You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Spa privé
- Μέλος που άνοιξε το νήμα plouton
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 30
- Εμφανίσεις 15K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Συναδελφοι γνωρίζετε τιποτα για το νέο μαγαζί που άνοιξε απέναντι αποτον ΟΠΑΠ. δίπλα στο City Gate με την επωνυμία SPA - PRIVE ? Απο τις φωτογραφίες που είδα απο έξω φαίνετε κυριλέ ...
που ακριβως εννοεις?
που ακριβως εννοεις?
Το λέει ακριβώς στην κορυφή του θέματος:
bourdela.com forum > Οίκοι ανοχής > Επαρχία > Θεσσαλονίκη > Spa privé
ΠΑΙΖΕΙ "ΘΕΜΑ"ΕΚΕΙ..ΑΥΤΟ ΤΟ Σ/Κ ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΝΕΑ..ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ;)
Ενημέρωσε φίλε γιατί πάω την ερχόμενη εβδομάδα Σαλόνικα και ψάχνομαι γενικώς να βάλω προστιθέμενη αξία στο ταξίδι μου...
Δ
Διαγραμμένο μέλος 10728
Επισκέπτης
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι αλλα δεν μπορω να το διορθωσω..δεν εχω την τροποποιηση παρα μονο την παραθεση..δεν μπορω να το διορθωσω..αν θελεις ζβηστο.
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι αλλα δεν μπορω να το διορθωσω..δεν εχω την τροποποιηση παρα μονο την παραθεση..δεν μπορω να το διορθωσω..αν θελεις ζβηστο.
Έχεις 30 λεπτά μετά από την δημοσίευση σου για να το διορθώσεις.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 10728
Επισκέπτης
Τι 30 λεπτα?αυτο το εγραψα χθες??
τελος παντων..ποιος το διαβασε το διαβασε..δεν θα σκασω κι ολας
Τι 30 λεπτα?αυτο το εγραψα χθες??
Και εγώ χθες αμέσως μετά το μήνυμα σου, είπα να το διορθώσεις. Τεσπά, αν γράφετε σύμφωνα με τους κανόνες του φόρουμ δεν χρειάζεται να αγχώνεστε για τα 30 λεπτά ;)
Συναδελφοι γνωρίζετε τιποτα για το νέο μαγαζί που άνοιξε απέναντι αποτον ΟΠΑΠ. δίπλα στο City Gate με την επωνυμία SPA - PRIVE ? Απο τις φωτογραφίες που είδα απο έξω φαίνετε κυριλέ ...
είδα μουσική εκπομπή στο θεσσαλονίκη tv με μπουζούκια κλπ που είχε γυριστεί εκεί μέσα και το μαγαζί ήταν χορηγός της εκπομπής...οπότε αποκλείεται να παίζει κάτι
manthess34
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
περασα χτες απο το σπα-πριβε.Ωραιος χωρος-κυριλε πηρα μια ελληνιδα γυρω στα 20-22 ωραιο γλυκο κοριτσακι αρκετα καλο μασαζ αλλα δε νομιζω να παιζει κατι εξτρα.ολα γινοταν με το μπουρνουζι στα επιμαχα σημεια.Παντως στο φυλλαδιο τους αναφερει οτι το πριβε-χαμαμ-σαουνα προσφερεται για παρεες-μπατσελορ και παρτυ.Ασε που εμειναν απο υδραυλικα και εφυγα με τα λαδια.Τιμη 30 ε
τ απογευμα πηγα πανω απο τη φορντ πηρα την ελλη την κρητικια πολυ ομορφη ξανθουλα μετριοτατο μασαζ αλλα σουπερ εκτονωση με το χερι αν και πηγα για πρωτη φορα.επιφυλλασομαι για το παιζει στη δευτερη.Τιμη 50 ε
τ απογευμα πηγα πανω απο τη φορντ πηρα την ελλη την κρητικια πολυ ομορφη ξανθουλα μετριοτατο μασαζ αλλα σουπερ εκτονωση με το χερι αν και πηγα για πρωτη φορα.επιφυλλασομαι για το παιζει στη δευτερη.Τιμη 50 ε
Δ
Διαγραμμένο μέλος 10728
Επισκέπτης
Τελικα δεν παιζει κατι στα φανερα..οπωτε δεν ασχολουμαστε..οταν λες φιλε πανω απο την ΦΟΡΝΤ που ενοειες?..επισεις δεν καταλαβαινω τι θα πει σουπερ εκτονωση με το χερι..τον επαιζε καλα δλδ.γιατι ατμοσφαιρα με το μετριο μασαζ που λες οτι εκανε δεν νομιζω να υπηρξε..
όπως έχω ξαναγράψει,πάνω από τη ΦΟΡΝΤ,είνα ΜΑΠΑ εντελώς,μπάζα γυναίκες,αγενείς και με το ζόρι εκτονωση....δεν αξίζει καθόλου,και ο χώρος παλιός και ψιλοβρώμικος.........μη΄πως ειναι καιρος για ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ στα δήθεν μασατζίδικα που μας κοροιδεύουν?
Δ
Διαγραμμένο μέλος 10728
Επισκέπτης
Εγω το ξεκινησα εδω και 3 μηνες..μιλαμε οτι ολα τα μπαζα εχουν βαφτιστει μασερ,χοντρες,ασχημες,που δεν εχουν ιδεα και απο μασαζ..
Εκτος απο την γνωστη του μασατζιδικου στην Β.Ολγας και φυσικα το πριβε στο κεντρο της πολης οπου εχει καλα κοματια..απο εκει και μετα..δεν τους δινω ουτε σεντ...δλδ να δωσω 50-80-100 για να παω με ενα τσουβαλι που κανονικα θαπρεπε να με πληρωσει αυτη??ΟΥΣΤ...ΦΟΥΜΟ ΣΕ ΟΤΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 60 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 1.75> ;)
Εκτος απο την γνωστη του μασατζιδικου στην Β.Ολγας και φυσικα το πριβε στο κεντρο της πολης οπου εχει καλα κοματια..απο εκει και μετα..δεν τους δινω ουτε σεντ...δλδ να δωσω 50-80-100 για να παω με ενα τσουβαλι που κανονικα θαπρεπε να με πληρωσει αυτη??ΟΥΣΤ...ΦΟΥΜΟ ΣΕ ΟΤΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 60 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 1.75> ;)
PATHFINDER
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Φιλε KOMPAIASI νομίίζω πως το "ΚΑΤΩ ΑΠΟ 1.75" είναι λίιιιγο τραβηγμένο! Εμένα δεν θα με χαλούσε και το 1.65 και το 1.60 ακόμη αν είχε τέλειο κορμί και θεικά βυζιά! Εσένα θα σε χαλούσε?δλδ να δωσω 50-80-100 για να παω με ενα τσουβαλι που κανονικα θαπρεπε να με πληρωσει αυτη??ΟΥΣΤ...ΦΟΥΜΟ ΣΕ ΟΤΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 60 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 1.75> ;)
;)
Δ
Διαγραμμένο μέλος 10728
Επισκέπτης
Αν διαβαζεις προσεκτικα τι γραφω θα καταλαβεις οτι δεν ειναι τραβηγμενο...γραφω λοιπον¨
ΦΟΥΜ Ο ΣΕ ΟΤΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 60 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 1.75
δλδ μια που ειναι 1.70 και ειναι πανω απο 65 κιλα ειναι τουλαχιστον γεματη οπως και να το κανουμε.και λεω οτι δεν γινετε μια γεματη να περνει 80ε.
το 1.60 ακόμη αν είχε τέλειο κορμί και θεικά βυζιά! Εσένα θα σε χαλούσε?
που γραφεις δεν θα χαλουσε ουτε εμενα. ;)
ΦΟΥΜ Ο ΣΕ ΟΤΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 60 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 1.75
δλδ μια που ειναι 1.70 και ειναι πανω απο 65 κιλα ειναι τουλαχιστον γεματη οπως και να το κανουμε.και λεω οτι δεν γινετε μια γεματη να περνει 80ε.
το 1.60 ακόμη αν είχε τέλειο κορμί και θεικά βυζιά! Εσένα θα σε χαλούσε?
που γραφεις δεν θα χαλουσε ουτε εμενα. ;)
manthess34
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Ας τα ξαναπω συναδερφοι.Ο χωρος ηταν οντως αρκετα παρακμιακος, η τσατσα μου ελεγε οτι ειμαστε σοβαρο μαγαζι κι εμεις δεν ειμαστε σαν τα αλλα στουντιο που κανουν διαφορα,επειδη πηγαινα για πρωτη φορα,της ειπα οτι ειμαι δικηγορος και ψαρωσε απ οτι καταλαβα(οταν αρχισε να με ρωταει για διατροφες κλπ το εκοψα).Τελος παντων μπαινει μεσα μια χοντρη και ασχημη μασαζου και ρωταει ο πελατης που θα μπω τωρα εχει ξαναερθει και απαντα ναι η τσατσα εχει κανει με την ελλη (την αλλη κοπελα)Για να ξερει η χοντρη σε τι να προχωρησει και τι οχι.Πηρα φυσικα την ελλη την ξανθια,ομορφουλα με πολυ καλο σωμα αν και ντυμενη(μπουστο και τζην κολλητο)Ρουχα δεν εβγαλε αλλα αφηνε χαδια παντου πανω απ αυτα.Σε βυζια,κωλο,μουνι ΠΑΝΤΟΥ.Αφου εκανε ενα μετριο μασαζ στο οποιο ομως ταχα τυχαια και λιγο αγγιζε αρχιδια και χουφτωνε κωλο τη ρωτησα αν με ντρεπεται και δεν προχωραει και ειπε πως οχι.Της ειπα τι γινεται αν γυρισω ανασκελα και μου εχει φτασει στο ταβανι.Χαμογελασε με νοημα.Ετσι περασα στο παρασυνθημα,Της ειπα οτι ειμαι συχνος πελατης τετοιων μαγαζιων και να ειναι ανετη,μου τον επαιξε αρκετη ωρα με λαδακι και εχυσα ομορφα.Της προτεινα να κανουμε τα ιδια σε χοτελ και της αρεσε η ιδεα.δεν το εχει ξανακανει απ οτι μου ειπε.Νομιζω πως ανετα θα πηδιοταν σε αλλο χωρο,ισως κι εκει αργοτερα.(τη δευτερη φορα ισως)Εμοιαζε λιγο με ρωσιδα αλλα μου ειπε οτι ειναι κρητικια.Σορρυ για το μεγαλο ποστ αλλα μπηκα σε λεπτομερειες και να νομισει κανεις οτι κανω προμοσιον σε κανενα λαμογιο με στουντιο κλπ
ΑΥΤΑ
ΑΥΤΑ
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις