Νέα

Σόνια από Αλκιβιάδους!! Χύνεις για πάντα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giasou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
:2on1: :rockon: :zfuck: :cum: :cum: :pipa1:

τα ρουξηκε ολα !!!δεν εχω αλλο πια!!τα μπαλλακια συρικνωθηκαν η delongi SONIA τα αδειασε ολα για αυτο το μηνα!
παω να παρω βιταμινες και βοτανα γιατι δεν μου ξανασηκωνεται πια! :rockon: :rockon:
πρωτα ρουφαει τα μπαλλακια μετα το μπουντσο !
μετα στο μουνι για γυμναστικη και στο τελος ολα στο συφωνι με τη γλωσσα εξω να γλειφει το καιμακι!!

παω για σερβισ!! :rockon:

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
403
Πόντοι
6.135
γραψε κριτικη :)

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
ειναι το μονο θεμα που βρηκα με την σονια και ειπα να μην ανοιξω αλλο. ηθελα να γραψω την εμπειρια μου και απορια μου ταυτοχρονα.πηγα λοιπον πριν καμια εβδομαδα στην σονια με την προοπτικη να μπω για πρωτη φορα,ηρθε στο σαλονι, μου ειπε η ιδια το προγραμμα ολες τις στασεις ελευθερο στοματικο, τελειωτικο, γλυψιμο μπαλακια, μασαζακι 69... ολα δηλαδη εκτος απο μπακ ντορ.και τις λεω "κανεις και 69 ε?" και μου λεει "ναι μωρο μου"."ωραια τις λεω γιατι θελω να σε γλυψω ολοκληρη"και εκει μου λεει "ε τι ολοκληρη, δεν μπορεις να με γλυψεις ολοκληρη, μονο γατακι."και τις λεω "θελω να σε γλυψω και απο πισω" μου λεει "α οχι απο πισω, κανεναν δεν αφηνω απο πισω" λεω "οχι σεξ απο πισω, να σε γλυψω απο πισω θελω" και μου ειπε "οχι οχι δεν γινετε"  :huh: και ξενερωσα λιγο και εφυγα.το γραφω εδω για να ακουσω καποιες γνωμες.τοσο exteme ηταν αυτο που ζητησα?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.610
Πόντοι
42.697
απο τις καλυτερες μιλφ επιλογες στα 20 ευρω η Σονια.
πάρα πολύ καλή

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
απο τις καλυτερες μιλφ επιλογες στα 20 ευρω η Σονια.
πάρα πολύ καλή
μαζι σου και εγω φιλε, δεν αντιλεγω. απλα θελω να ακουσω αποψεις για αυτο που ζητησα και μου εκανε απορια πωσ δεν το δεχτηκε...

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
ειναι το μονο θεμα που βρηκα με την σονια και ειπα να μην ανοιξω αλλο. ηθελα να γραψω την εμπειρια μου και απορια μου ταυτοχρονα.πηγα λοιπον πριν καμια εβδομαδα στην σονια με την προοπτικη να μπω για πρωτη φορα,ηρθε στο σαλονι, μου ειπε η ιδια το προγραμμα ολες τις στασεις ελευθερο στοματικο, τελειωτικο, γλυψιμο μπαλακια, μασαζακι 69... ολα δηλαδη εκτος απο μπακ ντορ.και τις λεω "κανεις και 69 ε?" και μου λεει "ναι μωρο μου"."ωραια τις λεω γιατι θελω να σε γλυψω ολοκληρη"και εκει μου λεει "ε τι ολοκληρη, δεν μπορεις να με γλυψεις ολοκληρη, μονο γατακι."και τις λεω "θελω να σε γλυψω και απο πισω" μου λεει "α οχι απο πισω, κανεναν δεν αφηνω απο πισω" λεω "οχι σεξ απο πισω, να σε γλυψω απο πισω θελω" και μου ειπε "οχι οχι δεν γινετε"  :huh: και ξενερωσα λιγο και εφυγα.το γραφω εδω για να ακουσω καποιες γνωμες.τοσο exteme ηταν αυτο που ζητησα?

Καθόλου, αλλά επικίνδυνο για τη δικιά σου υγεία!!!

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
Απο εμφανιση βλεπετε????????
για την σονια λες αν βλεπετε? δεν την εχεις δει? ειναι ψηλη καστανη νομιζω με μακρυ μαλι ισιο με τρομερο σωμα και στηθος 3αρι νομιζω σιλικονατο και γυρω στα 35+

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
για την σονια λες αν βλεπετε? δεν την εχεις δει? ειναι ψηλη καστανη νομιζω με μακρυ μαλι ισιο με τρομερο σωμα και στηθος 3αρι νομιζω σιλικονατο και γυρω στα 35+
Αν ειναι ευκολο με π.μ...Αλκιβιαδους τον αριθμο???? Απο περιγραφη που κανεις λεει...και ειδικα με 20 ευρω....πρεπει να ειναι φλεβα χρυσου!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon:

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950

τα ρουξηκε ολα !!!δεν εχω αλλο πια!!τα μπαλλακια συρικνωθηκαν η delongi SONIA τα αδειασε ολα για αυτο το μηνα!
παω να παρω βιταμινες και βοτανα γιατι δεν μου ξανασηκωνεται πια! :rockon: :rockon:
μετα στο μουνι για γυμναστικη και στο τελος ολα στο συφωνι με τη γλωσσα εξω να γλειφει το καιμακι!!

Ώπα ? Τί έχουμε εδώ ? Ένα ιστορικό ποστ του giasou . Πριν χαλάσει το πληκτρολόγιο του...  :cheesy:

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
Αν ειναι ευκολο με π.μ...Αλκιβιαδους τον αριθμο???? Απο περιγραφη που κανεις λεει...και ειδικα με 20 ευρω....πρεπει να ειναι φλεβα χρυσου!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon:
τραβηξου Παιχτουρα να σου ρουφηξει την πηχτουρα :2funny:

George Cumalot

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2006
Κριτικές
8
Like
229
Πόντοι
6
Πρωινές ή απογευματινές βάρδιες κάνει;

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
Πρωινές ή απογευματινές βάρδιες κάνει;
τελικα ειναι πολλοι αυτοι που δεν ηξεραν την σονια... :) απογευματα ειναι φιλε... πειτε μου και καμια αποψη για αυτο που ρωτησα ρε παιδια... να ανταλαξουμε γνωμες.

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
που ειναι αυτη η πουτανα να την γαμησω :cussing:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και εγω τα ιδια επαθα την προηγουμενη βδομαδα

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.610
Πόντοι
42.697
μιλάμε πάντα για το Αλκιβιάδου 16Γ , απογευματινες βαρδυες