το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
Αν εκανε κατι τετοιο η ανιψια μου απλά θα την αποκληρωνα
Αλλα μπορω να τον δικαιολογησω τον τυπο..
Αν εκανε κατι τετοιο η ανιψια μου απλά θα την αποκληρωνα
Πρώτον, δεν ξερουμε ποια ηταν τα κινητρα του. Ξερουμε μονο οτι η κορη τα ειχε με Αφγανό κι απο εκει εχουν εξυφάνει ολοκληρη ιστορια.κατσε ρε το εγκλημα δεν εγινε επειδή ειχε ρατσιστικες αποψεις για τον εραστη της κορης του?
ειτε σκοτωνε τον αφγανο, ειτε την κορη του, ειτε εσπαζε το μαγαζι της κορης του, ειτε χαστουκιζε τον αφγανο
ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΗΤΑΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ
αν ηταν γερμανος ο εραστης, δηλαδη αλλης ρατσας , δεν θα γινοταν το εγκλημα.
τωρα εσυ δεν βλασφημας που κατατασεις τον αγιο κωνσταντινο στους ψυχοπαθείς?Πρώτον, δεν ξερουμε ποια ηταν τα κινητρα του. Ξερουμε μονο οτι η κορη τα ειχε με Αφγανό κι απο εκει εχουν εξυφάνει ολοκληρη ιστορια.
Δευτερον, αν σκοτωνεις την κορη σου επειδη τα εχει με μαύρο, αφγανο, αλγερινο, εσκιμωο, καζάκο ή δεν ξερω τι αλλο, δεν εισαι ρατσιστής, εισαι απλώς ψυχοπαθής
τωρα εσυ δεν βλασφημας που κατατασεις τον αγιο κωνσταντινο στους ψυχοπαθείς?
τον πατερα η τον γιο τυπε :S :S :SΠρώτον, δεν ξερουμε ποια ηταν τα κινητρα του. Ξερουμε μονο οτι η κορη τα ειχε με Αφγανό κι απο εκει εχουν εξυφάνει ολοκληρη ιστορια.
Δευτερον, αν σκοτωνεις την κορη σου επειδη τα εχει με μαύρο, αφγανο, αλγερινο, εσκιμωο, καζάκο ή δεν ξερω τι αλλο, δεν εισαι ρατσιστής, εισαι απλώς ψυχοπαθής
νομιζω το να λες ψυχοπαθη έναν αγιο δεν είναι?Ξερεις τι ειναι βλασφημια?
Προφανως οχι.νομιζω το να λες ψυχοπαθη έναν αγιο δεν είναι?
οκ σορρυ δεν εχω μελετησει την ορολογια.Προφανως οχι.
Βλασφημια ειναι η εξυβριση του θεού.
Από πού κι ως πού ρατσιστικό έγκλημα?
Ρατσισμός θα ηταν να παει να σκοτωσει τον Αφγανό.
οκ σορρυ δεν εχω μελετησει την ορολογια.
τον να χαρακτηρίζεις ασχημα έναν αγιο πως λεγεται ασεβεια? αυτος που σατιριζε τον γεροντα παϊσιο γιατι κατηγορηθηκε?
Δεν προφυλακισθηκε ο Ριχαρδος τύπε?φανταζομαι θα μιλας με την ιδια νομικη ... ισχυ οπως αυτη με την περιπτωση ριχαρδου .. που επεσες μεσα ......100% ..
Δεν προφυλακισθηκε ο Ριχαρδος τύπε?
Αν δεν απατωμαι κατηγορουμενος ειναι ακομη, δεν θυμαμαι να αθωωθηκε, μην εισαι βιαστικος. Πραγματογνωμοσυνη περιμενει ο ανακριτης.ναι για μια βδομαδα περιπου ... και χαρακτηρισες ανοησιες την υπερασπιστικη γραμμη του ...
Αν δεν απατωμαι κατηγορουμενος ειναι ακομη, δεν θυμαμαι να αθωωθηκε, μην εισαι βιαστικος. Πραγματογνωμοσυνη περιμενει ο ανακριτης.
και τελικα?Καθυβριση θρησκευματος, αρθρο 199 Ποινικου Κωδικα
τι λες ρε φιλε? Εται σκοτωνεις το παιδι σου? Ο τυπος ηταν ψυχοπαθης,κατι τετοιοι θελουν εκτελεση με συνοπτικες διαδικασιεςΑν εκανε κατι τετοιο η ανιψια μου απλά θα την αποκληρωνα
Πρώτον, δεν ξερουμε ποια ηταν τα κινητρα του. Ξερουμε μονο οτι η κορη τα ειχε με Αφγανό κι απο εκει εχουν εξυφάνει ολοκληρη ιστορια.
τι λες ρε φιλε? Εται σκοτωνεις το παιδι σου? Ο τυπος ηταν ψυχοπαθης,κατι τετοιοι θελουν εκτελεση με συνοπτικες διαδικασιες
τον πατερα η τον γιο τυπε :S :S :S