Νέα

SOS Τρώς πόρτα από ιερόδουλη (κοινώς πόρνη);

• Μέλος που άνοιξε το νήμα globaljohn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 41
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

globaljohn

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Είμαι 23 χρονών και υπέρβαρος... δεν έχω πάει ποτέ σε κάποιο "σπίτι" με τον φόβο ότι ίσως φάω πόρτα... την άλλη βδομάδα λέω να τολμήσω να επισκεφτώ κάποιο απ'τα Studio στην Αθήνα...
Ίσως να φανεί αστείο αλλά τρέμω στην ιδέα ότι θα με απορρίψει η κοπέλα στο δωμάτιο αναμονής που πολύ πιθανών να έχει και κόσμο...

Θα παρακαλούσα για την βοήθεια όσων έχουν γνώση επί του θέματος...

OP
OP
G

globaljohn

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
klap klap klap ...

Επειδή θες και διευκρίνηση μάλλον ...
Δεν είπα ότι θέλω να αδυνατίσω ...
Ρώτησα αν υπάρχει περίπτωση να φας πόρτα από δέλο ... μην τραβιέμαι και άδικα ...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
περιεργο θεμα!καταρχην πορτα σε μπουρδελο μπορεις να φας αν εισαι ξενος(σαν Πακιστανος).πιστευω οτι αν χωρας να μπεις απο την πορτα δε σε αποριπτουν!προσεχε οι πορτες ειναι λιγο στενες!ποσο χοντρος εισαι πια?αν εισαι 300 κιλα θα της πεις να ανεβει απο πανω μην την πλακωσεις!εγω μια φορα ειχα δει και αναπηρο με αναπηρικο καροτσακι στη Φυλης!

OP
OP
G

globaljohn

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ ρε Δημήτρη ...
120 κιλά είμαι (XL XXL νούμερα στα ρούχα) , Έλληνας ...
δηλαδή, γενικώς τα γκαφρα να πέφτουν ... και δεν παίζει πρόβλημα , έτσι?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ακριβως !!!!!

Να εισαι ευγενικος μαζι τους (μην ξεχναμε ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ κανουν)

Τωρα αν σε διωξουν και μια φορα μην το βαλεις κατω ουτε να σε παρει απο κατω (στην διαθεση εννοω προς αποφυγη παρεξηγησεως)

Μην ακους και οτι σου γραφει ο καθενας μπουρδελιαρης στην τελικη ετσι ???

OP
OP
G

globaljohn

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ευγενικός πάντα και με όλες τις γυναίκες!!!

Βασικά παρθένος δεν είμαι ούτε απελπισμένος, και φίλες έχω και τα Μάλια(Κρήτης) κοντά μου είναι,οπότε να με πάρει από κάτω δεν παίζει, όμως γενικά δεν είμαι του τύπου πάμε και ότι γίνει ας γίνει, απλά είδα μερικές κοπέλες που μου άρεσαν σε κάποια από τα Studio ...

Εντάξει το παλικάρι το μόνο που καταφέρνει είναι να διώχνει κόσμο από το forum ...

Ευχαριστώ αδελφέ...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ΤΥΧΕΡΕ !!!

Εχεις τα ΜΑΛΙΑ διπλα σου

μια φορα ειχα κατεβει Κρητη και πηγα με ενα φιλο ντοπιο εκει
μιλαμε επαθα !!!!

Σαν LAS VEGAS ειναι σε σεξουαλικη βερσιον

OP
OP
G

globaljohn

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φέτος δεν ήταν καλά τα πράγματα πολλές κάμερες ... και πολύ λίγος κόσμος (και πάρα πολλά πιτσιρίκια).
Βασικά ένα είναι το μυστικό εκεί μην πλησιάζεις τις πολύ σουρωμένες,
το μόνο που θα καταφέρεις είναι να μην κάνεις τπτ το πολύ πολύ να κάνεις babysitting και το χειρότερο δεν θα σε θυμάται την επόμενη μέρα ώστε να μπορέσεις να καταφέρεις κάτι τότε.

lakiz

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
0
Είμαι 23 χρονών και υπέρβαρος... δεν έχω πάει ποτέ σε κάποιο "σπίτι" με τον φόβο ότι ίσως φάω πόρτα... την άλλη βδομάδα λέω να τολμήσω να επισκεφτώ κάποιο απ'τα Studio στην Αθήνα...
Ίσως να φανεί αστείο αλλά τρέμω στην ιδέα ότι θα με απορρίψει η κοπέλα στο δωμάτιο αναμονής που πολύ πιθανών να έχει και κόσμο...

