Νέα

sos ηρακλειο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kakamale1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kakamale1

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα παιδια.προχθες το βραδυ ειχα πιει αρκετα και πηγα μια βολτα στα καμινια,βρηκα μια μαυρη χοντρουλα ξανθια με ομορφο προσωπο η οποια κανει πιατσα εξω απο της ριτσας η σε κατι σκαλοπατια πολυκατοικιας λιγο πιο πανω απο κει.την ειχα ξαναπαρει παλια μονο για πιπα κανα 2 φορες.λογω του ποτου ομως της λεω σηκω να το κανουμε ,μπαινω μεσα μια 2 3 φορες και μου λεει εσπασε η καποτα.χεστηκα εγω ρωτω αν ειναι ενταξει αν εχει κανα προβλημα,μου λεει καθαρη ειμαι μην ανησυχεις.εχω ψιλο αγχωθει.ξερω οτι μενει καπου στα κτελ , οποιος ξερει ακριβη διευθυνση τηλεφωνο ας μου στειλει ενα μνμ.κανει καθε μερα πιατσα.ειναι τοσο ευκολο να κολλησα κατι.ευχαριστω

kokos99

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
φιλε μου καταρχιν ειναι ειναι λιγο δυσκολο να εχει κολησει κατι ετσι θα πας για βραβειο γκαντεμιας πιστευω...αλλα το να τη βρεις τη σημασια εχει....τι περιμενεις να σου πει; πορνη ειναι σε ολους το ιδιο θα λεει οτι ειναι καθαρη.....υπομονη και εξετασεις.....

OP
OP
K

kakamale1

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
φιλε οτι θα τη ρω θα τη βρω ειναι καθε μερα εκει,απλα μου λεει εχεις κατι εσυ εγω ειμαι καθαρη ειμαι 24 χρονων και τη θελω τη ζωη μου.δεν πιστευω οτι θα υπαρχει ανθρωπος να δινει σημασια στα λεφτα 10 20 ευρω απο τη ζωη του.το θεμα ειναι οτι εχω μια σχεση και τι θα κανω τωρα?

Πάμε για άλλα

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιαν 2016
Κριτικές
36
Like
4.470
Πόντοι
2.846
πρωτον αν αρπαξεσ τιποτα πρεπη να κανησ εξετασησ σε 3 μηνεσ γιατι τοτε διχνουν τα συπτωματα. κδευτερων αν ηταν να κολησουμε μικροβιο με το παραμικρο κλαψτα χαραλαμπε .κ τριτων αν τρελαθηκεσ τοσο που νομιζεισ οτι κολησεσ κατι αποχη 3 μηνεσ μεχρι να κανησ εξετασησ.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.406
Πόντοι
2.966
φιλε οτι θα τη ρω θα τη βρω ειναι καθε μερα εκει,απλα μου λεει εχεις κατι εσυ εγω ειμαι καθαρη ειμαι 24 χρονων και τη θελω τη ζωη μου.δεν πιστευω οτι θα υπαρχει ανθρωπος να δινει σημασια στα λεφτα 10 20 ευρω απο τη ζωη του.το θεμα ειναι οτι εχω μια σχεση και τι θα κανω τωρα?
Τυπε πρωτον για ηπατιτιδα Β αν εχεις κανει τα εμβολια που πιστευω οτι τα χεις κανει εισαι καλημενος δεν ξανακολας γιατι εχεις αντισωματα και να κολησεις με το μπει ο ιος μεσα σου το ανοσοποιητικο σου κατευθειαν θα τον στειλει αδιαβαστο.Για HIV με τα καινουργια νεας γενιας τεστ σε 20 μερες 1 μηνα βαρια εχεις σωστο αποτελεσμα.Τωρα οσον αφορα τη δικια σου οσπου να βεβαιωθεις οτι εισαι οκ με to HiV test και για τα αλλα σμν μην την πηδας χωρις προφυλαξη μη την κολησεις κανα παρασημο την κοπελα γιατι δε φταιει σε τιποτα να την πατησει και αυτη αν φυσικα εχεις κατι

OP
OP
K

kakamale1

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
γενικα ρε παιδια σας εχει τυχει ποτε αυτο?ειναι τοσο ευκολο να κολλησεις?αυτη μονη της μου πε βγες γιατι εσπσε 2 3 φορες μπηκα?αν ειχε κατι θα μου λεγε βγες?

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.406
Πόντοι
2.966
γενικα ρε παιδια σας εχει τυχει ποτε αυτο?ειναι τοσο ευκολο να κολλησεις?αυτη μονη της μου πε βγες γιατι εσπσε 2 3 φορες μπηκα?αν ειχε κατι θα μου λεγε βγες?
Τυπε καποιος μπορει να χει κατι χωρις να το ξερει

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
φιλε μου εχει σπασει η καποτα 2 φορες με πουτανα ... μια σε στουντιο και μια με call girl... την πρωτη ειχα χεστει και εγω πανω μου αν και τις 2 φορες το καταλαβα αμεσα... νομιζω τα τεστ για ειτζ σε 1 μηνα ξερεις αν εχεις κατι,( υπαρχει και τεστ που ΡΝΑ νομιζω για το ειτζ).... νομιζω αλλα δεν ειμαι και 100% σιγουρος οτι υπαρχουν καποια χαπια που ειναι για αυτους που εχουν ειτζ (αντιρετροικα νομιζω) ρωτα εναν γιατρο καλυτερα... νομιζω οτι μπορεις να παρεις μια αγωγη προληπτικα... τωρα για τα σμν εξετασεις...

δεν επαθα τπτ και τις 2 φορες αρνητικα τα παντα ολα

OP
OP
K

kakamale1

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
εσυ φιλε πηρες αγωγη?γιατι εχω ακουσει οτι ειναι πολυ δυνατη.μου κανε εντυπωση ομως πως μπηκα σου λεω 3 φορες  και εσπασε επισης μετα την εβγαλε εβαλε καινουρια και συνεχισε με πιπα.δε λεει κατι αυτο οτ θελει να προσεχει και η ιδια?

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
εσυ φιλε πηρες αγωγη?γιατι εχω ακουσει οτι ειναι πολυ δυνατη.μου κανε εντυπωση ομως πως μπηκα σου λεω 3 φορες  και εσπασε επισης μετα την εβγαλε εβαλε καινουρια και συνεχισε με πιπα.δε λεει κατι αυτο οτ θελει να προσεχει και η ιδια?

οχι δεν εκανα αγωγη απλα σου ειπα οτι αν φοβασε τοσο πολυ υπαρχει και αυτο αφου παρεις την γνωμη γιατρου πρωτα... ξερω πως ειναι και τι αγχος και στρες εχεις .... αυπνια κτλ... ομως απο τα λιγα που ξερω ειναι οτι ειτζ ετσι ευκολα δεν κολας και να εχει η πουτανα... εκτος και αν εισαι πολυ γκαντεμης... τωρα για τα σμν ισως να εχεις αρπαξει κατι που και αυτο δεν ειναι στανταρ... ρωτα εναν γιατρο ουρολογο ... πες του το περιστατικο και θα σου πει τι πρεπει να κανεις ... εμεις εδω δεν ειμαστε γιατροι...

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Παλι τα ιδια ρε μαλακα με τις μαυρες;δεν ειπαμε να παιρνεις δικες σου καποτες;να ξερεις οτι οι Αφρικανες εχουν τρελα ποσοστα στο ειτζ,αμα γαμουσες απο κωλο την πουτσισες.Η αντιρετροικη αγωγη εχει αποτελεσμα τις πρωτες 48 ωρες για προληψη,μετα καλά σαραντα.Α,και που 'σαι μαλακα,αμα κολλήσεις την γκομενα σου και αποδειχτει οτι το ξερες οτι ησουνα φορεας,θα σε γαμησει και δικαστικώς,αν προλαβεις να βγεις ζωντανος απ' τα χερια των δικων της βεβαια.Οποτε μεχρι να βγουν τ'αποτελεσματα μακρυα.

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Ρε τύπε, γάμησα όλο το Μεταξουργείο ακάποτα και δεν κόλλησα τίποτα και ταυτόχρονα πήδαγα ακάποτα και την γκόμενα μου! Μην σκας άδικα  :effemine:

OP
OP
K

kakamale1

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ε και πως κολλαει καποιος ρε παιδια?εμενα μου σπασε και μπηκα 2 η 3 φορες μεσα και με σταματησε η γκομενα

OP
OP
K

kakamale1

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
παιδια σημερα βρηκα τη μαυρη.την ανεκρινε κανα 30 λεπτο.μου ορκιστηκε οτι τον πουτσο μου τον εβαλε στα μπουτια της και μου δειξε και βιβλιαριο υγειας. βεβαια μου ζητησε λεφτα γιατι χανει πελατη.της εδωσα.ενα 30 λεπτο μιλουσαμε.παμε μου λεει οποτε θες να κανουμε εξετασεις.μου δωσε και το κιν της.να την πιστεψω????εξετασεις θα κανω ουτως η αλλως αλλα λιγο να ξεαγχωθω

gcl

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε, πήγαινε σε παθολόγο ή ουρολόγο ή δερματολόγο να σου γράψει ένα πακετάκι εξετάσεων και να σε κατευθύνει...

OP
OP
K

kakamale1

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ξερει κανεις κανενα δερματολογο καλο η εστω κανα ιατρειο για να κανω τις εξετασεις αιματος,αντι να παω στο βενιζελειο?εχουν περασει 3 βδομαδες ειναι καλα?

OP
OP
K

kakamale1

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα παιδια την παρασκευη πηγα σε ενα μικροβιολογο οπου εχει το τεστ στο 20 μερο μετα την επαφη να ειναι εγκυρο.ολα ηταν καθαρα κανενα προβλημα.μονο της ηπατητηδας c πρεπει να γινει μετα απο 3 μηνες.οποιος θελει τηλ μου το λεει ειανι πολυ ωραιος τυπας.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom