Νέα

SOS πήγα με τραβεστί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostantinos32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 818
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Χμμμ :think: :think: :think: Λοκατζης....Ειναι απ τουσ Αγ. 40....Και πηρε και 1 μηνα αδεια ??? Πως ??? Πες του να μας πει γτ κι εγω Λοκατζης ειμαι αλλα 1 μηνα δν παιρνω....Καπως περιεργα μας τα λες τυπε... Μηπως εισαι κρυφοπουστακος και λες τις επιθυμιες σου μπας και χωθει κανας λιγουρης ???  :pipa3: Μαλλον ετσι την κοβω τη φαση...Παρολα αυτα εχει γελιο  :2funny: :2funny: :2funny:
θα ειχε μεσον δικε μου για αυτο πηρε μηνα

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
ΤΙ ΚΡΥΦΟΠΟΥΣΤΑΚΟΣ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ,ΑΡΧΙΨΩΛΟΑΡΠΑΧΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΔΟΛΟ

bak14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2011
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
231
Δε νομίζω φίλε μου...ο Ηρακλής είναι πολύ ευθύς στρειτ άνθρωπος...αυτός μου είχε ζητήσει αυτό το φαγητό να του το ετοιμάσω γιατί είναι ελαφρύ για το βράδυ και θέλει να είναι πάντα σε φόρμα...έχουμε κοινό τη γυμναστική και τη διατροφή κι έτσι είπαμε πολλά για φαγητό...λίγο πριν κάτσουμε στο τραπέζι μου δειξε στο κινητό του κάτο βίντεο που έκανε ενόργανη όταν ήταν μικρός...μου είχε διηγηθεί και μια πολύ αστεία ιστορία:Επειδή μικρός ήταν πολύ χαριτωμένος όλοι τον μπέρδευαν με την αδερφή του την Εραντα(Ειρήνη βαφτισμένη).Μια φορά λοιπόν για να πάει στο περίπτερο να αγοράσει τσιγαρα δεν είχε καθόλου παππούτσια ούτε και παντόφλες...έτσι φόρεσε τις μπαλαρίνες της αδερφης του και στο δρομο όσοι τον έβλεπαν τον φώναζαν 'Εράντα!'...Το είπαμε αυτό και τον ρώτησα:Καλα δεν φοβηθηκες μη σε πουν ομοφυλόφιλο?Και μου απαντάει πως ο αληθινος αντρας γνωριζει πως ειναι αντρας...δεν χρειζεται να πηγαινει ντε και καλα μονο με γυναικες η να ντνεται παντα αντρικα για να το γνωριζει''...

σταματα σε παρακαλω δεν αντεχω αλλο  :2funny: :2funny: :2funny:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Κοιτα οσον αφορα το αν εισαι πουστης επειδη πηγες μια φορα με αντρα

...       αν πηδηξεις 1 , πειραματιζεσαι
                     10, εισαι μπαϊ
                     100 εισαι πουστης
              5.000.000 , εισαι πρωθυπουργος

Λοιπον , για να αναλαβεις τα ηνια της χωρας , εχεις πολυ δουλεια. Ξεκινα...

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
σταματα σε παρακαλω δεν αντεχω αλλο  :2funny: :2funny: :2funny:
ΦΙΛΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΜΕ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ
ΛΕς ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ΑΝΔΡΑΣ,
και ενας αλλος εβαλε καμμια 10 πουτσες στον πατο του για να αισθανθει ακατανικητος.

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
τι εγινε τελικα με το παλικαρι μας μαθαμε αν ειναι αντρας? :cheesy:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
κονσταντιν, του λοκατζη ηρακλη, έτσι όπως συζητούσατε, μηπως προσεξες αν του ειχε ελαφρως σηκωθεί απο την γλυκια και νωχελικη παρέα; αν προσεξες και το μέγεθος θα το μοιραζόσουν μαζί  μας; Η αντρική εντονα βαρβατη μυρωδιά του  του έχει μείνει στο δωμάτιο;

kostasucg

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
εχετε αλβανους λοκ μαν?

Οχι...τουλαχιστον εκει που ειμαι εγω δεν εχουμε..Και νομιζω πως μονο ελληνες και ελληνες ομογενεις πανε στις ειδικες δυναμεις...Οποτε ο Hercules, ο ημηθεος του Κων/νου, μαλλον τον κοροϊδεψε μπας και φαει κανα τσαμπε γευμα...Παιζει και να τον δελεασε ο "αναλαφρος" φιλος μας απο δω... :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
κονσταντιν, του λοκατζη ηρακλη, έτσι όπως συζητούσατε, μηπως προσεξες αν του ειχε ελαφρως σηκωθεί απο την γλυκια και νωχελικη παρέα; αν προσεξες και το μέγεθος θα το μοιραζόσουν μαζί  μας; Η αντρική εντονα βαρβατη μυρωδιά του  του έχει μείνει στο δωμάτιο;
:2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
κονσταντιν, του λοκατζη ηρακλη, έτσι όπως συζητούσατε, μηπως προσεξες αν του ειχε ελαφρως σηκωθεί απο την γλυκια και νωχελικη παρέα; αν προσεξες και το μέγεθος θα το μοιραζόσουν μαζί  μας; Η αντρική εντονα βαρβατη μυρωδιά του  του έχει μείνει στο δωμάτιο;

Κατι υποννοειs εσυ.....Αυτην την εντυπωση εχω  :grin:

bak14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2011
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
231
παντως να προσεχεις γιατι οι κακες οι γλωσσες λενε οτι ο 'συγχρονος gay' ειναι φετες

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Κατι υποννοειs εσυ.....Αυτην την εντυπωση εχω  :grin:
σκέψου τους να τρεχουν σαν τις πεταλουδιτσες στις ακρογιαλιες..(με το ταπερ γεματο πιπεριες στο χερι φυσικα)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Γιατι ειδικα πιπεριες  :think:

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Σε ποιά φάση είμαστε ?Είχα μείνει που προσπαθούσε να καυλώσει με τον Κλούνει .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom