Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
Εντομεταξύ ένα ταληρο το μήνα καθαρίζει ο Κμαν,δεν είναι οικονομικά ευκατάστατος λέει ο αλλος

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κανόνισα να φέρω Ουγγαρέζα σπονσορέτ άλογο Ελλάδα τον Αύγουστο για σπέσιαλ γούστα.Για να δούμε.Η τύπισσα δηλώνει ενθουσιασμένη με Ελλάδα κτλ.
Μάλλον θα κάνω ντουμπλέν,πρώτα Κίεβο μετά Ελλάδα.Η να τις φέρω όλες Ελλάδα αλληλοδιαδόχως?

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Κανόνισα να φέρω Ουγγαρέζα σπονσορέτ άλογο Ελλάδα τον Αύγουστο για σπέσιαλ γούστα.Για να δούμε.Η τύπισσα δηλώνει ενθουσιασμένη με Ελλάδα κτλ.
Μάλλον θα κάνω ντουμπλέν,πρώτα Κίεβο μετά Ελλάδα.Η να τις φέρω όλες Ελλάδα αλληλοδιαδόχως?
Tι έγινε με τη Λευκορωσίδα βυζαρού;

Παίξε το χαρτί της Ελλάδας,μην τρέχεις καλοκαιριάτικα πάνω.
'Εχεις όλη την υπόλοιπη χρονιά να το κάνεις.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Χαχαχαχαχ

Ενω οτιδηποτε αλλο γραφει δεν ειναι παπαριές
Ξέρω ότι μας διαβάζει το μουνόπανο,άσε που κωλύεται να απαντήσει...

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Tι έγινε με τη Λευκορωσίδα βυζαρού;

Παίξε το χαρτί της Ελλάδας,μην τρέχεις καλοκαιριάτικα πάνω.
'Εχεις όλη την υπόλοιπη χρονιά να το κάνεις.

Ισως να τη φέρω σε ντουμπλέν στο Κίεβο.Αυτή μόνο Κίεβο μπορεί πρακτικά να έρθει.Ουκρανία το πρόβλημα είναι οτι έχουν γίνει ελάχιστοι εμβολιασμοί και οι γκόμενες κωλύονται να έρθουν.

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
Πως και ετσι Ουγγαρεζα τυπε;Εκανες νομιζω εκπτωση απο τα γουστα σου.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πως και ετσι Ουγγαρεζα τυπε;Εκανες νομιζω εκπτωση απο τα γουστα σου.

Δίνω ευκαιρίες.Εχουμε ανακατατάξεις στο μπλοκ και πρέπει να έχουμε όλα τα σίδερα στη φωτιά που λένε.Η Ρωσία,Λευκορρωσία μονίμως κλειστές.η Ουκρανία πλημμύρισε σεξοτουρίστες οπότε πρέπει να διευρύνεις το πεδίο.
Είμαι φανατικός στη σλαβική διάσταση αλλά οι Ούγγροι έχουν και ποσοστό σλαβικής πρόσμιξης οπότε δεν είναι τελείως εκτός.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Η Λευκορωσσιδα βυζαρου ειναι στην τουρκια .Ετσι τουλαχιστον ειδα στο instagram..
Πήγε με την πρωινή δουλειά της στο ετήσιο συνέδριο νανοτεχνολογίας και ρομποτικής στο Eσκίσεχιρ;:think:

Στείλε μου pm να την τσεκάρω και να της κάνω μία πρόταση που δε θα μπορεί να αρνηθεί?,
γιατί άμα περιμένω από τον Αρχηγό που μου τις παρουσιάζει next door παρθενόπες,
θα βάλω τελικά χέρι στις βυζάρες της όταν θα έχουν φτάσει αφαλό...

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Να υποθέσω οτι τις γνώσεις σου τις αντλείς από τη μακρόχρονη εμπειρία σου ως σπόνσορας αφού ξέρεις τόσα πολλά για το σπονσοριλίκι.Πόσες γκόμενες έχεις σπονσοράρει?Ποιες ήταν οι απαιτήσεις τους?Το επίπεδό τους εμφανισιακά?
Από την κοινή λογική τα αντλώ ρε κακομοίρογλου,μην κοιτάς που εσύ βαφτίζεις το κρέας ψάρι.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Καλά,τί τον ρωτάς τώρα κι εσύ; :2funny:

Αυτός δεν έχει μιλήσει με γυναίκα στη ζωή του,μην πω και με άνθρωπο,δε βλέπεις που μόνο τρολιές και μαλακίες γράφει με τα 10 προφιλ που έχει;
10 προφίλ έχω?
Ουάου!Ποιά είναι?

Πήγε με την πρωινή δουλειά της στο ετήσιο συνέδριο νανοτεχνολογίας και ρομποτικής στο Eσκίσεχιρ;:think:

Στείλε μου pm να την τσεκάρω και να της κάνω μία πρόταση που δε θα μπορεί να αρνηθεί?,
γιατί άμα περιμένω από τον Αρχηγό που μου τις παρουσιάζει next door παρθενόπες,
θα βάλω τελικά χέρι στις βυζάρες της όταν θα έχουν φτάσει αφαλό...
Γειά σου κλώνε μου!

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Γειά σου τρίτο account μου:rockon:

Υ.Γ.Ανακαλώ, η βυζαρού(τουλάχιστον αυτή την φορά) δεν έχει πάει Κων/πολη να αρπάξει πούτσες.
Κάτι τέτοιο θα ήταν, προ στιγμής,πρακτικά αδύνατο.
Είμαι το τρίτο προφίλ σου?
Αδικία,γιατί δεν είμαι το δεύτερο?

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Είπαμε οι Λευκορρωσίδες μόνο Κίεβο έρχονται ανέτως και Μόσχα.Εφερα δύο μέχρι τώρα Κίεβο.Το οτι αναγκάζομαι να φέρνω Λευκορρωσίδες αντί να βρίσκω καινούργιες Ουκρανές στο κέντρο της Ουκρανίας κάτι λέει.
Το ιδανικό θα είναι να φέρω τίποτα Πόλκες,Τσέχες ή Δυτικές Κίεβο αλλά θα ξενερώσουν.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Να υποθέσω οτι τις γνώσεις σου τις αντλείς από τη μακρόχρονη εμπειρία σου ως σπόνσορας αφού ξέρεις τόσα πολλά για το σπονσοριλίκι.Πόσες γκόμενες έχεις σπονσοράρει?Ποιες ήταν οι απαιτήσεις τους?Το επίπεδό τους εμφανισιακά?
Οχι,.κρίνει από όλες αυτές τις πληροφορίες που δίνεις απλόχερα με φωτογραφίες και ποστ τόσο καιρό και αναφέρεται κυρίως στη συμπεριφορά σου και την εμφάνιση σου.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Είπαμε οι Λευκορρωσίδες μόνο Κίεβο έρχονται ανέτως και Μόσχα.Εφερα δύο μέχρι τώρα Κίεβο.Το οτι αναγκάζομαι να φέρνω Λευκορρωσίδες αντί να βρίσκω καινούργιες Ουκρανές στο κέντρο της Ουκρανίας κάτι λέει.
Το ιδανικό θα είναι να φέρω τίποτα Πόλκες,Τσέχες ή Δυτικές Κίεβο αλλά θα ξενερώσουν.
Aρχηγέ, κυνηγάω το θήραμα ? αλλά δεν είμαι σίγουρος 100% ότι πρόκειται γι' αυτήν.
Σε κάτι stories της έχει βγάλει φάτσα κάρτα τούρκους,αλλά και άλλους που της προτείνουν λεφτά.
Δε θέλω να γίνω και εγώ ένας από αυτούς:confused:
Ίσως πάλι το κάνει για ξεκάρφωμα...

Εν τω μεταξύ ψάχνω να βρω τη φωτό που είχες ανεβάσει τότε και δεν τη βρίσκω.
Αν και είχα εστιάσει στους βύζους,το θήραμα νομίζω είχε καστανά μάτια,
αυτή που πάω να φλασάρω έχει γαλάζια.:think:

Προστάτευσε το στράτευμα,πάω καρφί σε ναρκοπέδιο:confused:

Υ.Γ. Πάω γυμναστήριο να κουλάρω λίγο,για να μην κάνω καμιά χοντρή μαλακία και με ταγκάρει

perrythejiger

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2014
Like
12
Πόντοι
0
Πολλες Λευκορωσιδες βρισκονται Τουρκια και Ντουμπαι τωρα.Νομιζω οτι οι Λευκορωσιδες ειναι μια κλαση πανω απο τις Ουκρανες.

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Καλησπέρα , λοιπόν έχω νέα για την ουκρανέζα δασκάλα που ψήνεται να έρθει τον Αύγουστο , αλλά είχα ενστάσεις γιατί παίζει μπάλα με αράβια.
Αυτήν την εβδομάδα πήγε σαρμ ελ σειχ , και είναι μαζί με έναν αιγύπτιο καραφλό μπάρμπα. Κ-μαν σε αιγύπτιο φάση.
Επίσης την εχω δει σε φωτο μαζι με δυο πιο νεαρους , που ασχολούνται με τένις από ότι κατάλαβα γιατι βγαιναν φωτογραφιες με ρακετες σε γηπεδο.
Γενικώς γυρνάει με αυτήν την τριάδα.
Επειδή πάντα μελετάω τα πιο ακραία σενάρια , πιστεύω ότι είναι πιθανό να την παίρνουν όλοι μαζί και αυτοί οι τρεις να είναι φιλοι.
Στο πιο λαιτ σεναριο την εχει και τη βολταρει ο αιγυπτιος σπονσορας.

Τελικά λέω να παίξω μπάλα αλλού

• Like
Αντιδράσεις: dCorso
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Aρχηγέ, κυνηγάω το θήραμα ? αλλά δεν είμαι σίγουρος 100% ότι πρόκειται γι' αυτήν.
Σε κάτι stories της έχει βγάλει φάτσα κάρτα τούρκους,αλλά και άλλους που της προτείνουν λεφτά.
Δε θέλω να γίνω και εγώ ένας από αυτούς:confused:
Ίσως πάλι το κάνει για ξεκάρφωμα...

Εν τω μεταξύ ψάχνω να βρω τη φωτό που είχες ανεβάσει τότε και δεν τη βρίσκω.
Αν και είχα εστιάσει στους βύζους,το θήραμα νομίζω είχε καστανά μάτια,
αυτή που πάω να φλασάρω έχει γαλάζια.:think:

Προστάτευσε το στράτευμα,πάω καρφί σε ναρκοπέδιο:confused:

Υ.Γ. Πάω γυμναστήριο να κουλάρω λίγο,για να μην κάνω καμιά χοντρή μαλακία και με ταγκάρει
Εχω πολλές wannabe σαν αυτή.Σιγά μην ασχολούμαι με την καθεμία που πάει και τι κάνει.

Καλησπέρα , λοιπόν έχω νέα για την ουκρανέζα δασκάλα που ψήνεται να έρθει τον Αύγουστο , αλλά είχα ενστάσεις γιατί παίζει μπάλα με αράβια.
Αυτήν την εβδομάδα πήγε σαρμ ελ σειχ , και είναι μαζί με έναν αιγύπτιο καραφλό μπάρμπα. Κ-μαν σε αιγύπτιο φάση.
Επίσης την εχω δει σε φωτο μαζι με δυο πιο νεαρους , που ασχολούνται με τένις από ότι κατάλαβα γιατι βγαιναν φωτογραφιες με ρακετες σε γηπεδο.
Γενικώς γυρνάει με αυτήν την τριάδα.
Επειδή πάντα μελετάω τα πιο ακραία σενάρια , πιστεύω ότι είναι πιθανό να την παίρνουν όλοι μαζί και αυτοί οι τρεις να είναι φιλοι.
Στο πιο λαιτ σεναριο την εχει και τη βολταρει ο αιγυπτιος σπονσορας.

Τελικά λέω να παίξω μπάλα αλλού

Πες της να φέρει και τους άλλους τρεις μαζί να την πάρετε κουαρτέτο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom