lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
τυπε ετοιμος για να χορευει στο ολα του θεμου ειναι
τυπε ετοιμος για να χορευει στο ολα του θεμου ειναι
θα ειχε μεσον δικε μου για αυτο πηρε μηναΧμμμ Λοκατζης....Ειναι απ τουσ Αγ. 40....Και πηρε και 1 μηνα αδεια ??? Πως ??? Πες του να μας πει γτ κι εγω Λοκατζης ειμαι αλλα 1 μηνα δν παιρνω....Καπως περιεργα μας τα λες τυπε... Μηπως εισαι κρυφοπουστακος και λες τις επιθυμιες σου μπας και χωθει κανας λιγουρης ??? Μαλλον ετσι την κοβω τη φαση...Παρολα αυτα εχει γελιο
ναι ειχε τον μπερισα τυπεθα ειχε μεσον δικε μου για αυτο πηρε μηνα
Δε νομίζω φίλε μου...ο Ηρακλής είναι πολύ ευθύς στρειτ άνθρωπος...αυτός μου είχε ζητήσει αυτό το φαγητό να του το ετοιμάσω γιατί είναι ελαφρύ για το βράδυ και θέλει να είναι πάντα σε φόρμα...έχουμε κοινό τη γυμναστική και τη διατροφή κι έτσι είπαμε πολλά για φαγητό...λίγο πριν κάτσουμε στο τραπέζι μου δειξε στο κινητό του κάτο βίντεο που έκανε ενόργανη όταν ήταν μικρός...μου είχε διηγηθεί και μια πολύ αστεία ιστορία:Επειδή μικρός ήταν πολύ χαριτωμένος όλοι τον μπέρδευαν με την αδερφή του την Εραντα(Ειρήνη βαφτισμένη).Μια φορά λοιπόν για να πάει στο περίπτερο να αγοράσει τσιγαρα δεν είχε καθόλου παππούτσια ούτε και παντόφλες...έτσι φόρεσε τις μπαλαρίνες της αδερφης του και στο δρομο όσοι τον έβλεπαν τον φώναζαν 'Εράντα!'...Το είπαμε αυτό και τον ρώτησα:Καλα δεν φοβηθηκες μη σε πουν ομοφυλόφιλο?Και μου απαντάει πως ο αληθινος αντρας γνωριζει πως ειναι αντρας...δεν χρειζεται να πηγαινει ντε και καλα μονο με γυναικες η να ντνεται παντα αντρικα για να το γνωριζει''...
ναι ειχε τον μπερισα τυπε
ΦΙΛΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΜΕ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣσταματα σε παρακαλω δεν αντεχω αλλο
ναι ειχε τον μπερισα τυπε
εχετε αλβανους λοκ μαν?
μη μιλας ετσιΤΙ ΚΡΥΦΟΠΟΥΣΤΑΚΟΣ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ,ΑΡΧΙΨΩΛΟΑΡΠΑΧΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΔΟΛΟ
κονσταντιν, του λοκατζη ηρακλη, έτσι όπως συζητούσατε, μηπως προσεξες αν του ειχε ελαφρως σηκωθεί απο την γλυκια και νωχελικη παρέα; αν προσεξες και το μέγεθος θα το μοιραζόσουν μαζί μας; Η αντρική εντονα βαρβατη μυρωδιά του του έχει μείνει στο δωμάτιο;
κονσταντιν, του λοκατζη ηρακλη, έτσι όπως συζητούσατε, μηπως προσεξες αν του ειχε ελαφρως σηκωθεί απο την γλυκια και νωχελικη παρέα; αν προσεξες και το μέγεθος θα το μοιραζόσουν μαζί μας; Η αντρική εντονα βαρβατη μυρωδιά του του έχει μείνει στο δωμάτιο;
σκέψου τους να τρεχουν σαν τις πεταλουδιτσες στις ακρογιαλιες..(με το ταπερ γεματο πιπεριες στο χερι φυσικα)Κατι υποννοειs εσυ.....Αυτην την εντυπωση εχω
σκέψου τους να τρεχουν σαν τις πεταλουδιτσες στις ακρογιαλιες..(με το ταπερ γεματο πιπεριες στο χερι φυσικα)