Νέα

SOS πήγα με τραβεστί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostantinos32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 818
  • Εμφανίσεις 85K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
Κωνσταντίνε γιατί είσαι τόοοοοοοοοοοοοοοοοοοσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο σκληρός ; Γιατί είναι η καρδιά σου από πέτρα ; Γιατί δεν μου απαντάς αν ο μπόμπος έγινε πούστης στο ανέκδοτο μου ;;;

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
εδώ ο άλλος ρωτάει για ΚΙΝΕΖΕΣ τρανς στον ΒΟΛΟ κι εμάς μας πειράζει και δουλεύουμε τον δόλιο τον Κωνσταντίνο γιατί είναι παιδί με ευαισθησίες ;;;

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
ωρε για αυτο χρεώκοπησε η χώρα!!! Ετσι εξηγήται το μένος του Σοιμπλε εναντιον της Ελλάδος

OP
OP
K

kostantinos32

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
78
Πόντοι
1
Δυστυχώς τα πάντα παρεξηγούνται σήμερα...δνε υπάρχουν αγνές σχέσεις χωρίς κάτι άλλο να υποννείται.Πάντως έχω να δηλώσω πως όλα ξεκαθάρισαν πλέον.Με τον Ηρακλή τσακώθηκα πάρα πολύ άγρια.Ξέσπασε σε κλάμματα,απειλές και μου είπε πως όταν τελειώσει η άδειά και κατέβει Αθήνα αν έχω τα κότσια να του πω όσα του λέω από το τηλ θα με αφήσει ήσχυο για πάντα.

Εν τω μεταξύ έγινε και κάτι για το οποίο αισθάνομαι απαίσια.Η κοπέλα του Ηρακλή όταν αυτός έφυγε για Αγ.σαράντα συνήθιζε να ρχεται σπίτι μου και να κάνουμε παρέα.Μου δινε και το κινητό της τηλ για να μιλήσω στον Ηρακλή.Και κάναμε όλοι μαζί πλάκα και χαβαλέ.Προχθες ομως έγινε κάτι διαφορετικό.Μεθύσαμε και της είπα όλους τους φόβους μου περί ομοφυλοφιλίας.Με διαβεβαίωσε πως ο Ηρακλής σίγουρα δνε είναι ομοφυλόφιλος απλώς τώρα τελευταί την παραμελούσε.Άρχισανα της λέω ''πως τέτοια κοπέλα και να την παραμελεί κάποιος κτλ'' και να μην τα πολυλογώ φιληθήκαμε αλλά δυστυχώς δεν μείναμε μόνο εκεί.Λίγο το μεθύσι,λίγο η αμφιβολία μου,λίγο ο τρόπος που με χαιδευε η Μιράντα και δεν ήθελε πολύ να γαμηθούμε...το κάναμε και αμέσως μετά ήθελα να πεθάνω από τις τύψεις...Πως θα αντιμετωπίσω τον Ηρακλή αν το μάθει??έχουμε που έχουμε και τους τασκωμούς μας για τα υπόλοιπα θέματα :-

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Δυστυχώς τα πάντα παρεξηγούνται σήμερα...δνε υπάρχουν αγνές σχέσεις χωρίς κάτι άλλο να υποννείται.Πάντως έχω να δηλώσω πως όλα ξεκαθάρισαν πλέον.Με τον Ηρακλή τσακώθηκα πάρα πολύ άγρια.Ξέσπασε σε κλάμματα,απειλές και μου είπε πως όταν τελειώσει η άδειά και κατέβει Αθήνα αν έχω τα κότσια να του πω όσα του λέω από το τηλ θα με αφήσει ήσχυο για πάντα.

Εν τω μεταξύ έγινε και κάτι για το οποίο αισθάνομαι απαίσια.Η κοπέλα του Ηρακλή όταν αυτός έφυγε για Αγ.σαράντα συνήθιζε να ρχεται σπίτι μου και να κάνουμε παρέα.Μου δινε και το κινητό της τηλ για να μιλήσω στον Ηρακλή.Και κάναμε όλοι μαζί πλάκα και χαβαλέ.Προχθες ομως έγινε κάτι διαφορετικό.Μεθύσαμε και της είπα όλους τους φόβους μου περί ομοφυλοφιλίας.Με διαβεβαίωσε πως ο Ηρακλής σίγουρα δνε είναι ομοφυλόφιλος απλώς τώρα τελευταί την παραμελούσε.Άρχισανα της λέω ''πως τέτοια κοπέλα και να την παραμελεί κάποιος κτλ'' και να μην τα πολυλογώ φιληθήκαμε αλλά δυστυχώς δεν μείναμε μόνο εκεί.Λίγο το μεθύσι,λίγο η αμφιβολία μου,λίγο ο τρόπος που με χαιδευε η Μιράντα και δεν ήθελε πολύ να γαμηθούμε...το κάναμε και αμέσως μετά ήθελα να πεθάνω από τις τύψεις...Πως θα αντιμετωπίσω τον Ηρακλή αν το μάθει??έχουμε που έχουμε και τους τασκωμούς μας για τα υπόλοιπα θέματα :-
τυπε ολοκληρος λοκατζης και κλαιει?
τελικα
kapoteklaine.jpg

μιραντα την λενε την γκομενα?παντως δινεις ωραια ονοματα στους χαρακτηρες δικε μου :grin:

εγω σου βρηκα την λυση παντως
καντε μια παρτουζα ολοι μαζι

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
αχ βρε κωστα μπλεξιμο :(

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66

τελικα εισται ολοι ανωμαλοι :2funny:

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16

τη γαμησες !!απο τον Ηρακλη αυτη τη φορα  :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Κυριακη σημερα....

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
το κάναμε και αμέσως μετά ήθελα να πεθάνω από τις τύψεις...Πως θα αντιμετωπίσω τον Ηρακλή αν το μάθει??
...τελικά τύπε μου φαίνεται οτι άλλο ηταν το σχέδιο σου απο την αρχή και τα περί Ηρακλή είναι παραμύθια...πάντως οφέιλω να παραδεχτώ οτι κινηθηκες μεθοδικά και με μεγάλη υπομονή έφτασες στο στόχο σου...μάλλον πρέπει να αναπτύξεις τη στρατηγική σου στο θρεντ "Πως θα φάμε τη γκόμενα του άλλου" ;)
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=140338.0]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=140338.0[/url]

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
...τελικά τύπε μου φαίνεται οτι άλλο ηταν το σχέδιο σου απο την αρχή και τα περί Ηρακλή είναι παραμύθια...πάντως οφέιλω να παραδεχτώ οτι κινηθηκες μεθοδικά και με μεγάλη υπομονή έφτασες στο στόχο σου...μάλλον πρέπει να αναπτύξεις τη στρατηγική σου στο θρεντ "Πως θα φάμε τη γκόμενα του άλλου" ;)
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=140338.0]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=140338.0[/url]
κιαν φαει ξυλο απτον ηρακλη τυπε? :knuppel: :knuppel:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ρε απόλυτε, τι έγινε? έχω χάσει επεισόδια..τελικά έγινε πούστης?
προσπαθει τυπε
κανει τα παντα για να τον φαει απτον ηρακλη
ακομα και την γκομενα του γαμησε μπας και τον νευριασει και τον γαμησει αλλα αυτος ο μαπας εβαλε τα κλαματα :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom