Νέα

SOS!!! Ατύχημα στη Συγγρού 18/5/2009, 18:35

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alexsar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alexsar

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2009
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
0
Στο ρεύμα καθόδου για Πειραιά στο 194 Νο. μετά την Ηλεκτρονική, στο ύψος του κτιρίου της ING
ένας πολύ καλός φίλος και άνθρωπος από εμάς έφυγε για πάντα από την οικογένειά του και τους φίλους του. Ένας ασυνείδητος μελλοθάνατος με γκρι Lancia πήρε παραμάζωμα στην αριστερή λωρίδα που βρισκόταν τον κ. Γιάννη Κοτσοβό 54 ετών και τον πέταξε στις μπαριέρες.....
φυσικά και τον παράτησε αβοήθητο και έστριψε για Καλλιθέα.
Σας παρακαλώ πολύ εάν κάποιος είδε το συμβάν ή και ακόμα εάν δει ένα γκρί Lancia χωρις καθρέπτη οδηγού και με σημάδια στην αριστερή του πλευρά παρακαλείται όπως προβεί για κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα Καλλιθέας ή και στο οποιοδήποτε της περιοχής του
(δεν θα τον φέρει πίσω αλλά τουλάχιστον θα κυκλοφορεί ένας λιγότερος δολοφόνος ανάμεσά μας)

Ο Κύριος Γιάννης έχει 2 καταπληκτικές κόρες που ήταν παθιασμένος μαζί τους....

τον έχετε γνωρίσει μέσα από τα tdays του 0300 και του Ζαφειρόπουλου με ενα πράσινο 636 μέχρι πριν από 2 χρόνια και τώρα με ένα κόκκινο CBR600RR '07 να γυρίζει στο 1.04 στα Μέγαρα παρόλο τα 54 του
Το πόσα παιδιά έχει συμβουλέψει και βοηθήσει αυτός ο Άνθρωπος μπορούν πολύ απλά να το πουν τα ίδια τα παιδιά.

Απίστευτος άνθρωπος που σκιζόταν για όλους .....κ. Γιάννη....μεγάλη πληγή μας άνοιξες.....
Σε αγαπάμε και θα σε θυμόμαστε με το χαμόγελό σου και με την γλύκα που σε χαρακτήριζε

Να είσαι πάντα δίπλα μας...

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66
Στο ρεύμα καθόδου για Πειραιά στο 194 Νο. μετά την Ηλεκτρονική, στο ύψος του κτιρίου της ING
ένας πολύ καλός φίλος και άνθρωπος από εμάς έφυγε για πάντα από την οικογένειά του και τους φίλους του. Ένας ασυνείδητος μελλοθάνατος με γκρι Lancia πήρε παραμάζωμα στην αριστερή λωρίδα που βρισκόταν τον κ. Γιάννη Κοτσοβό 54 ετών και τον πέταξε στις μπαριέρες.....
Σας παρακαλώ πολύ εάν κάποιος είδε το συμβάν ή και ακόμα εάν δει ένα γκρί Lancia χωρις καθρέπτη οδηγού και με σημάδια στην αριστερή του πλευρά παρακαλείται όπως προβεί για κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα Καλλιθέας ή και στο οποιοδήποτε της περιοχής του
(δεν θα τον φέρει πίσω αλλά τουλάχιστον θα κυκλοφορεί ένας λιγότερος δολοφόνος ανάμεσά μας)

τον έχετε γνωρίσει μέσα από τα tdays του 0300 και του Ζαφειρόπουλου με ενα πράσινο 636 μέχρι πριν από 2 χρόνια και τώρα με ένα κόκκινο CBR600RR '07 να γυρίζει στο 1.04 στα Μέγαρα παρόλο τα 54 του
Το πόσα παιδιά έχει συμβουλέψει και βοηθήσει αυτός ο Άνθρωπος μπορούν πολύ απλά να το πουν τα ίδια τα παιδιά.

Απίστευτος άνθρωπος που σκιζόταν για όλους .....κ. Γιάννη....μεγάλη πληγή μας άνοιξες.....
Σε αγαπάμε και θα σε θυμόμαστε με το χαμόγελό σου και με την γλύκα που σε χαρακτήριζε

Η περίπτωση τραυματισμού και εγκατάλειψης είναι πράγματι ένα από τα συμβαίνοντα που πρέπει να σταματήσει.
Δε το λέω ούτε για νόμους, ούτε για αποζημιώσεις, ούτε για δικαστήρια, ούτε για τίποτε απ' όλα αυτά.
Το λέω μόνο και μόνο για το ΓΑΜΩΤΟ, για το ότι κάποιος μπερδεύεται με έναν άλλον που αφήνει αίμα από το μπέρδεμα, και τον γράφει στ' αρχίδια του.
Σα να πάτησε μια κότα, ή μια γάτα στο δρόμο.

Είναι πράγματι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, τέτοιοι τύποι να ξεσκίζονται.
Αλλά για να ξεσκιστούν, πρέπει να βρεθούν πρώτα.
Η δημοσιότητα ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ αυτή τη δυνατότητα.

Οπότε πράγματι, αν κάποιος μπορεί να βρει στοιχεία για "ένα γκρί Lancia χωρις καθρέπτη οδηγού και με σημάδια στην αριστερή του πλευρά", θα βοηθήσει.

alxsar, πες και ότι άλλα στοιχεία ξέρεις. ΤΑ ΠΑΝΤΑ μπορούν να βοηθήσουν να βρεθεί το καθήκι, η όλους μας να γίνουμε ντετέκτιβ.

Δε λες ώρα, ημέρα, και όλα τα άλλα στοιχεία που (προφανώς) ξέρεις.

Επίσης πρέπει να βάλεις και κάποια στοιχεία που θα τεκμηριώνουν ότι δε κάνεις πλάκα.

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6

το 18.45 είναι η ώρα του συμβάντος;
Αν παίζει κάμερα ασφαλείας που έχει πιάσει το δηστύχημα τότε μπορεί η οικογένεια του να βρει στοιχεία είτε από Ασφάλεια είτε από παρακείμενες κάμερες σε μαγαζιά που ίσως κατέγραψαν τι έγινε.
Aκόμη κι από εκεί που έστριψε αν παίζει κάμερα ασφαλείας σε μαγαζί/ γωνία κλπ.
Το ότι επήλθε θάνατος λύνει νομικά το κόλυμα για χρήση στοιχείων καμερών. (Αν δεν υπήρχε θάνατος όπως ενός συγγενή μου που έμεινε μισερωμένος από ασυνείδητο οδηγό που τον παράτησε στην Εθνική δεν θα μπορούσαν νομικά να αποδεσμεύσουν εικόνες).

Μοντέλο Lancia ;
Σβάρνα τα φαναρτζίδικα.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
"Επίσης πρέπει να βάλεις και κάποια στοιχεία που θα τεκμηριώνουν ότι δε κάνεις πλάκα"

Δεν γνωρίζω το περιστατικό....Ομως,πόσο δύσκολο ειναι Σταύρο να ερωτηθεί η τροχαία αν οντως συνέβη θανατηφόρο ατύχημα στο σημειο εκείνο? και αν,λέω αν,μια στο εκατομύριο,πρόκειται για πλάκα,δεν πρέπει αυτός που κάνει τέτοιες πλάκες να τιμωρηθεί? το ιντερνετ δεν ειναι ανώνυμο,όπως πολλοί νομίζουν....Η IP του συγκεκριμένου μπορεί να βρεθεί ευκολα και να δοθεί στην αστυνομια για τα περαιτέρω....

Αν έγινε το ατύχημα,να βοηθήσουμε ολοι μας...αν ομως πρόκειται για πλάκα,τι να πώ.....

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
χθες κατεβαινα τον ιδιο δρομο κατα τις 9 και δεν ειδα κατι.
RIP για τον ανθρωπο
Οδηγους μηχανων να τους προσεχετε οταν αλλαζετε λωριδα
Ειδικα στο ρευμα καθοδου κινουνται πολλοι με χαμηλη ταχυτητα και πολλοι ασχετοι καγκουρες απο δεξια οπως κινουνται ''κοβουν΄΄το τιμονι 2 λωριδες αριστερα ΧΩΡΙΣ να κοιτανε και πανε Α' λωριδα...Ετσι γινονται οι μαλακιες...

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Αν και δεν τον γνωριζα το μονο που μπορω να πω ειναι κριμα,και δυναμη στους δικους του.
Απλως σοκαρομε καθε φορα οταν διαβαζω για εναν συναδελφο μοτοσυκλετιστη >:(

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Οδηγους μηχανων να τους προσεχετε οταν αλλαζετε λωριδα

Καταλαβαινω πως το εννοεις αλλα εισαι λαθος.

Οταν εσυ ερχεσαι κομματια εγω με τους 3 ρημαδοκαθρεφτες μου (πιστευω να γνωριζεις απο αυτοκινητα) πως θα καταφερω να σε δω?  ;)

Εσεις πρεπει να προσεχετε τους οδηγους αυτοκινητων. Μην τα ριχνετε ολα στους αλλους.
Πιστευετε πως ειστε ευαλωτοι (σιγουρα ειστε περισσοτερο) και πιστευετε πως [size=50pt]ΠΑΝΤΑ[/size] εχετε δικιο οτι και να γινει!  :headbang:

Αλλα τι να λεμε τωρα! Ολοι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ οδηγουν οπου φυσαει ο ανεμος.

Περαστικα!  :sunglasses:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
Τι να λεμε τωρα ρε παιδια ...

Κριμα κατ΄ αρχην στον ανθρωπο και στην οικογενεια του.

Ελπιζω να βρεθει το μουνοπανο και νατου γαμησουν το μουνι της μανας του και της κορης του αν εχει.Αν τωρα βεβαιως βασιστουμε στην Ελληνικη Δικαιοσυνη ξυσε τα αρχιδια μου .....

Οσο για τους Ελληνες οδηγους να εχετε ολοι υποψιν σας το εξης και ειδικα οι δικλιστες : απο τη στιγμη που θα βαλετε το κλειδι στη μιζα μεχρι να το βγαλετε ειστε ολοι μελλοθανατοι - εγω τοσα χρονια ετσι οδηγω και την εχω γλυτωσει ουκ ολιγες φορες.

Ενα μονο εχω να πω : εχω δει, και σιγουρα μερικοι και απο σας, οδηγο στην Εθνικη Οδο με κλεισμενο το δεξιο καθρεφτη .... μονο στην Ελλαδα γινονται αυτα.

OP
OP
A

alexsar

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2009
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
0
Με συγχωρείτε για την καθυστέρηση, δεν πρόκειται για πλάκα, η ημερομηνία και η ώρα αναφέρονται στον τίτλο του θέματος, γνωρίζουμε μόνο ότι είχε ξένες πινακίδες, του λείπει ο καθρέφτης από την πλευρά του οδηγού και ότι έστριψε προς Καλλιθέα.. δεν πρόκειται για φάρσα το τονίζω, έχει αναρτηθεί σε πολλά forum ακόμα.. Ευχαριστώ για την κατανόηση.

karaflas1986

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
δεν ειναι πλακα οντος εγινε ατυχημα ιδα το αμακσι τρακαρισμενο περνουσα απο εκει

Επισκέπτης
Κάμερες και υλικό σίγουρα υπάρχει από τις παρακείμενες επιχειρήσεις.Είναι δουλειά της αστυνομίας να το ζητήσει και υποχρέωσή τους να το παραδώσουν(με εντολή η όχι εισαγγελέα).

Αμοιβαία προσοχή πρέπει να υπάρχει από αυτοκινητιστές και μοτοσυκλετιστές.

Τα "νεκρά σημεία" εποπτείας του αυτοκινήτου(τι γίνεται στα πλάγια και στα άκρα πίσω
στο αμάξι) είναι μεγαλύτερα από αυτά της μηχανής.ΣΕ ΝΕΚΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!!!.Αυτό δεν δικαιολογεί τον αυτοκινητιστή να περιμένει μεγαλύτερη προσοχή από τον μοτοσυκλετιστή:

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ Η ΕΞΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΛΩΡΙΔΑ:

ΕΛΕΓΧΩ ΑΠΟ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ - ΑΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΒΓΑΖΩ ΦΛΑΣ - ΣΤΡΙΒΩ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΤΙΜΟΝΙ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΛΩΡΙΔΑ:Τα κλάσματα δευτερολέπτου που θα διαρκέσει αυτή η διαδικασία είναι πολύτιμα για τον μοτοσυκλετιστή που βρίσκεται στο νεκρό σημείο και δεν φαίνεται να αντιληφθεί την πρόθεση και να σώσει την ζωή του!!!
Και μίλαμε για ενέργεια κλασμάτων δευτερολέπτων.Μην βιαστούν ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΛΑΣΙΚΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΝ.

Οσοι οδηγούν αυτοκίνητο και έχουν πείρα μοτοσυκλέτας θα με καταλάβουν.

Φυσικά ο μοτοσυκλετιστής είναι πεθαμένος αν βασίζεται στις καλές προθέσεις του αυτοκινητιστή.ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΑΡΓΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ όσο γίνεται,κόρνα και οπτικός έλεγχος για να καταλάβεις οτι σε πήρε χαμπάρι και να οδηγάς εξασφαλίζοντας την ζωή σου μόνος σου.
Ειδικά σε μεγάλες λεωφόρους όπως Συγγρού πρέπει να κορνάρεις και να ειδοποιείς αυτοκίνητα διπλανών λωρίδων για να κινηθείς στην δική σου λωρίδα έχοντας σαν αρχή οτι έχεις να κάνεις με ανεγκέφαλους και επικίνδυνους.Και προσοχή:Νεκρά σημεία έχει και η μηχανή!!!

Εν κατακλείδει η σωστή νοοτροπία οδήγησης είναι η υποχωρητική οδήγηση αλλά πρέπει να είσαι απαλλαγμένος από ανώριμες εγωκεντρικές νοοτροπίες επίδειξης,από κόμπλεξ ψεύτικης φαινομενικής επιβεβαίωσης(και καλά τι οδηγός είσαι συ) απέναντι στους επιβαίνοντες(χαζογκόμενες κ.τ.λ.) και από την νοοτροπία του ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.

Ενας μοτοσυκλετιστής και αυτοκινητιστής

karaflas1986,τον αρ.πινακίδας δεν είδες.   

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
παντως φιλοι μου καλοι, το κρατος δειχνει σε ορισμενες περιπτωσεις την πληρη απουσια του. πριν 2/μιση χρονια στις 7.30 το πρωι κινουμενος στην μεσογειων και σταματωντας σε πορτοκαλι φαναρι με μηχανη εγω, ενας αρχι-μαλακας επεσε πανω μου με αμαξι με πεταξε κατω μου εκανε μουνι καλιγραφιας την μηχανη, ευτυχως δεν επαθα ζημια σπασιματα κτλ και ο μαλακας την εκανε σαν κυριος. το μονο που προλαβα ηταν να παρω τον αριθμο κυκλοφοριας του και να παρω το 100. φυσικα τον εδωσα στεγνα. ελα ομως που το 100 το μονο που εκανε ηταν να δωσει τον αριθμο κυκλοφοριας για ερευνα. ρε παιδια μεσα σε μιση ωρα βρηκα εγω τον ιδιοκτητη του αυτοκινητου και η αστυνομια ακομα εψαχνε. τεσπα πηγα νοσοκομειο εκατσα δυο μερες προληπτικα για αξονικες κτλ και ηρθε που λετε ο οδηγος με τον πατερα του και ζηταγε ταρεστα. δηλαδη οτι ο οδηγος κατεβηκε με ρωτησε ευγενικα εαν ειχα κατι του ειπ εγω "οχι ρε φιλε, ευχαριστω δεν επαθα τιποτα κτλ" και εφυγε. με εβγαλε εκτος εαυτου και μονο οι σεκιουριταδες του νοσοκομειου μας χωρισανε. τεσπα εχουν γινει 3 δικαστηρια και ακομα δικαιωση δεν εχω βρει. περασανε 2/μιση χρονια και ακομα τα ιδια και τα ιδια. φυσικα στο δικαστηριο το μονο που ειπα ηταν το εξης: εαν δεν την εβγαζα καθαρη αλλο ο εν λογω κυριος μου προκαλουσε μια σοβαρη αναπηρια τωρα ακομα θα δικαζοταν ή ακομα θα τον ψαχνανε? αποζημιωση δεν εχω ζητησει απλα μονο την καταδικη του για την συμπεριφορα του.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66
Οσοι οδηγούν αυτοκίνητο και έχουν πείρα μοτοσυκλέτας θα με καταλάβουν.

Jockerx, μαζί σου.  Εγώ σε καταλαβαίνω.

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
παντως φιλοι μου καλοι, το κρατος δειχνει σε ορισμενες περιπτωσεις την πληρη απουσια του. πριν 2/μιση χρονια στις 7.30 το πρωι κινουμενος στην μεσογειων και σταματωντας σε πορτοκαλι φαναρι με μηχανη εγω, ενας αρχι-μαλακας επεσε πανω μου με αμαξι με πεταξε κατω μου εκανε μουνι καλιγραφιας την μηχανη, ευτυχως δεν επαθα ζημια σπασιματα κτλ και ο μαλακας την εκανε σαν κυριος. το μονο που προλαβα ηταν να παρω τον αριθμο κυκλοφοριας του και να παρω το 100. φυσικα τον εδωσα στεγνα. ελα ομως που το 100 το μονο που εκανε ηταν να δωσει τον αριθμο κυκλοφοριας για ερευνα. ρε παιδια μεσα σε μιση ωρα βρηκα εγω τον ιδιοκτητη του αυτοκινητου και η αστυνομια ακομα εψαχνε. τεσπα πηγα νοσοκομειο εκατσα δυο μερες προληπτικα για αξονικες κτλ και ηρθε που λετε ο οδηγος με τον πατερα του και ζηταγε ταρεστα. δηλαδη οτι ο οδηγος κατεβηκε με ρωτησε ευγενικα εαν ειχα κατι του ειπ εγω "οχι ρε φιλε, ευχαριστω δεν επαθα τιποτα κτλ" και εφυγε. με εβγαλε εκτος εαυτου και μονο οι σεκιουριταδες του νοσοκομειου μας χωρισανε. τεσπα εχουν γινει 3 δικαστηρια και ακομα δικαιωση δεν εχω βρει. περασανε 2/μιση χρονια και ακομα τα ιδια και τα ιδια. φυσικα στο δικαστηριο το μονο που ειπα ηταν το εξης: εαν δεν την εβγαζα καθαρη αλλο ο εν λογω κυριος μου προκαλουσε μια σοβαρη αναπηρια τωρα ακομα θα δικαζοταν ή ακομα θα τον ψαχνανε? αποζημιωση δεν εχω ζητησει απλα μονο την καταδικη του για την συμπεριφορα του.
Ζήτα και αποζημίωση σε πολιτικά δικαστήρια, γιατί στο ποινικό..στην ουσία δεν τιμωρείται...απλά θα φάει μια αναστολή

Επισκέπτης
παντως φιλοι μου καλοι, το κρατος δειχνει σε ορισμενες περιπτωσεις την πληρη απουσια του. πριν 2/μιση χρονια στις 7.30 το πρωι κινουμενος στην μεσογειων και σταματωντας σε πορτοκαλι φαναρι με μηχανη εγω, ενας αρχι-μαλακας επεσε πανω μου με αμαξι με πεταξε κατω 
Από τον πατέρα στον γιο!!!.Σόϊ το βασίλειο.

Οταν σκοπεύουμε να σταματήσουμε πρώτοι σε φανάρι

ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ Η ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΝΑΜΕ ΚΕΦΑΛΙ ΠΙΣΩ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΛΑΣΙΚΟ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ-ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΒΛΑΒΗ ΦΡΕΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.

Ο ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ ερμήνευσε το πορτοκαλί ως δικαίωμα διέλευσης,μη σκεπτόμενος ο ΗΛΙΘΙΟΣ οτι η δική σου επιλογή μπορεί να είναι διαφορετική!!!.
Αυτό το έργο είναι χιλιοπαιγμένο και θα παίζεται στον αιώνα τον άπαντα!!!
Πρέπει να πλέκεις όλα τα πιθανά σενάρια κινδύνου και να αφομοιώνεις στερεότυπα τις ενδεδειγμένες αντιδράσεις για κάθε σενάριο ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΣΟΥ:Στο ένστικτο ζωής και αυτοσυντήρησης.Ανά πάσα στιγμή πρέπει να έχεις καθολική χωροταξική αντίληψη γύρω από την μηχανή σου ,έτοιμος για την αντίστοιχη σωστή ενστικτώδη ενέργεια.

Δηλαδή πρέπει να οδηγείς σαν μελλοθάνατος

όπως είπε ένας φίλος προηγουμένως

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ζήτα και αποζημίωση σε πολιτικά δικαστήρια, γιατί στο ποινικό..στην ουσία δεν τιμωρείται...απλά θα φάει μια αναστολή
μεγάλο πράγμα να αμαυρωθεί το ποινικό του μητρώο.
δεν θα μπορεί να κάνει πολλά πράγματα εύκολα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom