Νέα

Slave Alex – Ο «Τυχερός» Υποτακτικός Πρωταγωνιστής του site KMLadies.gr

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή :
Slave Alex – Ο «Τυχερός» Υποτακτικός Πρωταγωνιστής του site KMLadies.gr
/2014/01/slave-alex-site-kmladiesgr.html



Πόσες και πόσες φορές , όλοι εμείς οι υποτακτικοί στις διαδικτυακές μας αναζητησεις  δεν αισθανθήκαμε θαυμασμό , δέος αλλά και ζήλια για τους πρωταγωνιστές σκλάβους των φετιχιστικών βίντεο που παρακολουθούσαμε .

Πόσες φορές δεν ευχηθήκαμε να ήμασταν εμείς στην θέση των τυχερών εκείνων «εκλεκτών σκλάβων» που στέναζαν κάτω απο τις γόβες των εκρηκτικών Ρωσίδων καλλονών στο Russian Mistress ή κάτω απο τα προκλητικά οπίσθια των Αμερικανίδων και Λατίνων Καλλονών του Kink.Com ή άλλων εταιριών .

Πόσες φορές δεν μονολογήσαμε ότι ζούμε σε λάθος χώρα !

Υπάρχει όμως ένας υποτακτικός που έκανε πραγματικότητα το όνειρο και την φαντασίωση όλων μας ! Ο Slave Alex , ο κεντρικός πρωταγωνιστής πολλών βίντεο και φωτογραφίσεων απο το site KMLadies.Gr που διευθύνουν οι Αφέντρες  Katia & Michele.

Ο  Slave Alex μας έδωσε μια συνέντευξη και μας αποκαλύπτει τις άκρως ενδιαφέρουσες εμπειρίες του !

ΕΡΩΤΗΣΗ :
Καλως ήλθες στο Kinky Fantasies On Line !
Ευχαριστούμε πολύ για το πολύτιμο χρόνο που διαθέτεις για το Kinky Fantasies On Line και τους αναγνώστες του .

Το τελευταίο καιρό , είσαι το κεντρικό πρόσωπο στις φωτογραφίσεις και βιντεοσκοπίσεις από το site KmLadies.gr και το Στούντιό τους Στο Clips4Sale ( ) τα οποία λειτουργούν οι Αφέντρες Katia & Michele .

Περιττό να σου πώ ότι οι περισσότεροι υποτακτικοί σε θαυμάζουμε για το θάρρος σου αλλά σε ζηλεύουμε κιόλας που έχεις την δυνατότητα να υπηρετήσεις δύο τόσο όμορφες , σέξυ και kinky Αφέντρες .

Μ’ίλησε μας λίγο για τον εαυτό σου , τα βιώματά σου στο κόσμο της Γυναικείας Κυριαρχίας , την πρώτη σου επαφή με τον Φετιχισμό .

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: 
Καλησπέρα Kinky Admin ,
Καλησπέρα και σε όλους τους αναγνώστες του Kinky Fantasies On Line!
Σε ευχαριστω και εγώ για την πρόσκληση και για τον χρόνο σου.

Διαβάζω καθημερινά το μπλογκ σου !
Kάνεις πολύ καλή δουλειά και όλα αυτά που γράφεις είναι πολύ ωραία και ενδιαφέροντα !!

Λοιπόν.. είμαι ο Άλεξ 27 χρονών και απο μικρός ήμουν χαμηλών τόνων-υποτακτικός με τις κοπέλες..

Η πρώτη μου  επαφή ξεκίνησε βλέποντας διάφορα kinky-φετιχιστικά βιντεάκια στο ιντερνετ οταν ήμουν 14-15 χρονών .
Έβλεπα διάφορα βιντεάκια με Αφέντρες και σκλάβους και ερεθιζόμουν πολύ πιο εύκολα με αυτά , παρά με  βιντεάκια με κανονικό σεξ !

Άργησα πολύ να πραγματοποιήσω τις φαντασιώσεις μου γιατί ήμουν ντροπαλός και δεν τολμούσα να το εκφράσω αυτό στις φίλες μου , οπότε μέναμε στο κανονικό σεξ . Νormal πράγματα  που τα βαριόμουν..

Τελικά μετά απο πάρα πολύ καιρό , κάνω τις φαντασιώσεις μου πραγματικότητα με την Αφέντρα Katia  και την Αφέντρα Michele .

Είμαι πάρα πολύ τυχερός που τις γνώρισα και έχουμε κάνει μαζί μέχρι τώρα τόσα πράγματα που αν δεν τις γνώριζα δεν θα τα είχα κάνει !!

Είναι πάρα πολύ μεγάλη τιμή αυτό για εμένα. Να με έχουν για μόνιμο-προσωπικό τους σκλάβο να τις υπακούω και να τις υπηρετώ όποτε διατάζουν!

Ευχαρίστηση μου ! (ζήλευα και εγώ τους σκλάβους που έβλεπα στα βιντεάκια στο ιντερνετ..και τον τελευταίο καιρό έχω βρεθεί και εγώ σε αυτήν την θέση !

Μου στέλνουν πολλοί υποτακτικοί μηνύματα οτι με ζηλεύουν και μας δίνουν συγχαρητήρια για αυτά που κάνουμε με τις Θεές Katia & Michelle !

ΕΡΩΤΗΣΗ :
Μίλησε μας για την γνωριμία σου με τις Αφέντρες  Katia & Michelle . Πως έγινε ; Πως γνωριστήκατε και πως άρχισες να εμφανίζεσαι ενεργά στο διαδικτυακό τους υλικό .

ΑΠΑΝΤΗΣΗ :
Τις Αφέντρες Katia & Michelle τις είχα δει στο greekfoot, έβλεπα τις φωτογραφίες που βάζανε..  και ειχα πάθει πλάκα με τα πόδια τους που ειναι τόσο άψογα , τόσο καλοσχηματισμένα..!

Κάποια στιγμή επικοινώνησα μαζί τους για να κλείσουμε session και μετά από λίγες μέρες έγινε η πρώτη συνάντηση !

Δεν θα την ξεχάσω ποτέ αυτη την ημέρα 21-12-2012 ! (περιττό να πω οτι κώλωνα λίγο γιατι δεν είχα άλλες εμπειρίες με επαγγελματίες Αφέντρες και σκεφτόμουν να το ακυρώσω αλλά τελικά δεν έκανα αυτό το λάθος γιατί θα το είχα μετανιώσει πάρα πολύ !!).

Όταν τις είδα απο κοντά έπαθα πλάκα!

Αντίκρυσα 2 πολύ εμφανίσημες κοπέλες..την ξανθιά Θεά Αφέντρα Katia και την μελαχροινή Θεά Αφέντρα Michelle! Πολύ όμορφα πρόσωπα και οι 2 και εννοείται θεεικά σώματα και πόδια υπέροχα !
Πατούσες , δάκτυλα καταπληκτικά !! παρόλο το άγχος που είχα , οι κοπέλες ήταν πολύ ευχάριστες και πολύ φιλικές οπότε ξεκόμπλαρα γρήγορα και άρχισε το παιχνίδι !

Δεν ήξερα που να πρωτογλύψω ! Ήμουν με 2 Θεές,  στα πόδια τους !
Η φαντασίωσή μου είχε πραγματοποιηθεί  !!

Πέρασα τέλεια την πρώτη μέρα γιαυτό μετά απο λίγες μέρες κανονίσαμε και για δεύτερη συνάντηση που ήμουν και εγώ πιο άνετος !

Φυσικά και την δεύτερη φορά πέρασα σούπερ με τις 2 Θεές . Γιαυτό δεν άργησε να έρθει και η τρίτη συνάντηση αρχές του 2013 !

Μπήκε πολύ καλά ο χρόνος υπηρετώντας τις 2 Αφέντρες .

Σιγά σιγά αρχίσαμε να γνωριζόμαστε πιο πολύ, να κάνουμε παρέα , να έχουμε αναπτύξει μια πιο φιλική σχέση..με αποτέλεσμα να μου προτεινουν να κάνουμε διάφορες φωτογραφίσεις και  videakia φετιχιστικά.

Eπίσης είχα την μεγάλη τύχη και τιμή να είμαι μαζί τους στο Εrotica !!

Ήταν το πιο κίνκυ Σαββατοκύριακο !!

Nα είμαι στα 4 και να με σέρνουν απο το λουρί στο λαιμό μπροστά στον κόσμο, να με καβαλάνε , να με πατάνε , να τους γλείφω τα  πόδια με πολλά χαστούκια και μαστίγωμα

ΕΡΩΤΗΣΗ :
Τα δικά σου προσωπικά Φετίχ ποια είναι ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ :
Μου αρέσει πάρα πολύ το footfetish και οτι έχει σχέση με τα πόδια.
Να με έχουν για υποπόδιο ή χαλάκι τους οι Αφέντρες μου , να τους γλείφω ασταμάτητα τις πατούσες και τα δάκτυλα των ποδιών τους.
Επίσης μ’ αρέσει το Ponyplay να είμαι στα 4 και να με καβαλάνε , να τις νιώθω στην πλάτη μου, puppy training να είμαι στα 4 με κολλάρο και λουρί στο λαιμό να με σέρνουν, bootlicking , χαστούκια , μαστίγωμα , να με έχουν για δούλα τους να κανω τις δουλειές του σπιτιού (Domestic Training) !

ΕΡΩΤΗΣΗ : 
Τι πιστεύεις για τον χώρο της Γυναικείας Κυριαρχίας και του BDSM στην Ελλάδα ; Νομίζεις ότι εξελισσόμαστε σιγά σιγά ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ :
Σίγουρα τα τελευταία χρόνια έχουμε κάνει κάποια βήματα..γίνονται διάφορα σχετικά event αλλά και πάλι υπάρχουν άτομα που όλα αυτά τα βλέπουν περίεργα και μας θεωρούν ανώμαλους .

Κομπλεξικά άτομα που δεν έχουν ιδέα με αυτά . Αλλά δεν πειράζει , εμείς περνάμε καλά με τα φετίχ μας!!






ΕΡΩΤΗΣΗ :
Μίλησε μου λίγο για τα βίντεο που γυρίζετε ; Μέχρι που είναι τα όρια σου ; Τα έχεις ξεπεράσει με την καθοδήγηση από τις Αφέντρες ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: 
Μετά απο το Erotica που ηταν αρκετά public humiliation ,  πιστεύω πως έχω ξεπεράσει τα όρια μου και πλέον κάνουμε και outdoor videakia-φωτογραφίσεις όπως αυτό στο hondos center (σχετική ανάρτηση εδώ)  και σε νυχτερινa club της Αθήνας (σχετική ανάρτηση εδώ) !

Με τις Αφέντρες μου έχουμε πολύ καλή χημεία , περνάμε πολύ καλά και χαίρομαι όταν είμαστε μαζί. Όλα αυτά με βοηθάνε για να μπορω να ανταποκριθώ στα βίντεο που γυρίζουμε

ΕΡΩΤΗΣΗ :
Πως αισθάνεσαι γνωρίζοντας ότι σε παρακολουθούν στο διαδίκτυο άλλοι υποτακτικοί και Αφέντρες ; Ντροπή , ενθουσιασμός ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ :
Οχι δεν ντρέπομαι κοθόλου..ίσα-ίσα χαίρομαι που τους αρέσουν τα βιντεο που κάνουμε με τις Αφέντρες Katia & Michelle!

Δέχομαι μηνύματα απο πολλούς υποτακτικούς-σκλάβους που μας δίνουν συγχαρητήρια για την δουλειά που κάνουμε και ανυπομονούν για νέο υλικό!

ΕΡΩΤΗΣΗ :
Θα έπαιζες σε παραγωγές ξένων εταιρειών όπως το Kink ή το Russian Mistresses ; Σκέφτεσαι ποτέ να το κάνεις ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ :
Αυτά ήταν  απο τα πρώτα site που έβλεπα βιντεάκια..! Εκεί οι σκλάβοι που παίζουν είναι πιο έμπειροι και  πιο εμφανίσημοι !! Δεν ξέρω αν θα ήθελαν εμένα .

ΕΡΩΤΗΣΗ :
Τι εχεις να πεις για τους παντρεμένους ανθρώπους που καταπιέζουν τα θέλω και τις επιθυμίες τους ; Που επέλεξαν να ζήσουν συμβατικές ζωές αντί του ονείρου της υποταγής σε μια μόνιμη σύντροφο ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ :
Πράγματι, αυτό είναι δύσκολο..αρκετοί ντρέπονται να εκμυστηρευτούν αυτά που τους αρέσουν..γιατι φοβούντε οτι θα χαλάσει η σχέση τους και οτι θα τους σχολιάσουν αρνητικά , οτι είναι ειναι ανώμαλοι , διεστραμμένοι..

Καλό θα ήταν να μιλήσουν με τις συντρόφους τους , να εκφράσουν τις επιθυμίες τους..να τους προτείνουν να παίξουν διάφορα κινκυ παιχνιδάκια για αλλαγή..και  ίσως βγεί σε καλό αυτό !

ΕΡΩΤΗΣΗ :
Τι θα συμβούλευες σε έναν υποτακτικό που θα ήθελε να εκμυστηρευτεί στην κοπέλα του τις φετιχιστικές του φαντασιώσεις ; Να το κάνει ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ :
Φυσικά και να το κάνει.. αλλά με τρόπο!

Μην της το φέρει απότομα..πχ: "θέλω να με έχεις για σκλάβο σου" η " θέλω να σου γλείφω τα πόδια"!

Να μιλήσουν ανοιχτά, να της προτείνει να δουν διάφορα ανάλογα site στο internet..να παίξουν λίγο διαφορετικά απο τα συνηθισμένα.

ΕΡΩΤΗΣΗ :
Κλείσε την συνέντευξη όπως εσύ επιθυμείς ! Με σκέψεις , απόψεις , όνειρά σου κλπ !






ΑΠΑΝΤΗΣΗ :
Γυναικεία Κυριαρχία Για Πάντα !!

οι Γυναίκες είναι Ανώτερες !!

Πρέπει να τις σεβόμαστε!

Ευχαριστώ και πάλι για την πρόσκληση. Να έχουμε Καλή Χρονιά με Υγεία και να περνάμε καλά , να κάνουμε αυτά που μας αρέσουν !

Κατι τελευταίο.. Δεν φανταζόμουν οτι θα γινόταν όλο αυτό..! Να υπακούω και  να υπηρετώ 2 υπέροχες κοπέλες-Αφέντρες-Θεές!!

Ευχαριστώ πάρα πολή την Θεαρα Katia και την Θεαρα Michelle  για όλα όσα έχουμε κάνει μέχρι τώρα!

Τις Θαυμάζω και Τις Σέβομαι απεριόριστα !! Τις λατρεύω και δεν θα ήθελα να Τις χάσω με τίποτα απο φίλες μου- Αφεντρες !!!

Kinky Admin
Slave Alex . να ξέρεις ότι όλοι οι υποτακτικοί σε θαυμάζουμε και σε ζηλεύουμε για τις περιπέτειές σου κάτω απο τα θεεικα πόδια των δύο Σέξυ Γυναικών που υπηρετείς .

Διαβάστε Επίσης Σχετικές Αναρτησεις

Clips4Sale – Anal Training & Prostate Massage Από τις Αφέντρες Katia & Michele
/2014/01/clips4sale-anal-training-prostate.html

Pussy Pops και Soiled Panties Από τις Αφέντρες Katia & Michele
/2014/01/pussy-pops-soiled-panties-katia-michelle.html

Sissy Training & Public Humiliation Από Τις Αφέντρες Katia Michele
/2014/01/public-humiliation-slut-training-katia.html

Afentres.Gr Promo Video
/2013/12/afentresgr-promo-video.html

Αφέντρες Katia & Michele , εξομολογούνται στο Kinky Fantasies On Line
/2012/12/katia-mischelle-kinky-fantasies-on-line.html

Photographs – Update
/2013/02/update-katia-michelle.html

/2013/02/site-katia-michelle.html



 

classic1

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Μηνύματα
354
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Αλίς σε σας τα παλικάρια τα άτυχα.... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
 

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Μηνύματα
4.263
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
μωρε ενα βουρδουλα που θελετε εσεις οι ???????? αντρες δεν ειστε, γυναικες δεν ειστε, πουστιδες μπα λαθος ορισμος !!!!

ανθρωπομορφα πλασματα μαλλον, χωρις ταυτοτητα!!!!!!!!

τελικα η μεγαλυτερη σεξουαλικη καταντια ειναι να εισαι υποτακτικος.......!!!!!!!

 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom