Νομίζω ότι δοκιμάσαμε σουηδικό τρομπόνι. Ιδίως μετά το 2 γκολ οι παίκτες τρέχανε γύρω γύρω σαν τα ποντίκια, μου θύμισαν παλίες εποχές, πέτρινα χρόνια. Ελπίζω το όνειρο της Πορτογαλίας να μην ξέφουσκώσει τόσο άδοξα. Ελπίζω επίσης ο διασυρμός απ την Ισπανία να σταματήσει στο 4ο γκολ, μη μας ρίξουν και 5ο :S
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σουηδικό τρομπόνι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pappios
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9
- Εμφανίσεις 947
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ειναι μεγαλο το βαρος του πρωταθλητη.
καμια ομαδα δεν τα εχει καυαφερει 2 φορες στη σειρα.
www.myspaceantics.com/image-myspace-graphic/funny-pictures/paris-nicole_nuns.jpg.html] [/URL]
καμια ομαδα δεν τα εχει καυαφερει 2 φορες στη σειρα.
www.myspaceantics.com/image-myspace-graphic/funny-pictures/paris-nicole_nuns.jpg.html] [/URL]
Νομίζω ότι δοκιμάσαμε σουηδικό τρομπόνι. Ιδίως μετά το 2 γκολ οι παίκτες τρέχανε γύρω γύρω σαν τα ποντίκια, μου θύμισαν παλίες εποχές, πέτρινα χρόνια. Ελπίζω το όνειρο της Πορτογαλίας να μην ξέφουσκώσει τόσο άδοξα. Ελπίζω επίσης ο διασυρμός απ την Ισπανία να σταματήσει στο 4ο γκολ, μη μας ρίξουν και 5ο :S
Ελπιζω να γινουμε ρεζιλι.
Ελπιζω να διασυρθουμε! :o
Ελπιζω να γινετε ρεζιλι.
Ελπιζω να διασυρθειτε!
αμα κρινω απο την σημαια που εχεις κατω μαλλον θα εισαι με γερμανια... Αυτοι να δεις ποσο ρεζιλι εχουνε γινει...
το αλλαξες ε?
Λογικο θα με περνατε με τις πετρες!
αμα κρινω απο την σημαια που εχεις κατω μαλλον θα εισαι με γερμανια... Αυτοι να δεις ποσο ρεζιλι εχουνε γινει...
Στα @@ μου και γι'αυτους!
Κανεναν δεν υποστηριζω.
Λογικο θα με περνατε με τις πετρες!
εγω σε προλαβα
καληνυχτα
εγω σε προλαβα
καληνυχτα
Καλο βραδυ!