Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 454K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Αυτό σημαίνει καπιταλισμός και νεοπλουτισμός στο γαμήσι, τα θέλω όλα ωραία και γρήγορα, μετρημένες και σωστές κινήσεις θέλει, ξέρουν αυτοί....

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Κοιτα τώρα αν και δεν ειχα στο παρελθόν καμια επαφη με τον ως άνω εδειξε μια πολυ καλη διαθεση ενημερωσης εκανε τεστ ντραιβ και νομιζω οτι του αξιζε μια προσπάθεια ενος καλου στανταρ το ιδιο θα κανω και στο μελλον αν κρινω οτι αξιζει την υποδειξή μου ακομα και στο Νο1 .
Οσο για την απαγωγη που λεει θα του προτεινα να απαγαγη εσένα.
χαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααα

Ο θεος που χάθηκε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; χαχχαχχχχααααααααααααααααααα
μαζευη ακομα τα κοματια του;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

enas31

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Κοιτα τώρα αν και δεν ειχα στο παρελθόν καμια επαφη με τον ως άνω εδειξε μια πολυ καλη διαθεση ενημερωσης εκανε τεστ ντραιβ και νομιζω οτι του αξιζε μια προσπάθεια ενος καλου στανταρ το ιδιο θα κανω και στο μελλον αν κρινω οτι αξιζει την υποδειξή μου ακομα και στο Νο1 .

Καλά κάνει το παλικάρι και ενημερώνει, εγώ τα λέω για να περνάνε καλά.
No1 ποιο εννοείς, αυτό που καταλαβαίνω;;;;

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Καλά κάνει το παλικάρι και ενημερώνει, εγώ τα λέω για να περνάνε καλά.
No1 ποιο εννοείς, αυτό που καταλαβαίνω;;;;

Ναι (κατ εμε Νο1 προς το παρον )ειμαι εκτος ρινγκ λογο εργασιας στο Ελλαδιστάν.

enas31

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1

Ο Θεός, απλά δεν είναι του νεοπλουτισμού, αν και όπως πάει τον βλέπω να επιστρέφει νωρίτερα........εγώ του είπα, κάνε και κανένα διάλλειμα!!

enas31

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ναι (κατ εμε Νο1 προς το παρον )ειμαι εκτος ρινγκ λογο εργασιας στο Ελλαδιστάν.

Για το κατ' εμέ No4,5,6 μην βιάζεσαι!!

azalin

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0

Παρόν...! όπως τα λες ..έχω στεγνώσει :) τώρα λέω κινήσω σε κανένα φαρμακείο να πάρω καμία βιταμίνη (!)

πάραυτα σήμερα λέω τη βγάλω με υποκατάστατα για καμία πρόχειρη εξαέρωση άνευ προφύλαξης από το αρχείο της διαλογής που έχω...

ευελπιστώ να ενημερώσω οσονούπω..!

azalin

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Όπως σας έχω πει παιδιά αν η κοπέλα που θα καλέσω σπίτι από τις σελίδες στο internet δεν μιλάει αγγλικά τότε πολύ απλά δεν την καλώ... θέλω να ξέρουν τι ακριβώς θα κάνουν και για πόσα χωρίς να αφήνω ασάφειες που θα φανούν αργότερα και θα είναι πολύ αργά..
έτσι πήρα πολλά τηλέφωνα και με όποια δεν έβγαζα συνεννόηση απλά τη γείωνα.
αύριο θα παραθέσω και με ποιες μίλησα ούτως ώστε οι μελλοντικοί επισκέπτες να ξέρουν μιας και σήμερα είμαι λίγο σπασμένος!

Αφού πολλές από αυτές που ήθελα δεν το σήκωναν και επειδή ήθελα κάτι πρόχειρο για κανένα μισάωρο πήρα αυτό το νούμερο :

ήξερε αγγλικά και ενώ μιλούσαμε μου βγάζει ένα κοστούμι για ένα ακάποτο και στάνταρντ 95 λέβα με το ταξί...
επειδή έψαχνα καμιά ώρα λέω να την πάρω για ένα μισάωρο και μου λέει 50 λέβα +15 το ταξί και λέω δε μαμιέται ας είναι αν και μέσα μου έλεγα να το αφήσω και να βγω καμιά βόλτα. 
μετά από μία ώρα και 15 χτυπά το τηλ και ήταν αυτή και δεν ήξερε την οδό ... μετά από 40 λεπτά στο ταξί και αφού μιλούσα με τον ταξιτζή ασταμάτητα που ευτυχώς ήξερε άπταιστα ελληνικά (ο πατέρας του ήταν Έλληνας όπως είπε), αναγκάζομαι να κατέβω μέχρι κάτω στη διασταύρωση της λεωφόρου με την περιφερειακή να την μαζέψω.
Βλέπω στη θέση του συνοδηγού ένα φάντασμα/τρώγλη/σαύρα με ακατέργαστο σώμα που μου γελούσε..μπαίνω μέσα στο ταξί και ο ταξιτζής μου ζητάει 16 λέβα!
Του δίνω 20 και δεν μου δίνει ρέστα αυθαίρετα λέγοντας μου ένα θερμό ευχαριστώ!
Το αποκορύφωμα ήρθε όταν την έβαλα στο σπίτι και μου ζήτησε 10 λέβα παραπάνω για την 30λεπτη υπηρεσία..Αυτό ήταν...... όποιος πάει για τα πολλά χάνει και τα λίγα... της είπα ευχαριστώ, της έδωσα 8 λέβα και έστειλα στο σπίτι της.

Αυτα.. Με ματιάξατε βρε παιδιά!! έπρεπε όμως να τη φάω και γω για να δω πως είναι ...

λέω να ψάξω για καμία άλλη θα δούμε...

caetano_italia

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
παντως ρε τυποι..πως γινεται παντα μα παντα,ολο κατι να γινεται με αυτες και ολο κατι να στραβωνει να μην βρισκει το δρομο,να λεει μετεπειτα οχι αλλα συμφωνησαμε και θελω παραπανω,να φαινεται στην αγγελεια μουναρα και εντελως αλλη απο κοντα σαν χρεπι..κοινως εκει που συμφωνεις μια τιμη να γινεται παντα κατι και να πληρωνεις παραπανω..

azalin

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Μπήκε μέσα είδε το σπίτι που ήταν καινούριο (λεφτά! θα είπε από μέσα της), είχε αργήσει και το θέμα κανένα δίωρο ... σου λέει τι κάνει.. θα μείνει με πουλί στο χέρι? ας του ζητήσω 10 λέβα παραπάνω δήθεν ότι δεν κατάλαβα.. τι θα κάνει... θα τρέχει να βρει άλλη βραδιάτικα? είδε και που δεν ζήτησα ρέστα από τον ταξιτζή (από τη ντροπή μου) και σου λέει τα πήρε ο ταρίφας να μην τα πάρω και γω από τον μ...α τον Έλληνα?

από τη μία ναι είναι λογικό αυτό που σκέφτηκε αλλά είχαν μαζευτεί πολλά μείον από την άλλη πλευρά της ζυγαριάς....

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Όπως σας έχω πει παιδιά αν η κοπέλα που θα καλέσω σπίτι από τις σελίδες στο internet δεν μιλάει αγγλικά τότε πολύ απλά δεν την καλώ... θέλω να ξέρουν τι ακριβώς θα κάνουν και για πόσα χωρίς να αφήνω ασάφειες που θα φανούν αργότερα και θα είναι πολύ αργά..
έτσι πήρα πολλά τηλέφωνα και με όποια δεν έβγαζα συνεννόηση απλά τη γείωνα.
αύριο θα παραθέσω και με ποιες μίλησα ούτως ώστε οι μελλοντικοί επισκέπτες να ξέρουν μιας και σήμερα είμαι λίγο σπασμένος!

Αφού πολλές από αυτές που ήθελα δεν το σήκωναν και επειδή ήθελα κάτι πρόχειρο για κανένα μισάωρο πήρα αυτό το νούμερο :

ήξερε αγγλικά και ενώ μιλούσαμε μου βγάζει ένα κοστούμι για ένα ακάποτο και στάνταρντ 95 λέβα με το ταξί...
επειδή έψαχνα καμιά ώρα λέω να την πάρω για ένα μισάωρο και μου λέει 50 λέβα +15 το ταξί και λέω δε μαμιέται ας είναι αν και μέσα μου έλεγα να το αφήσω και να βγω καμιά βόλτα.   
μετά από μία ώρα και 15 χτυπά το τηλ και ήταν αυτή και δεν ήξερε την οδό ... μετά από 40 λεπτά στο ταξί και αφού μιλούσα με τον ταξιτζή ασταμάτητα που ευτυχώς ήξερε άπταιστα ελληνικά (ο πατέρας του ήταν Έλληνας όπως είπε), αναγκάζομαι να κατέβω μέχρι κάτω στη διασταύρωση της λεωφόρου με την περιφερειακή να την μαζέψω.
Βλέπω στη θέση του συνοδηγού ένα φάντασμα/τρώγλη/σαύρα με ακατέργαστο σώμα που μου γελούσε..μπαίνω μέσα στο ταξί και ο ταξιτζής μου ζητάει 16 λέβα!
Του δίνω 20 και δεν μου δίνει ρέστα αυθαίρετα λέγοντας μου ένα θερμό ευχαριστώ!
Το αποκορύφωμα ήρθε όταν την έβαλα στο σπίτι και μου ζήτησε 10 λέβα παραπάνω για την 30λεπτη υπηρεσία..Αυτό ήταν...... όποιος πάει για τα πολλά χάνει και τα λίγα... της είπα ευχαριστώ, της έδωσα 8 λέβα και έστειλα στο σπίτι της.

Αυτα.. Με ματιάξατε βρε παιδιά!! έπρεπε όμως να τη φάω και γω για να δω πως είναι ...

λέω να ψάξω για καμία άλλη θα δούμε...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

enas31

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Μπήκε μέσα είδε το σπίτι που ήταν καινούριο (λεφτά! θα είπε από μέσα της), είχε αργήσει και το θέμα κανένα δίωρο ... σου λέει τι κάνει.. θα μείνει με πουλί στο χέρι? ας του ζητήσω 10 λέβα παραπάνω δήθεν ότι δεν κατάλαβα.. τι θα κάνει... θα τρέχει να βρει άλλη βραδιάτικα? είδε και που δεν ζήτησα ρέστα από τον ταξιτζή (από τη ντροπή μου) και σου λέει τα πήρε ο ταρίφας να μην τα πάρω και γω από τον μ...α τον Έλληνα?

από τη μία ναι είναι λογικό αυτό που σκέφτηκε αλλά είχαν μαζευτεί πολλά μείον από την άλλη πλευρά της ζυγαριάς....

Καλά ρε GOD μετά από τόσα καφέ ούτε που κατάλαβα πόσο μυωπία έχεις, κάτι μου είπες βέβαια αλλά επειγόντως στον οφθαλμίατρο!!

bbq

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Παρόν...! όπως τα λες ..έχω στεγνώσει :) τώρα λέω κινήσω σε κανένα φαρμακείο να πάρω καμία βιταμίνη (!)

πάραυτα σήμερα λέω τη βγάλω με υποκατάστατα για καμία πρόχειρη εξαέρωση άνευ προφύλαξης από το αρχείο της διαλογής που έχω...

Ενω εμενα, με το που γυρισα Αθηνα με περιμενε το στανταρακι μου, βερα Ελληνιδα 22, μελαχροινη σαν  λατινα με αφθονο GFE, κορμαρα, και δινει και κουλουρακι με 80Ε συνολο. Ειπατε τιποτα? Ετσι για να παρω το αιμα μου πισω... >:cheesy:

caetano_italia

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ταυτοτητα ειδες?για το βερα ελληνιδα αναφερομαι...αν δεν δεις ταυτοτητα μην πιστευεις τιποτα..

enas31

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1

Να σου πω ρε GOD, αυτό το αρχείο σου που λες, έχει και άλλα τέτοια μανούλια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

enas31

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ενω εμενα, με το που γυρισα Αθηνα με περιμενε το στανταρακι μου, βερα Ελληνιδα 22, μελαχροινη σαν  λατινα με αφθονο GFE, κορμαρα, και δινει και κουλουρακι με 80Ε συνολο. Ειπατε τιποτα? Ετσι για να παρω το αιμα μου πισω... >:cheesy:

Κάτσε στ' αυγά σου τότε.....

azalin

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Να σου πω ρε GOD, αυτό το αρχείο σου που λες, έχει και άλλα τέτοια μανούλια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

χαχαχα! καλημέρα..! διαλέγω γενικά με βάση τους ψήφους που έχει και το αν οι φωτογραφίες είναι ερασιτεχνικές και όχι επαγγελματικές με τεχνητούς φωτισμούς κτλ. Και επειδή με έχετε πάρει για κυνηγό πτωμάτων παραθέτω και ένα αντίβαρο

τη συγκεκριμένη την έχω δει και σε σελίδα που δεν δίνει τηλ ούτε skype  και δηλώνει 17 χρονών... Έλεγε πως απαντάει σε μηνύματα και έπειτα μπορεί να δώσει skype και πιο μετά ίσως και τηλ ... εδώ αν όντως είναι αυτή τη βλέπω πως στήσει γραμμή παραγωγής!
(фабрика)

σε μένα δεν απάντησε πάντως!

azalin

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0

Αξιος, +1

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom