εχο βγαλι μια πλιγι διπλα στο πουτσο αναμεσα εκι ποθ τελιονι το ποδι κε το ποθτσο ιταν στιν αρχι σαν σπιρι πριστικε κε μετα εσκασε εβγαλε πιον κε ιχε εντονο καπσιμο εβαλα μια αλιφι με αντιβιοσι κε μετα απο μερεσ εφιγετορα βγικε παλι σαν πλιγι ινε οπιοσ μπορι να βοιτηισι εχο κολισι τιποτα ι γιρισε καμια τριχα΄΄΄΄
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
SOS
- Μέλος που άνοιξε το νήμα chef35
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
εχο βγαλι μια πλιγι διπλα στο πουτσο αναμεσα εκι ποθ τελιονι το ποδι κε το ποθτσο ιταν στιν αρχι σαν σπιρι πριστικε κε μετα εσκασε εβγαλε πιον κε ιχε εντονο καπσιμο εβαλα μια αλιφι με αντιβιοσι κε μετα απο μερεσ εφιγετορα βγικε παλι σαν πλιγι ινε οπιοσ μπορι να βοιτηισι εχο κολισι τιποτα ι γιρισε καμια τριχα΄΄΄΄
Γιατι δεν πας, σε ενα δερματολογο ???
Γιατι δεν πας, σε ενα δερματολογο ???
Γιατί να πάει σε γιατρό, περικαλώ πολύ;;;;;
Αφού στο σάιτ, θα βρεί αρκετές απαντήσεις. Ξέρεις πόσοι γιατροί γραφουν εδω μέσα;;;;
Τεσπά, εγω προτίνω να κόψει τον λούτσο και τα πόδια του, ριζική θεραπεία
θάνατος
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Θα συμφωνήσω με το προλαλήσαντα trikardos, η θεραπεία που προτείνει είναι η πλέον ενδεδηγμένη για αυτές τις περιπτώσεις! Κόψιμο όλα απο τη ρίζα και ησυχάζεις.
φίλε chef35 καλλίτερα είναι να πας σε κάποιο γιατρό να το δει, διότι εδώ μέσα θα ακούσεις πολλές γνώμες μή ειδικών σε τέτοια σοβαρά θέματα.
πάντως από τα συμπτώματα που έχεις πιστεύω πως είσαι έγκυος, αυτή είναι η δική μου διάγνωση,
φίλε chef35 καλλίτερα είναι να πας σε κάποιο γιατρό να το δει, διότι εδώ μέσα θα ακούσεις πολλές γνώμες μή ειδικών σε τέτοια σοβαρά θέματα.
πάντως από τα συμπτώματα που έχεις πιστεύω πως είσαι έγκυος, αυτή είναι η δική μου διάγνωση,
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε μηπως εκανες κανα παρανομο εξτραδακι αλα λιονταρης?εχο βγαλι μια πλιγι διπλα στο πουτσο αναμεσα εκι ποθ τελιονι το ποδι κε το ποθτσο ιταν στιν αρχι σαν σπιρι πριστικε κε μετα εσκασε εβγαλε πιον κε ιχε εντονο καπσιμο εβαλα μια αλιφι με αντιβιοσι κε μετα απο μερεσ εφιγετορα βγικε παλι σαν πλιγι ινε οπιοσ μπορι να βοιτηισι εχο κολισι τιποτα ι γιρισε καμια τριχα΄΄΄΄
Πεθαινεις!
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
Πεθαινεις!
εγώ, ο chef35, έχοντας σώας τας φρένας μου, κληροδοτώ τα μεν υπάρχοντα μου στον καταπληκτικό και υπέροχο τύπο που ονομάζεται osie 0909, τα δε χρέη και υποχρεώσεις μου στον αξιαγάπητο SPEED.
έχετε γεια.
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
φιλε ποτε γαμησες τελευταια φορα?
EktorPro
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2011
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Εγώ θα έλεγα να πάει σχολείο πρώταΓιατι δεν πας, σε ενα δερματολογο ???
eparxiotis5
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Ο θεματοθέτης γράφει σαν τον giasou, ή είναι ιδέα μου;
EktorPro
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2011
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Όχι, γιατί τότε θα μας φορολογούσανΜηπωs υπαρχει εδω ταμπελα που λεει ....εντοs ιατρειο????
tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
ΜΟΥΝΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ (ΥΠΟΘΕΤΩ - ΤΟ Ο με όμικρον))
Είμαστε πουτανιάρηδες
μα και ψυχοπονιάρηδες !
Το συμπονάμε το παιδί,
που χει στο μπούτζο του, σπυρί !
Καί λύση θα του πούμε,
μόλις θα τη σκεφτούμε !
Μα πρώτα, να μας πεί
πως είναι το σπυρί !
είναι μικρό και κόκκινο ;
μεσαίο, σαν ροδάκινο ;
μεγάλο, σαν αχλάδι ;
είναι, παχύ σαν βόδι ;
πρέπει να δώσει, ιστορικό
και φωτογραφικό υλικό,
να συσκεφτούμε οι σοφοί,
να δούμε, μήπως είν΄μουνί !
Είμαστε πουτανιάρηδες
μα και ψυχοπονιάρηδες !
Το συμπονάμε το παιδί,
που χει στο μπούτζο του, σπυρί !
Καί λύση θα του πούμε,
μόλις θα τη σκεφτούμε !
Μα πρώτα, να μας πεί
πως είναι το σπυρί !
είναι μικρό και κόκκινο ;
μεσαίο, σαν ροδάκινο ;
μεγάλο, σαν αχλάδι ;
είναι, παχύ σαν βόδι ;
πρέπει να δώσει, ιστορικό
και φωτογραφικό υλικό,
να συσκεφτούμε οι σοφοί,
να δούμε, μήπως είν΄μουνί !
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ιδεα σου τυπεΟ θεματοθέτης γράφει σαν τον giasou, ή είναι ιδέα μου;
arcans80
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
χωστον σε μερεντα και θα γιατρευτεις.εχο βγαλι μια πλιγι διπλα στο πουτσο αναμεσα εκι ποθ τελιονι το ποδι κε το ποθτσο ιταν στιν αρχι σαν σπιρι πριστικε κε μετα εσκασε εβγαλε πιον κε ιχε εντονο καπσιμο εβαλα μια αλιφι με αντιβιοσι κε μετα απο μερεσ εφιγετορα βγικε παλι σαν πλιγι ινε οπιοσ μπορι να βοιτηισι εχο κολισι τιποτα ι γιρισε καμια τριχα΄΄΄΄
Ε ναι!!!Στραβωθηκαμε!!!Eγω λεω να πας να κανεις κανενα μαθημα με καμμια φιλολογο μπας και μαθεις τα ελαχιστα απο ορθογραφια και σημεια στιξης...ΕΛΕΟΣ
Επισκέπτης
Ο θεματοθέτης γράφει σαν τον giasou, ή είναι ιδέα μου;
χαχα αντιγραφει τον giasou!....αφου λεει ποθτσος!
Στύψε πάνω "στο πουτσο αναμεσα εκι ποθ τελιονι το ποδι κε το ποθτσο " ενα λεμόνι.εχο βγαλι μια πλιγι διπλα στο πουτσο αναμεσα εκι ποθ τελιονι το ποδι κε το ποθτσο ιταν στιν αρχι σαν σπιρι πριστικε κε μετα εσκασε εβγαλε πιον κε ιχε εντονο καπσιμο εβαλα μια αλιφι με αντιβιοσι κε μετα απο μερεσ εφιγετορα βγικε παλι σαν πλιγι ινε οπιοσ μπορι να βοιτηισι εχο κολισι τιποτα ι γιρισε καμια τριχα΄΄΄΄
Αν δεν σε τσούζει είσαι οκ. Αν σε τσούζει πήγαινε σε ξεματιάστρα και θα είσαι πάλι οκ. ;)