You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
SOS πήγα με τραβεστί
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kostantinos32
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 818
- Εμφανίσεις 85K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
kostantinos32
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 78
- Πόντοι
- 1
Δυστυχώς τα πάντα παρεξηγούνται σήμερα...δνε υπάρχουν αγνές σχέσεις χωρίς κάτι άλλο να υποννείται.Πάντως έχω να δηλώσω πως όλα ξεκαθάρισαν πλέον.Με τον Ηρακλή τσακώθηκα πάρα πολύ άγρια.Ξέσπασε σε κλάμματα,απειλές και μου είπε πως όταν τελειώσει η άδειά και κατέβει Αθήνα αν έχω τα κότσια να του πω όσα του λέω από το τηλ θα με αφήσει ήσχυο για πάντα.
Εν τω μεταξύ έγινε και κάτι για το οποίο αισθάνομαι απαίσια.Η κοπέλα του Ηρακλή όταν αυτός έφυγε για Αγ.σαράντα συνήθιζε να ρχεται σπίτι μου και να κάνουμε παρέα.Μου δινε και το κινητό της τηλ για να μιλήσω στον Ηρακλή.Και κάναμε όλοι μαζί πλάκα και χαβαλέ.Προχθες ομως έγινε κάτι διαφορετικό.Μεθύσαμε και της είπα όλους τους φόβους μου περί ομοφυλοφιλίας.Με διαβεβαίωσε πως ο Ηρακλής σίγουρα δνε είναι ομοφυλόφιλος απλώς τώρα τελευταί την παραμελούσε.Άρχισανα της λέω ''πως τέτοια κοπέλα και να την παραμελεί κάποιος κτλ'' και να μην τα πολυλογώ φιληθήκαμε αλλά δυστυχώς δεν μείναμε μόνο εκεί.Λίγο το μεθύσι,λίγο η αμφιβολία μου,λίγο ο τρόπος που με χαιδευε η Μιράντα και δεν ήθελε πολύ να γαμηθούμε...το κάναμε και αμέσως μετά ήθελα να πεθάνω από τις τύψεις...Πως θα αντιμετωπίσω τον Ηρακλή αν το μάθει??έχουμε που έχουμε και τους τασκωμούς μας για τα υπόλοιπα θέματα :-
Εν τω μεταξύ έγινε και κάτι για το οποίο αισθάνομαι απαίσια.Η κοπέλα του Ηρακλή όταν αυτός έφυγε για Αγ.σαράντα συνήθιζε να ρχεται σπίτι μου και να κάνουμε παρέα.Μου δινε και το κινητό της τηλ για να μιλήσω στον Ηρακλή.Και κάναμε όλοι μαζί πλάκα και χαβαλέ.Προχθες ομως έγινε κάτι διαφορετικό.Μεθύσαμε και της είπα όλους τους φόβους μου περί ομοφυλοφιλίας.Με διαβεβαίωσε πως ο Ηρακλής σίγουρα δνε είναι ομοφυλόφιλος απλώς τώρα τελευταί την παραμελούσε.Άρχισανα της λέω ''πως τέτοια κοπέλα και να την παραμελεί κάποιος κτλ'' και να μην τα πολυλογώ φιληθήκαμε αλλά δυστυχώς δεν μείναμε μόνο εκεί.Λίγο το μεθύσι,λίγο η αμφιβολία μου,λίγο ο τρόπος που με χαιδευε η Μιράντα και δεν ήθελε πολύ να γαμηθούμε...το κάναμε και αμέσως μετά ήθελα να πεθάνω από τις τύψεις...Πως θα αντιμετωπίσω τον Ηρακλή αν το μάθει??έχουμε που έχουμε και τους τασκωμούς μας για τα υπόλοιπα θέματα :-
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε ολοκληρος λοκατζης και κλαιει?Δυστυχώς τα πάντα παρεξηγούνται σήμερα...δνε υπάρχουν αγνές σχέσεις χωρίς κάτι άλλο να υποννείται.Πάντως έχω να δηλώσω πως όλα ξεκαθάρισαν πλέον.Με τον Ηρακλή τσακώθηκα πάρα πολύ άγρια.Ξέσπασε σε κλάμματα,απειλές και μου είπε πως όταν τελειώσει η άδειά και κατέβει Αθήνα αν έχω τα κότσια να του πω όσα του λέω από το τηλ θα με αφήσει ήσχυο για πάντα.
τελικα
μιραντα την λενε την γκομενα?παντως δινεις ωραια ονοματα στους χαρακτηρες δικε μου
εγω σου βρηκα την λυση παντως
καντε μια παρτουζα ολοι μαζι
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
τελικα εισται ολοι ανωμαλοιΔυστυχώς τα πάντα παρεξηγούνται σήμερα...δνε υπάρχουν αγνές σχέσεις χωρίς κάτι άλλο να υποννείται.Πάντως έχω να δηλώσω πως όλα ξεκαθάρισαν πλέον.Με τον Ηρακλή τσακώθηκα πάρα πολύ άγρια.Ξέσπασε σε κλάμματα,απειλές και μου είπε πως όταν τελειώσει η άδειά και κατέβει Αθήνα αν έχω τα κότσια να του πω όσα του λέω από το τηλ θα με αφήσει ήσχυο για πάντα.
τη γαμησες !!απο τον Ηρακλη αυτη τη φοραΔυστυχώς τα πάντα παρεξηγούνται σήμερα...δνε υπάρχουν αγνές σχέσεις χωρίς κάτι άλλο να υποννείται.Πάντως έχω να δηλώσω πως όλα ξεκαθάρισαν πλέον.Με τον Ηρακλή τσακώθηκα πάρα πολύ άγρια.Ξέσπασε σε κλάμματα,απειλές και μου είπε πως όταν τελειώσει η άδειά και κατέβει Αθήνα αν έχω τα κότσια να του πω όσα του λέω από το τηλ θα με αφήσει ήσχυο για πάντα.
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
λες να τους τον καρφωσει και στους δυο?τη γαμησες !!απο τον Ηρακλη αυτη τη φορα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
αυτο που θελει ο κωστακης τυπελες να τους τον καρφωσει και στους δυο?
μωρ αυτο θαναι καλολες να τους τον καρφωσει και στους δυο?
αυτο που θελει ο κωστακης τυπε
ρε απόλυτε, τι έγινε? έχω χάσει επεισόδια..τελικά έγινε πούστης?
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
...τελικά τύπε μου φαίνεται οτι άλλο ηταν το σχέδιο σου απο την αρχή και τα περί Ηρακλή είναι παραμύθια...πάντως οφέιλω να παραδεχτώ οτι κινηθηκες μεθοδικά και με μεγάλη υπομονή έφτασες στο στόχο σου...μάλλον πρέπει να αναπτύξεις τη στρατηγική σου στο θρεντ "Πως θα φάμε τη γκόμενα του άλλου" ;)το κάναμε και αμέσως μετά ήθελα να πεθάνω από τις τύψεις...Πως θα αντιμετωπίσω τον Ηρακλή αν το μάθει??
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=140338.0]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=140338.0[/url]
θα ομοφυλόφιλος θελοντας και μη τωραλες να τους τον καρφωσει και στους δυο?
βαλε σος να γλυστραει
κιαν φαει ξυλο απτον ηρακλη τυπε?...τελικά τύπε μου φαίνεται οτι άλλο ηταν το σχέδιο σου απο την αρχή και τα περί Ηρακλή είναι παραμύθια...πάντως οφέιλω να παραδεχτώ οτι κινηθηκες μεθοδικά και με μεγάλη υπομονή έφτασες στο στόχο σου...μάλλον πρέπει να αναπτύξεις τη στρατηγική σου στο θρεντ "Πως θα φάμε τη γκόμενα του άλλου" ;)
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=140338.0]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=140338.0[/url]
Κυριακη σημερα....
Κυριακή - μικρή γιορτη
Λένε στου χουρίο μου
Ο Ηρακλής ειναι πολύ κακός ανθρωπος και η κοπελία του ψωλαρπάχτρα ολκής
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
προσπαθει τυπερε απόλυτε, τι έγινε? έχω χάσει επεισόδια..τελικά έγινε πούστης?
κανει τα παντα για να τον φαει απτον ηρακλη
ακομα και την γκομενα του γαμησε μπας και τον νευριασει και τον γαμησει αλλα αυτος ο μαπας εβαλε τα κλαματα :S
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Για τα μπαζα και οι δυο δηλαδη....Κυριακή - μικρή γιορτη
Λένε στου χουρίο μου