olisadebe17
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2006
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
παιδια καλισπερα σε ολους καταρχας....
ειμαι απο επαρχεια και αυριο κλεινω τα .... χρονια μου
για το λογο αυτο ανεβενω αθηνα να το γλεντισω σε μπουζουκια και πουτανεσ
εχω ενα τηλεφωνο απο γραφειο το ιδιο εδω και 5 χρονια....
ατο που με καιει και θελω την βοηθεια σασ ειναι καποια καλα τηλεφονα απο εσας που θελετε να με βοηθησετε,,,οσο για τον φιλο που μου τηνλειε να ψαχτω σε εφημεριδα θα του απαντησω το ιδιο οταν θα ζητησει κατι και δεν θα του αρεσει καθολου ο τροποσ αυτοσ.σασ παρακαλω στιεριζομαι πανω σας...στιελτε μου τηλ και ονομα που να ζητητσω και θα τα δω ολα στισ 6 το πρωι λιγο πριν πεταξω για αθηνα.
ευχαριστο και παλι προκαταβολικα αυτουσ που θελουν πραγματικα να βοηθησοθν...
Υ.Γ(ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΣ ΔΙΝΩ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΤΗΛΕΦΟΝΟ ΤΙΣ ΔΙΚΙΑΣ ΜΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΓΓΕΛΙΑ)
ειμαι απο επαρχεια και αυριο κλεινω τα .... χρονια μου
για το λογο αυτο ανεβενω αθηνα να το γλεντισω σε μπουζουκια και πουτανεσ
εχω ενα τηλεφωνο απο γραφειο το ιδιο εδω και 5 χρονια....
ατο που με καιει και θελω την βοηθεια σασ ειναι καποια καλα τηλεφονα απο εσας που θελετε να με βοηθησετε,,,οσο για τον φιλο που μου τηνλειε να ψαχτω σε εφημεριδα θα του απαντησω το ιδιο οταν θα ζητησει κατι και δεν θα του αρεσει καθολου ο τροποσ αυτοσ.σασ παρακαλω στιεριζομαι πανω σας...στιελτε μου τηλ και ονομα που να ζητητσω και θα τα δω ολα στισ 6 το πρωι λιγο πριν πεταξω για αθηνα.
ευχαριστο και παλι προκαταβολικα αυτουσ που θελουν πραγματικα να βοηθησοθν...
Υ.Γ(ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΣ ΔΙΝΩ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΤΗΛΕΦΟΝΟ ΤΙΣ ΔΙΚΙΑΣ ΜΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΓΓΕΛΙΑ)