Νέα

Σπαστικά sms σε κινητά από τις ίδιες τις εταιρίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα meredi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Εχω ενα καρτοκινητο Q για τις βρωμοδουλειες..... Εστειλα μια μερα ενα SMS σε ενα 5 ψήφιο με χεωση 79 λεπτά για συμμετοχή σε μια κληρωση.

Ρε παληκαρια με εχουν γονατίσει σε SMS στείλε σημερα για 10 ποντους, στειλε και κερδισε το αλφα κινητο στειλε και κερδισε το β δωρο, το κουτι αλφα, την κουρτινα βήτα.

Δε με χρεώνουν απλα αυτο το SPAM για το κινητο των μπουρδελοδουλειων καθε λιγο να χτυπα ειναι μαλακια

Ξερει κανεις τι κανω?

TO Nουμερο το χρειαζομαι δεν θελω να το αλλαξω

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Γιατί δεν τους παίρνεις τηλέφωνο να τους πεις να πα να γαμηθούν?  :think:

OP
OP
M

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Γιατί δεν τους παίρνεις τηλέφωνο να τους πεις να πα να γαμηθούν?  :think:

Ουτε απαντηση στο SMS δε μπορω να κανω.... Δεν θυμαμαι αν βγαινει νουμερο!!!

Να αρχισω ολη την κιου στα μπινελικια....

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Ουτε απαντηση στο SMS δε μπορω να κανω.... Δεν θυμαμαι αν βγαινει νουμερο!!!

Να αρχισω ολη την κιου στα μπινελικια....

Δοκίμασες να πάρεις την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της καρτοκινητής σου και να τους το πεις?
Μπορεί να κάνουν καμιά φραγή στον αποστολέα ή κάτι τέτοιο.

OP
OP
M

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Δοκίμασες να πάρεις την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της καρτοκινητής σου και να τους το πεις?
Μπορεί να κάνουν καμιά φραγή στον αποστολέα ή κάτι τέτοιο.

Μα αποστολεας ειναι η ιδια η κιου

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
χαχα εχω και εγω ενα κιου αριθμο και ολη μερα με εχουν ετσι και μενα!ειναι διαφημηση επειδη στειλαμε μια φορα θελουν να μας φανε τωρα την καρτα!λολ

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
μην σε ανησυχει απλα μην δινεις σημασια!και δεν σταματανε ολη μερα χτυπανε 10 με 15 μηνυματα!για να κερδισεις κινητο η αυτοκινητο!λολ

OP
OP
M

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
μην σε ανησυχει απλα μην δινεις σημασια!και δεν σταματανε ολη μερα χτυπανε 10 με 15 μηνυματα!για να κερδισεις κινητο η αυτοκινητο!λολ

Αυτο ειναι το προβλημα..... ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ενω εγω δε θελω να το δειχνω το κινητο αυτο..  ειναι κρυφο  γεμιζει η μνημη και δεν παιρνω αυτα που θελω τα SMS

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Εχω ενα καρτοκινητο Q για τις βρωμοδουλειες..... Εστειλα μια μερα ενα SMS σε ενα 5 ψήφιο με χεωση 79 λεπτά για συμμετοχή σε μια κληρωση.

Ρε παληκαρια με εχουν γονατίσει σε SMS στείλε σημερα για 10 ποντους, στειλε και κερδισε το αλφα κινητο στειλε και κερδισε το β δωρο, το κουτι αλφα, την κουρτινα βήτα.

Δε με χρεώνουν απλα αυτο το SPAM για το κινητο των μπουρδελοδουλειων καθε λιγο να χτυπα ειναι μαλακια

Ξερει κανεις τι κανω?

Να τους πεις ότι το καρτοκινητό το έχεις για τις μπουρδελοδουλειές, και να σου στέλνουν τα μηνύματα στο άλλο...Είμαι σίγουρος πως η ειλικρίνεια θα εκτιμηθεί  :grin:

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
παιζει να το αλλαξεις σιγουρα εταιρεια μονο που πρωτα πρεπει να προηγηθει επωνυμη καταχωρηση με τα πληρη στοιχεια σου!και δεν σου το συνηστω αυτο!απλα παρε εξυπηρετηση πες τι γινεται!η στειλε ενα μαιλ
μια μερα που κατι ρωτουσα μου απαντησαν αμεσως!

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616

Ξερει κανεις τι κανω?

εσυ και δεν κατουρας και σε πριζουν στο κινητο με sms???2 σε 1 δλδ???

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
κανε μεταφορα του αριθμου σου σε αλλη εταιρεία. ετσι η Q θα χρεωνεται για να σου στελνει μηνύματα και θα σταματησει. :cheesy:

OP
OP
M

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Απογευμα και ουτε ενα SMS    ρε σεις Βουντου κανατε και σταματησαν?...

Ασε που με το που σηκώθηκα κληρωσε κατουρημα

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Προσοχή συνιστά η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων στους καταναλωτές που χρησιμοποιούν Υπηρεσίες Πολυμεσικής Πληροφόρησης μέσω αποστολής και λήψης SMS σε κωδικούς της σειράς 54ΧΧΧ.
Ορισμένες τέτοιες υπηρεσίες  εγγράφουν το χρήστη συνδρομητή και τον χρεώνουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα, προειδοποιεί η ΕΕΤΤ έπειτα από καταγγελίες που δέχτηκε.
Παραδείγματα τέτοιων Υπηρεσιών Πολυμεσικής Πληροφόρησης είναι ψηφοφορίες, διαγωνισμοί, αγορά ringtones, logos, videos και παιχνιδιών, καθώς και το chat.

Η ΕΕΤΤ συμβουλεύει:
-Μην καταχωρείτε τον αριθμό του κινητού σας σε ιστοσελίδα, αν δεν έχετε πρώτα διαβάσει προσεκτικά όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις με τους οποίους παρέχεται η υπηρεσία που σας ενδιαφέρει. Διαφημίσεις για δωρεάν προσφορές ή συμμετοχή σε κληρώσεις, ενδέχεται να συνοδεύουν υπηρεσίες με συνδρομή.
-Διαβάζετε προσεκτικά όλους τους όρους της διαφημιστικής καταχώρησης, εκεί θα μάθετε αν αφορά υπηρεσία με συνδρομή ή υπηρεσία που ολοκληρώνεται σε περισσότερα από 1 SMS κλπ.
- Η χρέωση του SMS μιας ΥΠΠ μπορεί να αφορά είτε την αποστολή ή τη λήψη του SMS. Η δεύτερη περίπτωση αφορά συνήθως τα συνδρομητικά μοντέλα ΥΠΠ μέσω SMS. Ενδέχεται λοιπόν, μετά την εγγραφή σας σε μία ΥΠΠ με συνδρομή, να χρεώνεστε με τη λήψη κάθε SMS.
Ένα τέτοιο αριθμό χρησιμοποιεί και κάποιος αθλητικός ραδιοφωνικός σταθμός αν δεν κάνω λάθος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom