allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Δεν το βλέπω να χωράει άλλος στην λίστα!!
Δεν το βλέπω να χωράει άλλος στην λίστα!!
ααααααααααααααααα ρε Άλλαν μια πλάκα έκανα, κατάλαβα τι ρώτησες!!
Ο GOD έτσι και αλλιώς είναι από τις ειδικές περιπτώσεις, ποιος άλλος έρχεται για ένα μήνα, συνήθως είναι για τριήμερο, άντε εβδομάδα το πολύ.
Καλό είναι να κάνει ανάλυση, τόσα στο μικρό,τόσα στα φαγητά, τόσα στα ξενοδοχεία...........
GOD κράτα αποδείξεις!!
ΘΑ επισυνάψω σκαναρισμένες αποδείξεις αλλά και Τιμολόγια :
Tα εκαψες τα λαδια;; και φλαντζες μαζί;;;;
πας καλα ρε που θα σκαναρεισ τιμολογια αποδειξεις;;;;;;;; γραψε απλα τα κοστολογια
βενζινες - φαγητα διαμονη - στρπ κλαμπ μπαρακια διασκεδαση γυναικες διαρκεια παρεας κλπ και δωσε κοστολογιο συνολικο.
Εξόρμηση στο planet εχτές μετα συνοδείας! το barflight γεμάτο ! bombay τζιν με σόδα και θέα ένα Χ6 με φιμέ τζάμια..! συνέχεια χαλαρά στο museum για ένα ποτάκι ακόμα και ήσυχα ήσυχα στο σπίτι με ταξάκι...Έπειτα σεξάκι και ύπνο αγκαλιά με νανούρισμα μία ταινία με τον Nicolas Cage!
Μετά από έναν αναβρασμό σθένους και περισσής σκέψης αναφωνώ.... : Σόφια και μόνον Σόφια!
Μπραβο εξελιξεις! Θεε εχεις κανει κατασταση με τη Θεα βλεπω. Καλη αππολαυση!!! (και στα δικα μας οι ανυπαντροι )
παντρεμενος ναι ουχισμενος οχιρε εγω εχω μνημη Ελέφαντα τι νομίζεις οτι επειδη μεγαλωσα επαθα και αμνησία;;;;;;;;
Οσο εχω στήση μην στεναχωριεσαι σημαίνη οτι ειμαι ακμαίος δυνατος και ενεργος επι τον επάλξεων.
Δεν χρειάζετε να στειλω πμ.
καλώς επεστρεψες ............... εισαι ακόμα παντρεμένος;;;;;;;;;;;;;;;
Καλημέρα σε όλους, Άλλαν χθες με την πίπα (που σου έχω πει), πάλι με περίοδο μου ήρθε...........μώρη της λέω, κάθε φορά που κανονίζουμε περίοδο έχεις, μου λέει την προηγούμενη φορά κάναμε και σεξ, της λέω καλά στις 3 η μία δώρο όπως πάμε.
Τουλάχιστον σώζει την κατάσταση λόγω ονόματος (πίπα) και πράξεων (στην πίπα)!!
να το βαζεις καθε φορα που εισαι μαζι της
Ο Θεός πέρασε Θεικά...
Θεωρώ πως ότι και να γράψω είναι πολύ λίγο έως ελάχιστο για να αντικατοπτρίσει την πραγματικότητα... μιλάμε για περίπτωση σπάνια... η κοπελιά είναι γεννημένη για να αγαπά τους άνδρες...πόση υποκρισία χρειάζεται για μια κοπέλα να στο παίξει ερωτευμένη σε επίπεδο αυθόρμητο? καθόλου.....η κοπέλα το έχει .... έχει το σπάνιο χάρισμα να ερωτεύεται και να στο δείχνει στο μέγιστο βαθμό.... μιλάμε πως υπηρεσίες σαν αυτές κάνουν το GFE να μοιάζει με βρόμικο 7αλεπτο των 15 ευρώ στη φυλής.....
ξέρετε πολλές κοπέλες που ενώ έχουν πληρωθεί και είναι στο ασανσέρ για να φύγουν να μην σε αφήνουν να κλείσεις την πόρτα και να σε πνίγουν στα γλωσσόφυλα?
της αρέσει αυτό που κάνει και περνάει και αυτή καλά... ήταν φουλ υγρή και χτυπιότανε σαν στο ψάρι από πάνω μου ...
δεν έφευγε από πάνω μου ..δεν σταμάτησε να με χαϊδεύει και αν σηκωνόμουν και έκανα καμιά δουλειά ερχόταν και αυτή και με αγκάλιαζε και με φιλούσε...
τι να συνεχίσω να λέω αν μπω σε λεπτομέρειες πιστεύω θα τρελάνω και τους πιο έμπειρους....ευτυχώς της είπα να φύγει γιατί θα ξαναξεκινούσα το κάπνισμα!
τελικά θεός υπάρχει....αλλά δεν είμαι εγώ... είναι κάποιος άλλος εδώ μέσα!
έχω χάσει πολλά επεισόδια με τις διακοπές ρε γμτ
Ποιός είσαι ρε θεε (GOD) με το γενηθείς το 93 μωρό που μας αναστατώνεις; Να υποθέσω ότι "enas" έκανε κονέ;
Κοίτα να δεις πως μας αναστατώνει τώρα που πρέπει να στρωθούμε να δουλέψουμε για να μην χρεωκοπήσουμε :o :o
όπως καταλαβες σε ζηλεύουμε όλοι
Φίλε SalonicaM, διάλεξες άλλα μέρη για διακοπές και καλά έκανες, έχουμε τόσο ωραία μέρη, ελπίζω να είχες και καλή παρέα!!
έχω χάσει πολλά επεισόδια με τις διακοπές ρε γμτ
Ποιός είσαι ρε θεε (GOD) με το γενηθείς το 93 μωρό που μας αναστατώνεις; Να υποθέσω ότι "enas" έκανε κονέ;
Κοίτα να δεις πως μας αναστατώνει τώρα που πρέπει να στρωθούμε να δουλέψουμε για να μην χρεωκοπήσουμε :o :o
όπως καταλαβες σε ζηλεύουμε όλοι
Αγαπητέ enas δεν θυμάμαι αν το είχα πει αλλά είμαι παντρεμενος οποτε ασε τα θέματα της καλης παρέας . Κατά τ' αλλα όμως πέρασα καλά ευτυχώς.
Άσχετο, η παραπάνω ανταπόκριση που πήρε το μάτι μου είναι για το thread μας εδώ ή ο Θεός έκανε λάθος την χώρα;
:S :S
(μόνο μια ανταποκρίνεται στην παραπάνω περιγραφή αλλά την χάσαμε εδώ και καιρό...βρέθηκε άλλη;)
Πρόκειται για την ίδια κοπέλα που δεν είναι τάνα, με μικρή εμπειρία στο seχ (δεν είναι επαγγελματίας δηλαδή) και κοιτάει πρώτα να περνάει καλά και μετα αν βγάλει και τίποτα καλό είναι!
Αν δεν Περνάει καλά φεύγει και δεν διστάζει να πει όχι σε λεφτά... είναι αρκετά αξιοπρεπής δηλαδή...
Είναι τελείως GF κατάσταση για αγαπούληδες όπως θα κατάλαβες!
Πρόκειται για την ίδια κοπέλα που δεν είναι τάνα, με μικρή εμπειρία στο seχ (δεν είναι επαγγελματίας δηλαδή) και κοιτάει πρώτα να περνάει καλά και μετα αν βγάλει και τίποτα καλό είναι!
Αν δεν Περνάει καλά φεύγει και δεν διστάζει να πει όχι σε λεφτά... είναι αρκετά αξιοπρεπής δηλαδή...
Είναι τελείως GF κατάσταση για αγαπούληδες όπως θα κατάλαβες!
Δεν ξέρω τι θα κάνουμε με εσάς τους αγαπούληδες!!