fun_tou_bou
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 903
- Πόντοι
- 366
Εντομεταξύ ένα ταληρο το μήνα καθαρίζει ο Κμαν,δεν είναι οικονομικά ευκατάστατος λέει ο αλλος
Tι έγινε με τη Λευκορωσίδα βυζαρού;Κανόνισα να φέρω Ουγγαρέζα σπονσορέτ άλογο Ελλάδα τον Αύγουστο για σπέσιαλ γούστα.Για να δούμε.Η τύπισσα δηλώνει ενθουσιασμένη με Ελλάδα κτλ.
Μάλλον θα κάνω ντουμπλέν,πρώτα Κίεβο μετά Ελλάδα.Η να τις φέρω όλες Ελλάδα αλληλοδιαδόχως?
Ξέρω ότι μας διαβάζει το μουνόπανο,άσε που κωλύεται να απαντήσει...Χαχαχαχαχ
Ενω οτιδηποτε αλλο γραφει δεν ειναι παπαριές
Tι έγινε με τη Λευκορωσίδα βυζαρού;
Παίξε το χαρτί της Ελλάδας,μην τρέχεις καλοκαιριάτικα πάνω.
'Εχεις όλη την υπόλοιπη χρονιά να το κάνεις.
Η Λευκορωσσιδα βυζαρου ειναι στην τουρκια .Ετσι τουλαχιστον ειδα στο instagram..Tι έγινε με τη Λευκορωσίδα βυζαρού;
Πως και ετσι Ουγγαρεζα τυπε;Εκανες νομιζω εκπτωση απο τα γουστα σου.
Πήγε με την πρωινή δουλειά της στο ετήσιο συνέδριο νανοτεχνολογίας και ρομποτικής στο Eσκίσεχιρ;Η Λευκορωσσιδα βυζαρου ειναι στην τουρκια .Ετσι τουλαχιστον ειδα στο instagram..
Από την κοινή λογική τα αντλώ ρε κακομοίρογλου,μην κοιτάς που εσύ βαφτίζεις το κρέας ψάρι.Να υποθέσω οτι τις γνώσεις σου τις αντλείς από τη μακρόχρονη εμπειρία σου ως σπόνσορας αφού ξέρεις τόσα πολλά για το σπονσοριλίκι.Πόσες γκόμενες έχεις σπονσοράρει?Ποιες ήταν οι απαιτήσεις τους?Το επίπεδό τους εμφανισιακά?
10 προφίλ έχω?Καλά,τί τον ρωτάς τώρα κι εσύ;
Αυτός δεν έχει μιλήσει με γυναίκα στη ζωή του,μην πω και με άνθρωπο,δε βλέπεις που μόνο τρολιές και μαλακίες γράφει με τα 10 προφιλ που έχει;
Γειά σου κλώνε μου!Πήγε με την πρωινή δουλειά της στο ετήσιο συνέδριο νανοτεχνολογίας και ρομποτικής στο Eσκίσεχιρ;
Στείλε μου pm να την τσεκάρω και να της κάνω μία πρόταση που δε θα μπορεί να αρνηθεί?,
γιατί άμα περιμένω από τον Αρχηγό που μου τις παρουσιάζει next door παρθενόπες,
θα βάλω τελικά χέρι στις βυζάρες της όταν θα έχουν φτάσει αφαλό...
Γειά σου τρίτο account μουΓειά σου κλώνε μου!
Είμαι το τρίτο προφίλ σου?Γειά σου τρίτο account μου
Υ.Γ.Ανακαλώ, η βυζαρού(τουλάχιστον αυτή την φορά) δεν έχει πάει Κων/πολη να αρπάξει πούτσες.
Κάτι τέτοιο θα ήταν, προ στιγμής,πρακτικά αδύνατο.
Λόγω παλαιότηταςΕίμαι το τρίτο προφίλ σου?
Αδικία,γιατί δεν είμαι το δεύτερο?
Θα σεβαστώ την απάντηση σου,μιας και είσαι το πρώτο μου προφίλ,ή μαλλον εγώ το τρίτο σου.Λόγω παλαιότητας
Οχι,.κρίνει από όλες αυτές τις πληροφορίες που δίνεις απλόχερα με φωτογραφίες και ποστ τόσο καιρό και αναφέρεται κυρίως στη συμπεριφορά σου και την εμφάνιση σου.Να υποθέσω οτι τις γνώσεις σου τις αντλείς από τη μακρόχρονη εμπειρία σου ως σπόνσορας αφού ξέρεις τόσα πολλά για το σπονσοριλίκι.Πόσες γκόμενες έχεις σπονσοράρει?Ποιες ήταν οι απαιτήσεις τους?Το επίπεδό τους εμφανισιακά?
Aρχηγέ, κυνηγάω το θήραμα ? αλλά δεν είμαι σίγουρος 100% ότι πρόκειται γι' αυτήν.Είπαμε οι Λευκορρωσίδες μόνο Κίεβο έρχονται ανέτως και Μόσχα.Εφερα δύο μέχρι τώρα Κίεβο.Το οτι αναγκάζομαι να φέρνω Λευκορρωσίδες αντί να βρίσκω καινούργιες Ουκρανές στο κέντρο της Ουκρανίας κάτι λέει.
Το ιδανικό θα είναι να φέρω τίποτα Πόλκες,Τσέχες ή Δυτικές Κίεβο αλλά θα ξενερώσουν.
Πολλες Λευκορωσιδες βρισκονται Τουρκια και Ντουμπαι τωρα.Νομιζω οτι οι Λευκορωσιδες ειναι μια κλαση πανω απο τις Ουκρανες.Είπαμε οι Λευκορρωσίδες μόνο Κίεβο έρχονται ανέτως και Μόσχα.Εφερα δύο μέχρι τώρα Κίεβο.Το οτι αναγκάζομαι να φέρνω Λευκορρωσίδες αντί να βρίσκω καινούργιες Ουκρανές στο κέντρο της Ουκρανίας κάτι λέει.
Εχω πολλές wannabe σαν αυτή.Σιγά μην ασχολούμαι με την καθεμία που πάει και τι κάνει.Aρχηγέ, κυνηγάω το θήραμα ? αλλά δεν είμαι σίγουρος 100% ότι πρόκειται γι' αυτήν.
Σε κάτι stories της έχει βγάλει φάτσα κάρτα τούρκους,αλλά και άλλους που της προτείνουν λεφτά.
Δε θέλω να γίνω και εγώ ένας από αυτούς
Ίσως πάλι το κάνει για ξεκάρφωμα...
Εν τω μεταξύ ψάχνω να βρω τη φωτό που είχες ανεβάσει τότε και δεν τη βρίσκω.
Αν και είχα εστιάσει στους βύζους,το θήραμα νομίζω είχε καστανά μάτια,
αυτή που πάω να φλασάρω έχει γαλάζια.
Προστάτευσε το στράτευμα,πάω καρφί σε ναρκοπέδιο
Υ.Γ. Πάω γυμναστήριο να κουλάρω λίγο,για να μην κάνω καμιά χοντρή μαλακία και με ταγκάρει
Καλησπέρα , λοιπόν έχω νέα για την ουκρανέζα δασκάλα που ψήνεται να έρθει τον Αύγουστο , αλλά είχα ενστάσεις γιατί παίζει μπάλα με αράβια.
Αυτήν την εβδομάδα πήγε σαρμ ελ σειχ , και είναι μαζί με έναν αιγύπτιο καραφλό μπάρμπα. Κ-μαν σε αιγύπτιο φάση.
Επίσης την εχω δει σε φωτο μαζι με δυο πιο νεαρους , που ασχολούνται με τένις από ότι κατάλαβα γιατι βγαιναν φωτογραφιες με ρακετες σε γηπεδο.
Γενικώς γυρνάει με αυτήν την τριάδα.
Επειδή πάντα μελετάω τα πιο ακραία σενάρια , πιστεύω ότι είναι πιθανό να την παίρνουν όλοι μαζί και αυτοί οι τρεις να είναι φιλοι.
Στο πιο λαιτ σεναριο την εχει και τη βολταρει ο αιγυπτιος σπονσορας.
Τελικά λέω να παίξω μπάλα αλλού