- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.116
- Πόντοι
- 17.085
H ανακοίνωση του ΚΕΕΛΠΝΟ αν και την έβαλαν κι άλλοι προηγουμένως.
το εξάμηνο έχει να κάνει με τον ανώτερο χρόνο που θέλει ο οργανισμός να εμφανίσει αντισώματα και συνεπώς να είναι ο γιατρός 100% ότι τον τσίμπησε ο ασθενής
Σου ξαναλεω λοιπον οτι μεταφερω πληροφοριες. Ετσι λενε.
Ρε παιδια, ας οργανωθουμε λιγο
Εδω το ερωτημα ειναι συγκεκριμενο: Προκειται για τη Νατασσα?? Ή για καποια αλλη?
Παρεμπιπτοντως, γωνια με Αχαρνων ειναι το 27, κι εγω ειμαι σχεδον σιγουρο οτι αυτο εννοουν...
Αλλα, οπως και να 'χει... Εγω δεν εχω καταλαβει κατι: H Nατασσα που λετε, δουλευε στο 22 πανω δεξια?
Ας πει καποιος επιτελους
Σωστό. Θα γίνει.Λοιπόν αυτό το περιστατικό να γίνει αφορμή να μπει ένα μόνιμο banner που θα βγάζει μάτι στην αρχική ή στο forum που θα ενημερώνει τους επισκέπτες του site για τους κανόνες ασφαλούς sex, την αυστηρή χρήση προφυλακτικού για οποιαδήποτε επαφή με πόρνη και το διαχωρισμό της θέσης του site από κριτικές που αναφέρουν ακάποτα, γλειφομουνια κλπ. Εκτός από τους μερακληδες μπουρδελιαρηδες εδώ μπαίνουν και πολλά 18χρονα ή και ανήλικοι που ψάχνονται για την πρώτη φορά και μπορεί διαβάζοντας διάφορα αχαρακτήριστα να κάνουν το λάθος που θα πληρώνουν μια ζωή. Και δεν είναι μόνο το Aids, και μια ηπατίτιδα Β αρκεί να σου γαμησει την υγεία, πόσο μάλλον αν την ψωνίσεις ανήλικος.
Εμενα μου κανει εντυπωση το εξης σχολιο στο αρθρο................
Σύμφωνα με τους ειδικούς των Κινητών Μονάδων του ΚΕΕΛΠΝΟ, παρά το γεγονός ότι η HIV λοίμωξη που προκαλεί το AIDS ανακόπτεται με τη χρήση προφυλακτικού κατά τη σεξουαλική επαφή, οι σεξουαλικές επαφές των επισκεπτών των οίκων ανοχής οίκους ανοχής γίνονται κατά κόρον χωρίς προφυλακτικό.
Εμενα μου κανει εντυπωση το εξης σχολιο στο αρθρο................
Σύμφωνα με τους ειδικούς των Κινητών Μονάδων του ΚΕΕΛΠΝΟ, παρά το γεγονός ότι η HIV λοίμωξη που προκαλεί το AIDS ανακόπτεται με τη χρήση προφυλακτικού κατά τη σεξουαλική επαφή, οι σεξουαλικές επαφές των επισκεπτών των οίκων ανοχής οίκους ανοχής[size=10pt] γίνονται κατά κόρον χωρίς προφυλακτικό[/size].
To γράφω για να το δείτε και εδώ. Είναι όντως Φωκαίας 22Β. Όπως μπαίνεις το πάνω δεξιά. Μια τρύπα. Ρώτησα εκεί και κάτι τσατσάδες και μου το επιβεβαίωσαν και αυτές.
Τώρα ποια κοπέλα δούλευε εκεί δεν γνωρίζω...
Λοιπον, 22Β δεν υπαρχει!
Πανω δεξια δουλευε μεταξυ αλλων και η Αννα (η οποια ομως δηλωνε 19, αν δεν κανω λαθος)
Εδω λεγεται κυριως για μια Νατασσα- που εγω δεν την ξερω
Ειμαστε τοσες χιλιαδες μαλακες σ' αυτο το σαιτ
Ας παει καποιος να ρωτησει ΕΥΘΕΩΣ, να παρει μια απαντηση ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ και να μας πει
Δεν παει αλλο με τις ανακριβειες και τις μουφες- ΕΛΕΟΣ!
Καλά, το όνομα της κόθε κοπέλας και η καταγωγή της, όπως και η ηλικία της, είναι μεταβαλλόμενα στοιχεία στους χώρους αυτούς. Εξάλλου οι μισές εκδιδόμενες στο Μετάξι και στη Φυλής Άννες "βαφτίζονται"! Εύχομαι πάντως να μην έχει προσβληθεί κάποιος συναγωνιστής και η κοπέλα να τύχει κάποια αγωγής ώστε να μην εκδηλωθούν συμπτώματα. Ελπίζω να μην την πετάξουν σα σκυλί στη χώρα της και ΟΚ, λύθηκε το πρόβλημα.Πάνω έχει δύο, αναφερόμαστε ΣΤΟ ΔΕΞΙΑ ! απλά το επισημαίνω.
Τώρα ποια είναι η Νατάσσα δεν γνωρίζω. Ούτε ποιο είναι το όνομα της κοπέλας.