Θα παρακαλούσα για την βοήθεια όσων έχουν γνώση επί του θέματος...

Καλημέρα!!Πόρτα αποκλείεται να φας!Έχω φίλο 150 κιλά και γαμάει και σε μπουρδέλα και στούντιο, και σε ένα ο τσάτσος τον χαιρετάει λες και είναι κολήτοι, καλώς το φίλο μου και τέτοια.Μη μασάς, όρμα!!

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Καλημέρα!!Πόρτα αποκλείεται να φας!Έχω φίλο 150 κιλά και γαμάει και σε μπουρδέλα και στούντιο, και σε ένα ο τσάτσος τον χαιρετάει λες και είναι κολήτοι, καλώς το φίλο μου και τέτοια.Μη μασάς, όρμα!!

Τρελοί είναι να τα βάλουν μαζί του ? 150 κιλά είναι... :dancing:

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Βασική προϋπόθεση καθαριότητα.Η καθαριότητα είναι λόγος να σε διώξουν,το βάρος όχι.Και αν σε διώξει μία,μην πτοείσαι,μπες στο επόμενο!
Πόσο ύψος έχεις;Αν είσαι π.χ 1,90-2,00 μέτρα και 120κιλά,δεν είσαι και φάλαινα.Εντάξει περιττά κιλά έχεις αλλά όχι τόσα να ανησυχείς για απόρριψη από τις πουτάνες.Για την υγεία σου πρέπει να ανησυχείς.

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Απλα σωστος...

Βασική προϋπόθεση καθαριότητα.Η καθαριότητα είναι λόγος να σε διώξουν,το βάρος όχι.Και αν σε διώξει μία,μην πτοείσαι,μπες στο επόμενο!
Πόσο ύψος έχεις;Αν είσαι π.χ 1,90-2,00 μέτρα και 120κιλά,δεν είσαι και φάλαινα.Εντάξει περιττά κιλά έχεις αλλά όχι τόσα να ανησυχείς για απόρριψη από τις πουτάνες.Για την υγεία σου πρέπει να ανησυχείς.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
περιεργο θεμα!καταρχην πορτα σε μπουρδελο μπορεις να φας αν εισαι ξενος(σαν Πακιστανος).πιστευω οτι αν χωρας να μπεις απο την πορτα δε σε αποριπτουν!προσεχε οι πορτες ειναι λιγο στενες!ποσο χοντρος εισαι πια?αν εισαι 300 κιλα θα της πεις να ανεβει απο πανω μην την πλακωσεις!εγω μια φορα ειχα δει και αναπηρο με αναπηρικο καροτσακι στη Φυλης!

αμαν ρε δημητρακι εσυ πλεον εχεις δει/κανει οτι πιο κουφο μπορει να φανταστει ο ανθρωπινος νους σε σεξουαλικο θεμα

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
εδω 120 ειναι καποιες πουτανες που δουλευουν,εσυ θα κολωσεις?Βουρ στον πατσα...

Sex _Machine

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
περιεργο θεμα!καταρχην πορτα σε μπουρδελο μπορεις να φας αν εισαι ξενος(σαν Πακιστανος).
Δέν έχει τύχει νά δώ ποτέ Πακιστανό σέ Στούντιο.Βέβαια δέν έχω πάει πολλές φορές.Δέν τούς αφήνουν,ή δέν δίνουν τόσα λεφτά καί προτιμάνε τά μπουρδέλα?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Δέν έχει τύχει νά δώ ποτέ Πακιστανό σέ Στούντιο.Βέβαια δέν έχω πάει πολλές φορές.Δέν τούς αφήνουν,ή δέν δίνουν τόσα λεφτά καί προτιμάνε τά μπουρδέλα?
Aκουν στουντιο και νομιζουν οτι θα πανε για ηχογραφηση μαλλον.. :think:

Βtw ισχυουν και τα 2 που ειπες..

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
ουτε συζητηση... ενοειται πως δεν υπαρχει προβλημα... βουρ στον πατσα!!!

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
εγω εχω δει γυφτο... και γυμνο κιολας με το ντατσουνι αποξω να περιμενει....<εκτος θεματος>

nikos33xr

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2006
Like
1
Πόντοι
1
ειμαι σιγουρος πως απαντησα σε αυτο το thread μαζι με τον μεμφη, αλλα εξαφανιστηκαν τα posts

αυτο που ηθελα να πω ειναι προχωρα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom