Νέα

SOS

• Μέλος που άνοιξε το νήμα chef35
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

chef35

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
εχο βγαλι μια πλιγι διπλα στο πουτσο αναμεσα εκι ποθ τελιονι το ποδι κε το ποθτσο ιταν στιν αρχι σαν σπιρι πριστικε κε μετα εσκασε εβγαλε πιον κε ιχε εντονο καπσιμο εβαλα μια αλιφι με αντιβιοσι κε μετα απο μερεσ εφιγετορα βγικε παλι σαν πλιγι ινε  οπιοσ μπορι να βοιτηισι εχο κολισι τιποτα ι  γιρισε καμια τριχα΄΄΄΄

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
εχο βγαλι μια πλιγι διπλα στο πουτσο αναμεσα εκι ποθ τελιονι το ποδι κε το ποθτσο ιταν στιν αρχι σαν σπιρι πριστικε κε μετα εσκασε εβγαλε πιον κε ιχε εντονο καπσιμο εβαλα μια αλιφι με αντιβιοσι κε μετα απο μερεσ εφιγετορα βγικε παλι σαν πλιγι ινε  οπιοσ μπορι να βοιτηισι εχο κολισι τιποτα ι  γιρισε καμια τριχα΄΄΄΄

Γιατι δεν πας, σε ενα δερματολογο ???  :think: :think: :think:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Γιατι δεν πας, σε ενα δερματολογο ???  :think: :think: :think:

Γιατί να πάει σε γιατρό, περικαλώ πολύ;;;;;

Αφού στο σάιτ, θα βρεί αρκετές απαντήσεις. Ξέρεις πόσοι γιατροί γραφουν εδω μέσα;;;;

Τεσπά, εγω προτίνω να κόψει τον λούτσο και τα πόδια του, ριζική θεραπεία

θάνατος

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
5
Πόντοι
6
Θα συμφωνήσω με το προλαλήσαντα trikardos, η θεραπεία που προτείνει είναι η πλέον ενδεδηγμένη για αυτές τις περιπτώσεις! Κόψιμο όλα απο τη ρίζα και ησυχάζεις.  :cheesy:

φίλε chef35 καλλίτερα είναι να πας σε κάποιο γιατρό να το δει, διότι εδώ μέσα θα ακούσεις πολλές γνώμες μή ειδικών σε τέτοια σοβαρά θέματα.

πάντως από τα συμπτώματα που έχεις πιστεύω πως είσαι έγκυος, αυτή είναι η δική μου διάγνωση,  :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε μηπως εκανες κανα παρανομο εξτραδακι αλα λιονταρης?

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
εχο βγαλι μια πλιγι διπλα στο πουτσο αναμεσα εκι ποθ τελιονι το ποδι κε το ποθτσο ιταν στιν αρχι σαν σπιρι πριστικε κε μετα εσκασε εβγαλε πιον κε ιχε εντονο καπσιμο εβαλα μια αλιφι με αντιβιοσι κε μετα απο μερεσ εφιγετορα βγικε παλι σαν πλιγι ινε  οπιοσ μπορι να βοιτηισι εχο κολισι τιποτα ι  γιρισε καμια τριχα΄΄΄΄

Πεθαινεις!

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66

εγώ, ο chef35, έχοντας σώας τας φρένας μου, κληροδοτώ τα μεν υπάρχοντα μου στον καταπληκτικό και υπέροχο τύπο που ονομάζεται osie 0909, τα δε χρέη και υποχρεώσεις μου στον αξιαγάπητο SPEED.
έχετε γεια.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
φιλε ποτε γαμησες τελευταια φορα?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Μηπωs υπαρχει εδω ταμπελα που λεει ....εντοs ιατρειο????

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Ο θεματοθέτης γράφει σαν τον giasou, ή είναι ιδέα μου;

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
ΜΟΥΝΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ (ΥΠΟΘΕΤΩ - ΤΟ Ο με όμικρον))

Είμαστε πουτανιάρηδες
μα και ψυχοπονιάρηδες !
Το συμπονάμε το παιδί,
που χει στο μπούτζο του, σπυρί !

Καί λύση θα του πούμε,
μόλις θα τη σκεφτούμε !
Μα πρώτα, να μας πεί
πως είναι το σπυρί !

είναι μικρό και κόκκινο ;
μεσαίο, σαν ροδάκινο ;
μεγάλο, σαν αχλάδι ;
είναι, παχύ σαν βόδι ;

πρέπει να δώσει, ιστορικό
και φωτογραφικό υλικό,
να συσκεφτούμε οι σοφοί,
να δούμε, μήπως είν΄μουνί !

:grin:

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
χωστον σε μερεντα και θα γιατρευτεις.

kasparov

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
Eγω λεω να πας να κανεις κανενα μαθημα με καμμια φιλολογο μπας και μαθεις τα ελαχιστα απο ορθογραφια και σημεια στιξης...ΕΛΕΟΣ

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
εχο βγαλι μια πλιγι διπλα στο πουτσο αναμεσα εκι ποθ τελιονι το ποδι κε το ποθτσο ιταν στιν αρχι σαν σπιρι πριστικε κε μετα εσκασε εβγαλε πιον κε ιχε εντονο καπσιμο εβαλα μια αλιφι με αντιβιοσι κε μετα απο μερεσ εφιγετορα βγικε παλι σαν πλιγι ινε  οπιοσ μπορι να βοιτηισι εχο κολισι τιποτα ι  γιρισε καμια τριχα΄΄΄΄
Στύψε πάνω "στο πουτσο αναμεσα εκι ποθ τελιονι το ποδι κε το ποθτσο " ενα λεμόνι.
Αν δεν σε τσούζει είσαι οκ. Αν σε τσούζει πήγαινε σε ξεματιάστρα και θα είσαι πάλι οκ.  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom