You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σπάρτη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ΧΧΧ
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 375
- Εμφανίσεις 70K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Κ βέβαια όχι.Η Σπάρτη είναι δοξασμένο & τιμημένο μέλος.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ & ΠΟΥΤΑΝΕΣ.
Επισκέπτης
Kαλα ενταξει.Εκατσα στο ΚΕΕΜ 4 μηνες.Πουτανα σε συγκεκριμενο ξενοδοχειο, απ τα πιο γνωστα, εβρισκες ευκολα.....
Επισκέπτης
Κεντρικό ξενοδοχειο απ τα πιο γνωστα(σε αυτο πηγαινουν ολοι σχεδον οι φανταροι που εχουν εξοδο για να κανουν κανα μπανακι κτλ) φιλοξενει σε μερικα δωματια γκομενες οι οποιες κανουν κατι σαν city tour.Αυτες τις πλησιαζεις στα κολομπαρα της πολης(δε θυμαμαι ονοματα) και κανονιζεις ραντεβου στο δωματιο συνηθως αργα το βραδυ.Ελπιζω να βοηθησα.
TASOULHSKAL
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Στη Σπαρτη παιζει τιποτα? το σευχελες τι λεει εχω μαμησει απο κει αρκετες φορες ας βοηθησουν οι σπαρτιατες οχι οι 300 οι υπολοιποι
edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.
edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.
TASOULHSKAL
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
τελικα δεν ξερει κανεις τιποτα απο σευχελες?
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Κεντρικό ξενοδοχειο απ τα πιο γνωστα(σε αυτο πηγαινουν ολοι σχεδον οι φανταροι που εχουν εξοδο για να κανουν κανα μπανακι κτλ) φιλοξενει σε μερικα δωματια γκομενες οι οποιες κανουν κατι σαν city tour.Αυτες τις πλησιαζεις στα κολομπαρα της πολης(δε θυμαμαι ονοματα) και κανονιζεις ραντεβου στο δωματιο συνηθως αργα το βραδυ.Ελπιζω να βοηθησα.
στο "maniati hotel εννοεις?
TASOULHSKAL
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
μπα δε νομιζω Απολλων η sparta in κανα2 φορες που εχω πηδηξει απο σευχελες στο sparta μενανε αλλα ηρθαν μανιατη που εμενα εγωστο "maniati hotel εννοεις?
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
το σιγουρο ειναι οτι τα καλυτερα μουνια της λακωνιας αλλοδαπα και μη, περνανε καθημερινα μπροστα απο τη βιτρινα του καλυτερου μαγαζιου με γυναικεια ρουχα της πολης, το "TRAFIC". ετσι αν ενα πρωινο κατσεις στο καφε διπλα απο το trafic θα δεις σιγουρα την αφροκρεμα...
giannis_peir
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Επειδή πηγαίνω και εγώ για δουλειά στην Σπάρτη και μένω στο Σπάρτα ιν μπορεί ο φίλος που γνωρίζει να στείλει κάποιο μήνυμα με τηλεφωνα από αξιόλογες κοπέλες που παίρνουν βίζιτες εκει?
TASOULHSKAL
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
τηλεφωνα δεν εχω γιατι εχω καιρο να παω να ξερεις μενουν στο ισογειο αριστερα απο τη ρεσεψιον αν πας σευχελλες και την πεσεις δεν θα χασειςΕπειδή πηγαίνω και εγώ για δουλειά στην Σπάρτη και μένω στο Σπάρτα ιν μπορεί ο φίλος που γνωρίζει να στείλει κάποιο μήνυμα με τηλεφωνα από αξιόλογες κοπέλες που παίρνουν βίζιτες εκει?
giannis_peir
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Οι σευχέλες είναι στο κέντρο της πόλης? Αριστερά από τιν ρεσεψιόν είναι το σαλόνι φίλε μου...
Γεια σε όλους...Είμαι φοιτητής στη Σπάρτη και θα ήθελα λίγη βοήθεια...
Από πληροφορίες και σχόλια χρηστών βρήκα τη διαδρομή για το μπουρδέλο στης Σπάρτης.
Είναι στο δρόμο για νοσοκομείο στο πρώτο στενό αριστερά??? και μήπωσ βρίσκεται πάνω σε ένα λόφο???
Ευχαριστώ και περιμένω απαντήσεις
Από πληροφορίες και σχόλια χρηστών βρήκα τη διαδρομή για το μπουρδέλο στης Σπάρτης.
Είναι στο δρόμο για νοσοκομείο στο πρώτο στενό αριστερά??? και μήπωσ βρίσκεται πάνω σε ένα λόφο???
Ευχαριστώ και περιμένω απαντήσεις
Τρυποκάρυδος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2011
- Like
- 440
- Πόντοι
- 166
Λαμπρε welcome.
Κάπου εδω μέσα έχει οδηγο για αυτό που ζητάς.
Ρε τύπε, μιάς και είσαι φοιτητης κάνε το καλό και ξεσπαθωσε σε καμιά φοιτητρια. Ασε το δέλο.. ;)
Κάπου εδω μέσα έχει οδηγο για αυτό που ζητάς.
Ρε τύπε, μιάς και είσαι φοιτητης κάνε το καλό και ξεσπαθωσε σε καμιά φοιτητρια. Ασε το δέλο.. ;)
dimitrakis123456789
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
συμφονω.αγαμιες εσυ αγ αμιες και αυτη χωσου μαγκα
Heartbreaker83
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
thanks παίδες....Το παλεύουμε μα τις φοιτήτριες...αλλά λίγα πράγματα..
κοιτάνε λίγο και το πορτοφόλι και σε αυτές τις εποχές δεν μας παίρνει και για πολλά
Γενικά η περιοχή δεν είναι και η καλύτερη για φοιτητές αλλά κάτι γίνεται..
Απλώς ενημερωνόμαστε σε περίπτωση μεγάλης πείνας όπως τώρα
thanks you όλους
κοιτάνε λίγο και το πορτοφόλι και σε αυτές τις εποχές δεν μας παίρνει και για πολλά
thanks you όλους
Τρυποκάρυδος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2011
- Like
- 440
- Πόντοι
- 166
thanks παίδες....Το παλεύουμε μα τις φοιτήτριες...αλλά λίγα πράγματα..
thanks you όλους
Τυπε σε εχασα. Αφου κοιτανε το πορτοφολι (?), εσυ δεν εχεις? Και πως θα πας στις τάνες? Εκει χρημα δεν παιζει νομίζες?
Σκαλωσα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 237
- Εμφανίσεις
- 8K