Νέα

SOS Προβλημα με paypal

• Μέλος που άνοιξε το νήμα komis diablo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
208
Πόντοι
3.983
Καλησπερα θα ηθελα τα φωτα των συναγωνιστων που ασχολουνται με τις αγορες στο διαδικτυο συκεκριμενα με το
paypal πριν αρκετο καιρο ανοιξα ενα λογαριασμο στην εν λογο σελιδα με την αναλογη χρεωση εκτοτε δεν τον
χρησιμοποιησα ξανα πριν καμια βδομαδα χρειαστηκα να παραγγειλω κατι απο τοτε ξεκινουν τα προβληματα
εβαλα το μειλ μου και τον κωδικο ασφαλειας και δεν εγινε δεκτος (ο κωδικος) ακολουθωντας τη διαδικασια
ανακτησης του κωδικου μου ζητησε να φτιαξω νεο κωδικο πραγμα που εγινε ανακτησα το λογαριασμο μου με το
νεο κωδικο οταν ομως κλεισω τη σελιδα και παω να ξαναμπω δεν γινετε παλι δεκτος ο νεος κωδικος προτρεποντας με
στην διαδικασια ανακτησης αυτο εγινε τρεις φορες και καθε φορα που παω να ξαναμπω ο κωδικος μου δεν γινεται δεκτος
τι μπορει να συμβαινει ?

Ευχαριστω για το χρονο σας

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Καλησπερα θα ηθελα τα φωτα των συναγωνιστων που ασχολουνται με τις αγορες στο διαδικτυο συκεκριμενα με το
paypal πριν αρκετο καιρο ανοιξα ενα λογαριασμο στην εν λογο σελιδα με την αναλογη χρεωση εκτοτε δεν τον
χρησιμοποιησα ξανα πριν καμια βδομαδα χρειαστηκα να παραγγειλω κατι απο τοτε ξεκινουν τα προβληματα
εβαλα το μειλ μου και τον κωδικο ασφαλειας και δεν εγινε δεκτος (ο κωδικος) ακολουθωντας τη διαδικασια
ανακτησης του κωδικου μου ζητησε να φτιαξω νεο κωδικο πραγμα που εγινε ανακτησα το λογαριασμο μου με το
νεο κωδικο οταν ομως κλεισω τη σελιδα και παω να ξαναμπω δεν γινετε παλι δεκτος ο νεος κωδικος προτρεποντας με
στην διαδικασια ανακτησης αυτο εγινε τρεις φορες και καθε φορα που παω να ξαναμπω ο κωδικος μου δεν γινεται δεκτος
τι μπορει να συμβαινει ?

φιλε μου την πρωτη φορα περασες εναν κωδικο αριθμο τετραψηφιο για να επιβεβαιωσεις την ταυτοτητα σου;verification το αποκαλει το paypal.σου χρεωνει κανα-δυο ευρω στην καρτα σου,και στη αποδειξη σου τυπωνει τον αριθμο.το περνας αυτον τον αριθμο σε ενα email που σου στελνει,και μετα εισαι ετοιμος.το εκανες αυτο;

OP
OP
K

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
208
Πόντοι
3.983
Ναι με χρεωσε 1,50 και νομιζω εβαλα εναν κωδικο που μου εδωσε δεν θυμαμαι πολυ καλα
το θεμα ειναι οτι μολις ξαναβωω καινουριο κωδικο εχω προσβαση στο λογαριασμο μου
αλλα μολις βγω απο την σελιδα ξανα τα ιδια

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
5.003
Πόντοι
1.106
η αληθεια ειναι οτι κι εγω πηγα να μπω απ το λαπτοπ και δεν μπορουσα μεχρι που αλλαξα κωδικο. Δοκιμασε να μπεις απο αλλο υπλογιστη η αλλαξε browser

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
γιατί δεν ρώτας την paypal????????????????

OP
OP
K

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
208
Πόντοι
3.983
η αληθεια ειναι οτι κι εγω πηγα να μπω απ το λαπτοπ και δεν μπορουσα μεχρι που αλλαξα κωδικο. Δοκιμασε να μπεις απο αλλο υπλογιστη η αλλαξε browser

[/quote] γιατί δεν ρώτας την paypal????????????????[/quote]

Δεν εχετε αδικο θα τα κανω και τα δυο

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
τι μπορει να συμβαινει ?

Μάλλον έχεις κάνει κάποιο λάθος χειρισμό.
Ρώτα τους. Το help desk τους είναι εξαιρετικό.

visitor74

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Στείλε mail στην paypal να είσαι 100% σίγουρος....

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Και σήμερα άλλαξα κωδικούς και για paypal,facebook,amazon,ebay,twitter,linkedin,instagram....Ολα αυτά γιατί κάποιος πούστης χάκεψε το yahoo μου μετά από 10 χρόνια που είχα το λογαριασμό!!Σκέψου ότι μέχρι το 2007 είχα ως κωδικό απλά την ημερομηνία γέννησης χωρίς γράμματα απλά αριθμούς αφού δεν είναι το βασικό μου email και το είχα φτιάξει για site που έπεαιζε spam και δεν τον έκλεβε κανείς.Τον άλλαξα πριν 5 χρόνια και δες που τώρα έγινε η στραβή..Η μαλακία δεν μπορώ να θυμηθώ τα security questions και answers οπότε είναι πια ξεγραμμένος...Όμως το πρώτο που φρόντισα γρήγορα να αλλάξω είναι τα στοιχεία για το paypal αν και δύσκολο να μπει κάποιος κι ας χάκεψε το email..

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16

Από ασφάλεια το yahoo.gr είναι για το μπούτσο.
Δεν ξέρω το com.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ μπαίνουν τύποι στην address book database του και γαμάνε το σύμπαν, στέλνοντας ψιλοϋποπτα links στις επαφές σου.

Έχω και ένα τέτοιο (σαν δεύτερο) και είναι χτικιό.

Google και πάλι Google είναι η απάντηση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom