Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οχι,.κρίνει από όλες αυτές τις πληροφορίες που δίνεις απλόχερα με φωτογραφίες και ποστ τόσο καιρό και αναφέρεται κυρίως στη συμπεριφορά σου και την εμφάνιση σου.

Το θέμα είναι το αποτέλεσμα.Εσένα ποιο είναι το αποτέλεσμα?Τι έχεις γαμήσει φέτος?Πέρυσι?Πρόπερσι?Πριν δέκα χρόνια?Εχεις corpus που λένε?

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Το θέμα είναι το αποτέλεσμα.Εσένα ποιο είναι το αποτέλεσμα?Τι έχεις γαμήσει φέτος?Πέρυσι?Πρόπερσι?Πριν δέκα χρόνια?Εχεις corpus που λένε?
Φέτος;;
Εγώ δεν χρειάζεται να χαλάω 300ρια για να σκιζω Ουκρανακια ετών 25.
Με 50-60€ βρίσκω κάθε βδομάδα απίστευτα κορμιά, 5 λεπτά από το σπίτι μου.

Αν περίμενα σαν εσένα να πάω διακοπές για να γαμησω θα είχα γίνει σαν εσένα.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Οχι,.κρίνει από όλες αυτές τις πληροφορίες που δίνεις απλόχερα με φωτογραφίες και ποστ τόσο καιρό και αναφέρεται κυρίως στη συμπεριφορά σου και την εμφάνιση σου.
Βγάζεις άκρη με αυτόν?
Ο άνθρωπος έχει δημιουργήσει μια δική του πραγματικότητα και κάνει το άσπρο μαύρο.Η αναίδεια του φαίνεται όταν σχολιάζει τη συμπεριφορά και την εμφάνιση άλλων.

Πάντως τσαντίζεται εύκολα (ως γνωστόν,"τους αμφισβητίες τους χύνει στη μάπα")

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Καλησπέρα , λοιπόν έχω νέα για την ουκρανέζα δασκάλα που ψήνεται να έρθει τον Αύγουστο , αλλά είχα ενστάσεις γιατί παίζει μπάλα με αράβια.
Αυτήν την εβδομάδα πήγε σαρμ ελ σειχ , και είναι μαζί με έναν αιγύπτιο καραφλό μπάρμπα. Κ-μαν σε αιγύπτιο φάση.
Επίσης την εχω δει σε φωτο μαζι με δυο πιο νεαρους , που ασχολούνται με τένις από ότι κατάλαβα γιατι βγαιναν φωτογραφιες με ρακετες σε γηπεδο.
Γενικώς γυρνάει με αυτήν την τριάδα.
Επειδή πάντα μελετάω τα πιο ακραία σενάρια , πιστεύω ότι είναι πιθανό να την παίρνουν όλοι μαζί και αυτοί οι τρεις να είναι φιλοι.
Στο πιο λαιτ σεναριο την εχει και τη βολταρει ο αιγυπτιος σπονσορας.

Τελικά λέω να παίξω μπάλα αλλού
Εχω παει αιγυπτο και ξερω πως σκέφτονται οι τυποι.
Την εχουν καραξεσκισει στο λεω 100%
Λυσσασμενα σκυλια ολο το σεξ εχουν στο μυαλο τους,μην ξεχνας υπαρχει και πεινα εκει κατω απο γυναικες.
Οι ντοπιες περα οτι ολες ειναι ειναι 200 κιλα ειναι και ασχημες οποτε οι αιγυπτιοι ακουγοντας οτι ειναι ξενη ευρωπαια η αμερικανα αφηνιαζουν.
Πεινα για μουνι εκει κατω,ας ειναι καλα τα μπουρδελα εδω και ο αγοραιος

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Καλησπέρα , λοιπόν έχω νέα για την ουκρανέζα δασκάλα που ψήνεται να έρθει τον Αύγουστο , αλλά είχα ενστάσεις γιατί παίζει μπάλα με αράβια.
Αυτήν την εβδομάδα πήγε σαρμ ελ σειχ , και είναι μαζί με έναν αιγύπτιο καραφλό μπάρμπα. Κ-μαν σε αιγύπτιο φάση.
Επίσης την εχω δει σε φωτο μαζι με δυο πιο νεαρους , που ασχολούνται με τένις από ότι κατάλαβα γιατι βγαιναν φωτογραφιες με ρακετες σε γηπεδο.
Επειδή πάντα μελετάω τα πιο ακραία σενάρια , πιστεύω ότι είναι πιθανό να την παίρνουν όλοι μαζί και αυτοί οι τρεις να είναι φιλοι.

Γιατι να μην τη ριξεις καναν πουτσο κι εσυ;
Που κολλας;
Τοσο κοπο εκανες εξα λλου με τσατ, και κουβεντολοι

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Φέτος;;

Αλλο να παιζεις μπαλα στην εδρα τους και αλλο εκτος εδρας.
Ας τα εξηγησει ο κμαν αυτα για να καταλαβεις.
Η μαλλον καλυτερα να σκεφτεσαι ετσι εμας μας συμφερει.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Πολλες Λευκορωσιδες βρισκονται Τουρκια και Ντουμπαι τωρα.Νομιζω οτι οι Λευκορωσιδες ειναι μια κλαση πανω απο τις Ουκρανες.
Η χωρα που μοιαζει πιο πολυ με την ουκρανια ειναι η λευκορωσια...ας απαντησει ο μεγαλος κμαν που τα εχει οργωσει..

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
Εχω παει αιγυπτο και ξερω πως σκέφτονται οι τυποι.
Την εχουν καραξεσκισει στο λεω 100%
Λυσσασμενα σκυλια ολο το σεξ εχουν στο μυαλο τους,μην ξεχνας υπαρχει και πεινα εκει κατω απο γυναικες.
Οι ντοπιες περα οτι ολες ειναι ειναι 200 κιλα ειναι και ασχημες οποτε οι αιγυπτιοι ακουγοντας οτι ειναι ξενη ευρωπαια η αμερικανα αφηνιαζουν.
Πεινα για μουνι εκει κατω,ας ειναι καλα τα μπουρδελα εδω και ο αγοραιος
Tυπε αμα εδω δεν ειχαμε μπουρδελα τι θα καναμε;

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Η χωρα που μοιαζει πιο πολυ με την ουκρανια ειναι η λευκορωσια...ας απαντησει ο μεγαλος κμαν που τα εχει οργωσει..

H Λευκορρωσία μοιάζει πιο πολύ με τη Ρωσία.Η Ουκρανία μοιάζει περισσότερο με την Πολωνία.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Εχω πολλές wannabe σαν αυτή.Σιγά μην ασχολούμαι με την καθεμία που πάει και τι κάνει.
Σαν και αυτή δε θυμάμαι κάποια..
Νέα και τούμπανο,κώλος,βυζιά,φάτσα

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706
Εντομεταξύ ένα ταληρο το μήνα καθαρίζει ο Κμαν,δεν είναι οικονομικά ευκατάστατος λέει ο αλλος
Αυτο κατα δήλωσή του αρχοντος.

Δεν εχει διασταυρωθει ομως.

Και χωρις διασταυρωση ο καθενας ειναι οτι δηλωσει ναουμ

Τελευταία τροποποίηση:

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706
Ξέρω ότι μας διαβάζει το μουνόπανο,άσε που κωλύεται να απαντήσει...
Οι φαπες εξω απο το macdonalds εχουν μεινει ανεξιτηλες στην μνημη κ τον σβερκο του.

Απο τότε που αποκαλυφθηκε το συμβαν σταματησε να γραφει.

Τυχαιο? Δεν νομιζω

Τελευταία τροποποίηση:

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706

Απο την αρχη στο ειπαμε

Ειναι χυσοδοχειο
Φερσου την σαν χυσοδοχειο

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706
Φέτος;;

Εγω το πιστευω

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σαν και αυτή δε θυμάμαι κάποια..
Νέα και τούμπανο,κώλος,βυζιά,φάτσα

Είναι και κάτι Ρωσίδες έτσι αλλά ζήτησαν τα κέρατά τους.
Αυτό μόνο σε Λευκορρωσίδα το βρίσκεις πλέον σε προσιτή τιμή.Αυτό είναι το πρόβλημα μετά το 2017.Μέχρι τότε έβρισκες άπειρες τέτοιες Ουκρανία αλλά η φρι βίζα τα γάμησε όλα.Τώρα μόνο επί του εδάφους και αν.Δηλαδή πρέπει να πας Κίεβο με πακέτο και να αρχίσεις το καμάκι επί του εδάφους σε δρόμο,μωλ,μαγαζιά,ρεστωράν κλαμπ για μια βδομάδα και ό,τι βγάλεις.Είναι για σκληρούς έμπειρους πέουλες.
Το ίδιο βέβαια μπορείς να κάνεις και Ρωσία,Λευκορρωσία δεν έχει διαφορά.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Αυτός γαμάει άνετα και στην Αγία Νάπα κάθε μέρα και άλλη αν θελήσει,το έχει πει δίπλα είναι.
Βρες που έχω γράψει κάτι τέτοιο ότι κάθε μερα γαμαω και άλλη στην Κύπρο και καντο quote.

Αλλιώς παραδέξου ότι δεν ξέρεις να διαβάζεις και ξυρισε τα αρχιδια σου μπας και αλλάξουν χρώμα. :vomit:

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Απο την αρχη στο ειπαμε

Ειναι χυσοδοχειο
Φερσου την σαν χυσοδοχειο
Αποφάσισα να μην της κλείσω να έρθει Ελλάδα και να καταξοδευτω με αεροπορικά , διαμονή , δείπνα κλπ σε περίοδο high season. Θα φέρω μια άλλη που είναι αρκετά πιο οικονομική - γουστάρει παγκάκι παραλία με πατατάκια και μπύρες και την δασκάλα θα την συναντήσω κιεβο κατά τον Οκτώβρη για να βγει πιο οικονομικά η φάση. Δεν αξίζει να ξοδέψω τόσα φράγκα για χυσοδοχειο αιγυπτιων.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ωραιότατες παραλίες στο Καλίνινγκραντ.Σλαβικές καταστάσεις.

Αγία Νάπα σήμερα.Κάπου ανάμεσα στις κωλαρούδες κρύβεται και ο ξενιτεμένος.Αυτός τουλάχιστον γαμάει.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Ωραιότατες παραλίες στο Καλίνινγκραντ.Σλαβικές καταστάσεις.

Αγία Νάπα σήμερα.Κάπου ανάμεσα στις κωλαρούδες κρύβεται και ο ξενιτεμένος.Αυτός τουλάχιστον γαμάει.

Πλαταμωνα καλυτερα ειναι
Ολες οι εθνικοτητες και πιο πολυ πραμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom