτε τι αντιμετώπιση θα έχετε. Εδώ έχουμε φτάσει σε επίπεδο να ασχολούμαστε με artificial intelligence και κάποιοι δεν έχετε καταφέρει ακόμη να ξεκολλήσετε από τα σκατά. Θα έχετε τη ζωή που αξίζετε.
Tσιμπα μια κουραδαΤα ρε στο σπίτι σου...Όχι εδώ!!
Γκεγκε;
Φιλε Τελλυ είπαμε άλλη βαρύτητα έχει να πιάσεις μια συναγρίδα καρτέρι στα 20μ σε ελεύθερη κατάδυση, και άλλο αγοράζω απ τον πάγκο του ιχθυοπωλη τη συναγρίδα του ενυδρείου παρουσιάζοντας ότι την καμακωσα, πως να το κανουμε δεν είναι το ίδιο.διαφέρουν σε κάτι από τις εκδιδόμενες του Κμν ;;;
Tσιμπα μια κουραδα από το λαμπραντορ
φωτο με Μινέρβα έχει χρόνια να ανεβάσειΠάντως αν συνεχίσει το βιολί ευτυχή μπλετσα με φωτορεπορταζ κονσέρβα και βιντεάκια ξεκουδουνα θα το φάει αυτός το χεσιμο θελουμε αυθεντικές καταστάσεις χέρι με βρώμικο μπαλκαν νύχι σε μπούτι σπονσορετας σπορτεξ με τσινος παντελόνι να συνοδεύει σπονσορετα με τουαλέτα και χάι Χιλς και σώβρακο Μινέρβα στην πολυθρόνα πεταμένο πλάι σε βικτωρια σικρετ στρινγκ
Τύπε η αιμορροΐδα απ' το πολύ σκατ θα έχει γίνει σαν το βυζί της Πολωνέζας, τουλάχιστον είσαι εντός θέματοςΤρεις μήνες τρώω φακές και ξερό ψωμί ( μου το δίνουν με έκπτωση) μπας και μαζέψω κάναν πύραυλο
Άμα βάλει τομι χιλφιγκερ καλύτερα να πάει να κάνει σαλοναριαμα σε τσοντοσινεμα να εκλιπαρεί ξαναμμένα αλλοδαπά ραμολιφωτο με Μινέρβα έχει χρόνια να ανεβάσει
Εκτός από ξύρισμα θα του ζητάνε και σώβρακο Τομι Χιλφιγκερ και πάνω οι σπονσορετες
Ξέχασες το βίντεο με το μπριζολίδι να ψήνεται χαχαΤρεις μήνες τρώω φακές και ξερό ψωμί ( μου το δίνουν με έκπτωση) μπας και μαζέψω κάναν πύραυλο
Με κοντές δεν έχουν πρόβλημα ... με τις ψηλές τους βγαίνει η κακία ....Λιγη κοινη λογικη... Ατομο που δεν γουσταρει κοπρολαγνιες ουρολαγνιες κλπ ειναι δυνατον να μενει με τα σκατα στο στομα? Θα ξερνουσε αντανακλαστικα.
btw, οταν κυκλοφορησαν κατι βιντεο με την γνωστη Βερονικα, ολοι επεσαν να την φανε που δεχοταν κατουρημα, κανεις δεν ειπε οτι το καημενο το κοριτσακι βρεθηκε σε αναγκη και το εκμεταλευτηκαν
Αυτοί που συνοδεύουν πατόζες στα χλιδάτα σουσοψαροριμπαϊαδικα των κυριλέ προαστείων της αττικής ....σώβρακο Μινέρβα
Τον πούστη θα νόμιζα ότι είναι ο εισαγγελέας ο ΚαλούσηςΜε κοντές δεν έχουν πρόβλημα ... με τις ψηλές τους βγαίνει η κακία ....
Του Κμαν είναι πολύ ψηλές.