Όπως σας έχω πει παιδιά αν η κοπέλα που θα καλέσω σπίτι από τις σελίδες στο internet δεν μιλάει αγγλικά τότε πολύ απλά δεν την καλώ... θέλω να ξέρουν τι ακριβώς θα κάνουν και για πόσα χωρίς να αφήνω ασάφειες που θα φανούν αργότερα και θα είναι πολύ αργά..
έτσι πήρα πολλά τηλέφωνα και με όποια δεν έβγαζα συνεννόηση απλά τη γείωνα.
αύριο θα παραθέσω και με ποιες μίλησα ούτως ώστε οι μελλοντικοί επισκέπτες να ξέρουν μιας και σήμερα είμαι λίγο σπασμένος!
Αφού πολλές από αυτές που ήθελα δεν το σήκωναν και επειδή ήθελα κάτι πρόχειρο για κανένα μισάωρο πήρα αυτό το νούμερο :
ήξερε αγγλικά και ενώ μιλούσαμε μου βγάζει ένα κοστούμι για ένα ακάποτο και στάνταρντ 95 λέβα με το ταξί...
επειδή έψαχνα καμιά ώρα λέω να την πάρω για ένα μισάωρο και μου λέει 50 λέβα +15 το ταξί και λέω δε μαμιέται ας είναι αν και μέσα μου έλεγα να το αφήσω και να βγω καμιά βόλτα.
μετά από μία ώρα και 15 χτυπά το τηλ και ήταν αυτή και δεν ήξερε την οδό ... μετά από 40 λεπτά στο ταξί και αφού μιλούσα με τον ταξιτζή ασταμάτητα που ευτυχώς ήξερε άπταιστα ελληνικά (ο πατέρας του ήταν Έλληνας όπως είπε), αναγκάζομαι να κατέβω μέχρι κάτω στη διασταύρωση της λεωφόρου με την περιφερειακή να την μαζέψω.
Βλέπω στη θέση του συνοδηγού ένα φάντασμα/τρώγλη/σαύρα με ακατέργαστο σώμα που μου γελούσε..μπαίνω μέσα στο ταξί και ο ταξιτζής μου ζητάει 16 λέβα!
Του δίνω 20 και δεν μου δίνει ρέστα αυθαίρετα λέγοντας μου ένα θερμό ευχαριστώ!
Το αποκορύφωμα ήρθε όταν την έβαλα στο σπίτι και μου ζήτησε 10 λέβα παραπάνω για την 30λεπτη υπηρεσία..Αυτό ήταν...... όποιος πάει για τα πολλά χάνει και τα λίγα... της είπα ευχαριστώ, της έδωσα 8 λέβα και έστειλα στο σπίτι της.
Αυτα.. Με ματιάξατε βρε παιδιά!! έπρεπε όμως να τη φάω και γω για να δω πως είναι ...
λέω να ψάξω για καμία άλλη θα δούμε...